Baby shower

Unika och vackra detaljer när det är dags att duka till baby shower

Är det dags att planera en baby shower? Då har du hittat rätt! Det finns massor med enkla och billiga knep för att få en baby shower att kännas genomtänkt, mysig och personlig. Här delar vi med oss av tre olika varianter. Ett riktigt ”tjejig” med rosa och rosetter, en ”grabbig” med blått och fotbollar och ett för de som föredrar de könsneutrala eller helt enkelt inte vet vad det är för kön än.

Dukningar och dekorationer till Baby shower

När det vankas baby shower är det viktigt att alla bitar är på plats. Det är en stor dag för den blivande föräldern och fokus ligger helt och hållet på just den eller de som väntar bebis. Därför finns det en sak som är viktigare än allt annat när det kommer till planering av baby shower. Det är att allt fokus ska ligga på den som väntar barnet. Utgå alltid från vad ni tror att personen i fråga har för tycke och smak när det gäller allt från dukning till övrig dekoration. Fundera över om personen skulle föredra en pampig baby shower eller en mer avskalad och enkel sådan. Har ni det som utgångspunkt i allt från färgval till val av bakverk och lekar så kan det i alla fall inte gå helt fel. Och mest troligt blir personen som väntar bebis glad oavsett. Det ska vara en mysig, varm och kärleksfull tillställning tycker vi. Och rolig förstås!

Vilket färgtema?

Vad gäller färgval och färgskalor på dekorationer och dukningar till baby showern gäller egentligen samma regel som ovan. Utgå från vad den blivande föräldern själv hade valt och utgå från det. Gå på magkänslan. Det kan ju vara så att personen i fråga inte gått ut med könet och av den anledningen behöver färgtemat vara könsneutralt. Det kan precis lika gärna vara så att bebisens kön är känt men att det ändå passar bättre med könsneutrala färger. Det kan också precis lika gärna vara känt om bebisen är en pojke och en flicka och att ni tycker att det passar bäst att gå all in i flickigt eller pojkigt. Inget är rätt eller fel. Just därför har vi på den här sidan samlat tre olika inspirationscollage till baby shower dukningar och dekorationer. En rosa och superflickig, en blå och pojkig och en som är just könsneutral i beige och bruna toner. Hoppas ni med hjälp av detta kan finna någon inspiration när det vankas baby shower!