Fin hundbädd

När man har djur hemma märks det. Hundleksaker, hundbäddar, tuggben och matskålar blir en del av inredningen hemma hos hundägare. Därför gäller det att få tag i snygga hundprylar. Idag har vi letat upp de absoluta guldkornen för dig som är ute efter en fin hundbädd till din lilla prins eller prinsessa. Det finns något i alla stilar och allt från enkla designer till mer eleganta varianter!
(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Newport, Jotex, Åhléns, Confident Living & Granit.)
Hej alla inredningsintresserade och välkomna tillbaka till Inredningsinspirationsbloggen! Hoppas ni alla mår bra och har landat i hösten och alla rutiner som hör till. Tidigare i inredningsbloggen har vi skrivit om alla möjliga inredningsämnen. Allt från inredningstrender till specifika rumsdetaljer, designers, dukningar, årstidsbetingad inredning och allt däremellan. Inredning och inspiration i stort och smått helt enkelt. Något vi däremot aldrig skrivit om är våra älskade små fyrbenta husdjur. Även om husdjuren i sig inte är en inredningsdetalj så är alla deras tillbehör en del av vår inredning. Vare sig vi vill eller inte!
Idag ska vi bekanta oss med hundar och inredning för hundar. Just hundar har ju en hel del accessoarer som alla hundägare mer eller mindre måste ha hemma. Det är allt från hundmatskålar och leksaker till filtar och hundbäddar. Det vi ska dyka ner i idag är just hundbäddar. Fina hundbäddar! En hundbädd tar relativt mycket plats och den ligger framme jämt, det är liksom ingenting man plockar bort när den inte används. Med andra ord blir hundbädden en del av inredningen. Därför tycker vi inredningsnördar att det är viktigt att även en sån sak som hundbädden är fin. Så att den mer än gärna välkomnas att bli en del av den övriga inredningen i hemmet. Det är så lätt annars att alla hunddetaljer bara blir nödvändigt ont som man bara stör sig på och städar undan när man ska göra fint hemma. Där tänker vi annorlunda. Köp istället saker till hunden som lirar med din övriga inredning hemma och låt allting smälta ihop.
Missa inte inlägget om stilleben där vi visar mängder av magiska produkter HÄR

Fin hundbädd – matcha din övriga inredning

Klicka på bilden för att göra den större!

Fin hundbädd – design och funktion i ett

Klicka på bilden för att göra den större!

Fin hundbädd – snygg design som håller

Klicka på bilden för att göra den större!
 

Det finns ju faktiskt ingen anledning att ha ett supersnyggt enhetligt hem med en genomtänkt inredningsstil och sen kasta in en hundbädd i fjortontusen olika färger och mönster. Utbudet av fina hundbäddar är stort. Så leta istället efter en fin hundbädd som går hand i hand med din övriga inredning så slipper du störa dig på den och det blir en given del av hemmet. Du skulle ju aldrig köpa en skrikrosa säng med stjärnor på till dig själv så varför köpa en sån hundsäng? Se dig omkring i hemmet eller närmare bestämt i det rum du ska placera hundbädden. Vilka färger har du i rummet i övrigt? Har du en gammeldags stil eller kanske en modern minimalistisk stil? Leta sedan efter en fin hundbädd i samma nyans och stil.

Idag har vi hjälp er med en del av jobbet och skannat av internet efter de absolut finaste hundbäddarna. Det finns massor så det var svårt att skala ner det men nu tycker vi att vi fått med ett brett utbud till dig som letar efter en fin hundbädd till din fyrbenta vän. Vi har sett till att ta med fina hundbäddar i allt från ljusa och vita träslag till mörkare och mer eleganta färger av mossgrönt och marinblått. Några av hundbäddarna gör sig utmärkt i ett hem med mycket tjocka textilier, mörkare färger och en känsla av elegans. Andra av de fina hundbäddarna har mer raka linjer, enkla designer och passar i de skandinaviska hemmen. Vi har också sett till att ta med både de mest enkla hundbäddarna men också överdådiga hundbäddar i sammet med tak. Vad som är en fin hundbädd är ju givetvis en smaksak. Även om vi idag utgår från ett inredningsperspektiv på hundbäddarna så ska de ju förstås också fylla ett syfte.
Självklart har storleken på hunden en avgörande roll för vilken av de snygga hundbäddarna som lämpar sig bäst. Men nu är vi ju en inredningsblogg som vill inspirera till inredning så därför ligger fokus på design och utseende. Resten antar vi att ni hundägare har stenkoll på, förmodligen mycket bättre koll än oss. Så låt oss fokusera på det vi kan. Inredning och inspirera till ett vackert hem att trivas i 😊 Så tillbaka till en fin hundbädd. Något som är avgörande och gör stor skillnad för intrycket på hundbädden är om den är helt i tyg eller om den står på ben och har en träram. Den sistnämnda, en fin hundbädd med träram, kommer att kännas mer som en möbel. Den kommer upp lite fråm golvet och träslaget får gärna hänga ihop med övriga träslag i rummet. En gullig och fin hundbädd i tyg med bara mjuka kanter med mjuk fyllning kommer skapa ett helt annat intryck. Det ger en mjukare känsla och blir mer som en stor sittkudde till rummet. Så fundera över om du vill ha en hundbädd som ska kännas gullig, söt och mysig eller en hundbädd som ska kännas stilren, snygg och ha mer raka linjer.
Nu har vi pratat mycket om en fin hundbädd som går hand i hand med övrig inredning i hemmet. Vi vill dock också slå ett slag för vikten av accentfärger i ett hem och att faktiskt även en hundbädd kan agera accentfärg och bryta av ett rum. Säg att du har ett vardagsrum som går mycket i beige toner som är i stort behov av att något händer i rummet. Då kanske det är ett perfekt läge att skaffa en fin hundbädd i en fin färg. Återigen, skrikrosa eller tokiga mönster kanske inte går hem. Däremot en fin hundbädd i grönt, vinrött eller kanske senapsgult. Är du inte så sugen på att bryta av rummet med en färg så kanske du bara kan skaffa en fin hundbädd i ett annat material som får bryta av lite. En hundbädd i sammet ger värme till rummet till exempel.
Missa nu inte heller inläggen om..
Vi hoppas ni fått lite inspiration och att ni hundägare kan se charmen i att få in hunddetaljer som en del av inredningen i hemmet. Hittade ni någon speciell favorit bland våra produkttips får ni mer än gärna dela med er. Det är alltid roligt att höra vad ni tycker och vad ni har för stil hemma. Det var nog i alla fall inte sista gången vi skriver om inredning för djur. Nästa gång kanske det handlar om katter eller kanske någon annan detalj till hunden. Vi hoppas i alla fall ni vill fortsätta läsa om inredning här på Inredningsinspirationsbloggen. Glöm inte att spana in alla våra andra inlägg, se bloggens alla inlägg HÄR.

På återseende säger vi så får ni har det toppen så länge,