Bordstabletter i plast, kork och sjögräs

Det är höst och middagsbjudningar hamnar ofta mer i fokus. Skapa en elegant och inbjudande dukning med dessa härliga bordstabletter. Vi har letat fram de absolut snyggaste bordstabletterna i plast, kork, läder, sjögräs och jute. Bordstabletter i mängder av färger, former och mönster. Låt bordstabletten bli en självklar del av såväl dukningen som inredningen i stort.
(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns, Nordic Nest, Bagaren och Kocken, Confident Living, Jotex, Ellos, Newport & Cervera.)
Hej alla härliga inredningsintresserade! Hoppas början på hösten rullar på som tänkt och att vardag och höstlugnet har infunnit sig i era hem. Som vi tjatat om tidigare så är hösten = inredning. Det gäller nog inte bara oss utan det är ju lite vedertaget att det är en årstid för att boa in sig hemma. Därför är vår inspiration till inredning maxad och vi har massor av roliga inredningsämnen att ta tag i. Hoppas ni vill hänga med oss här på Inredningsinpiration.com under hösten för det kommer massor av nyheter, inredningstips, inredningstrender och mängder därtill. Det vi idag har grävt ner oss extra i är bordstabletter. Få saker är ju så härligt när hösten faller som att göra storkok och bjuda in familj och vänner till härliga middagsbjudningar. Därför tycker vi att det passar extra bra att inspirera till fina bordstabletter i bl.a. plast, kork och läder idag.
Bordstabletter är verkligen en underskattad inredningsdetalj tycker vi. Det finns så många fördelar med en sån enkel detalj till hemmet. Dels är bordstabletten det perfekta skyddet mot ditt bord dels blir det en stor del av inredningen och stilen i köket eller matsalen. Idag finns så pass snygga bordstabletter att de mer än gärna får ligga framme jämt, även när det inte är dags att duka. Här har vi också det ultimata sättet att få en dukning att kännas lyxig, inbjudande och genomtänkt. Beroende på vilket material och stil du väljer kan du bygga upp en känsla i dukningen och i rummet. Det bästa av allt? Det går på en handvändning att byta ut den känslan genom att bara byta ut underläggen till en annan modell.

Det tar oss osökt in på nästa stora fördel med just bordstabletten. Det är en sån där tacksam inredningsdetalj som är snäll mot plånboken. Därför kan du med fördel samla på dig ett gäng olika bordstabletter i olika färger, stilar och former. Då kan du helt enkelt byta ut dom när du tröttnat eller när du vill uppnå en viss känsla eller matcha ett visst porslin. Det som är så bra med alla detaljer i köket, såväl bordstabletter som servetter, servettringar och ljuslyktor är att du slipper köpa nytt porslin för att byta stil på dukningen. Det kan ju lätt kännas tråkigt med den där gamla uppsättningen tallrikar man haft i år och dagar. Då kommer bordstabletter och andra detaljer perfekt till användning. In med nya färger och material och du får automatiskt nytt liv i hela dukningen.

När det gäller val av bordstablett finns såklart en uppsjö av färger, mönster, stilar, material och former. Det finns runda bordstabletter, bordstabletter med mönster, bordstabletter dova färger likväl som skrikiga färger. Det viktigaste att komma ihåg är att varje bordstablett ger en viss känsla åt hela rummet och hela dukningen. Har du porslin i utstickande färger kan det finnas ett värde i att se till att det passar med de underlägg du väljer. Något som är en trend till hösten 2020 är naturnära material och jordnära toner. Det är verkligen en inredningstrend vi här på Inredningsinspiration älskar! Det skapar ett lugn och en harmoni och vem vill inte avnjuta sin måltid i en sådan miljö. Därför tipsar vi idag om flera snygga bordstabletter i sjögräs, jute och vattenhyacint. Väljer du bordstabletter av dessa material kommer är du inte bara trendig och följer höstens inredningstrender 2020 utan du gör också bra val för miljön. Läs gärna mer om Inredning till hösten 2020 här!
Ett annat riktigt snyggt material på bordstabletter är läder. Där finns valmöjligheten att köpa konstläder istället för äkta läder. Oavsett vad just du föredrar så skapar detta en riktigt snygg dukning med stil och klass. Bordstabletter i läder finns i flera färger och våra favoriter är de naturliga färgerna som för tankarna till jorden. Svart, grått, brunt, mörkgrönt och beige. Riktigt härligt på köksbordet i höst ihop med ett gäng ljusstakar i matchande färgtoner. Svart läder skapar en kaxig dukning och är perfekt att bryta av med porslin i pudriga dova toner. Ett annat material vi tittat extra på idag är bordstabletter i plast. Ska vi vara helt ärliga är det ju det mest praktiska valet när det handlar om mat. Den praktiska biten är givetvis en högre prio för barnfamiljerna men oavsett passar det alla kladdgrisar där hemma 😊 Och något ni kan vara säkra på är att bordstabletterna definitivt inte är mindre snygga för att de är i plast. Här nedan har vi samlat ihop ett riktigt snyggt gäng för er som föredrar detta material. Det är ju så lätt att bara köpa ett gäng bordstabletter när man ändå handlar mjölk på mataffären. Där vill vi säga stopp. Ingenting när det gäller inredning ska vara så slumpmässigt tycker vi! Livet är för kort för fula bordstabletter, eller hur? Därför hoppas vi att ni ska finna lite inspiration till inredning och i det här fallet en sån viktig detalj som bordstabletten! Enjoy!

Bordstabletter – bordstabletter i jute och sjögräs

Klicka på bilden för att göra den större!

Bordstabletter – bordstabletter i läder

Klicka på bilden för att göra den större!

Bordstabletter – bordstabletter i plast

Klicka på bilden för att göra den större!

Borstabletter i kork

Klicka på bilden för att göra den större!
Sist men inte minst har vi också bordstabletter i kork. Otroligt snyggt, miljövänligt och tacksamt material. Vi har hittat bordstabletter helt i kork men också varianter med en botten av kork och ett annat material på toppen. Ett märke som är en riktig klassiker när det kommer till bordstabletter i kork är Pimpernel. Dom har otroligt fina och smakfulla varianter som är rejäla och håller länge. De finns i massor av mönster och färgställningar. Spana in mer av Pimpernel bordstabletter HÄR.
Missa nu inte heller inläggen om..
Nu hoppas vi verkligen ni hittat lite inspiration till höstens middagsbjudningar och höstens inredning med dessa bordstabletter. Det kommer garanterat mer inredningsinspiration kopplat till just dukningar framöver här på Inredningsinspirationsbloggen så håll utkik här om det är något ni tycker är roligt! Glöm inte heller bort att vi älskar att få höra vad ni tycker om och vad ni har för favoriter så släng gärna iväg en kommentar här nedanför om ni har någon favorit bland alla bordstabletter. Skicka gärna iväg ett mail till oss också om ni har önskemål på inredningstips eller ämnen vi ska dyka ner i. Så länge så får ni har det toppenbra så hörs vi här igen inom kort! Ha en superfin helg och ta hand om er alla inredningsvänner,