Till honom

Är du på jakt efter present till pappa? Eller är det kanske present till pojkvännen du letar efter?
Här har vi samlat ett gäng produkter som vi tror passar männen extra bra.

Snyggt svart skinnförkläde från Decotique. Perfekt för han som gillar matlagning och även perfekt att ha hängandes framme i köket som en snygg detalj.

Butik: Rum21
Pris: 1495kr

Svart rustik fruktskål (eller vad man nu vill ha i!) i massiv ek. Perfekt att ha på köksbordet, fyll den med något fint eller ha den bara framme som den är.

Butik: Urban Living
Pris: 1695kr

Mateus kaffemugg från serien ”Bubbles”. Muggarna är handmålade och varje mugg känns unik. Här i en supervacker oceangrön färg, men den finns i en uppsjö av andra färger också.

Butik: Urban Living
Pris: 250kr

Till han som har allt? Klassisk, elegant vinkylare.

Butik: Newport
Pris: 1495kr

Lyxiga handdukar i storlek 50x70cm, perfekt att ha som handdukar vid handfatet. Dessa är från GANT Home och finns i massor av härliga färger!

Butik: RoyalDesign
Pris: 179kr

Jordglob i kork. Markera var du varit med ett häftstift. Perfekt för den som gillar att resa och upptäcka världen! Jordgloben mäter 14cm.

Butik: Åhlens
Pris: 669kr

Rund spegel med svart ram, 80cm i diameter. Kanske inte det första man tänker på att köpa som present men något som många säkert hade uppskattat att få!

Butik: IKEA
Pris: 499kr

Vem vill inte ha ett hem som doftar gott och inbjudande? Dessa doftpinnar löser den saken och dessutom är de en vacker inredningsdetalj.

Butik: Zara Home
Pris: 299kr

2-pack kristallglas från Kosta Boda, perfekt för öldrickaren. Denna från serien ”All about you” som har flera riktigt snygga print på sina glas.

Butik: Åhlens
Pris: 399kr

Extra stor badhandduk från Lexington i storlek 100x150cm, perfekt för männen. Denna vintage gröna färgen är dessutom riktigt fin.

Butik: RoyalDesign
Pris: 675kr

Serveringsbricka i handvävd rotting. Perfekt att bära ut din frukost på eller servera fikat på. Något han kanske inte visste att han behövde förrens han fick den?

Butik: Newport
Pris: 499kr

Stiliga tumblerglas 6-pack som rymmer 14cl. Stilren guldkant som gör att glasen har det där lilla extra.

Butik: Newport
Pris: 799kr