Halloweendekorationer 2022

Något som kan kännas svårt är att lyckas med inredning och dekorationer i ett visst tema som inte känns för stökigt och övergjort. Halloween står runt hörnet och idag tipsar vi om halloweendekorationer som passar både dig som vill gå all in och dig som vill hålla det lite mer avskalat. Vi ger inspiration till inredning och visar allt från dukningsdekorationer till ljuslyktor och pumpor.
(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jotex, Nordic Nest, Åhléns, Reforma, Cervera & Partykungen.)

Hej alla inredningsintresserade och välkomna in till det här höstliga halloweeninlägget. Hoppas ni mår bra och är taggade på lite inredning och inspiration idag igen. Som vi alla vet så närmar sig Halloween 2022 med stormsteg. Det är bara en dryg månad kvar och det är hög tid att börja se sig om efter fina halloweendekorationer att inreda hemmet med. Det brukar ofta vara betydligt svårare att hitta halloweendekorationer än dekorationer till andra högtider. Förmodligen för att inte lika många inreder eller dekorerar inför Halloween men det vill vi ändra på. Allt som går att fira är värt att fira och just Halloween står ju för något så fint också och är en högtid för att minnas. Det är precis i början av hösten och om en månad är det betydligt mörkare om kvällarna och vad är då mysigare än att inreda för Halloween 2022 i härliga höstliga färger.

Förutom att karva pumpor och ställa ut framför ytterdörren eller på balkongen så finns det så mycket annat kul att dekorera med till Halloween 2022. Det bästa av allt är att det finns något för alla inredningsstilar och smaker. Är du en sån som älskar att gå all in i alla högtider så finns garanterat något för dig bland våra produkttips idag. Vi tycker att man kan mixa och matcha bäst man vill när det kommer till Halloweendekorationer, just eftersom vi inte har det framme under en speciellt lång period. Är du en sån som är noga med att hålla hemmet avskalat och minimalistiskt oavsett om du inreder för en högtid eller inte så har vi självklart hittat fina halloweendekorationer även för dig. Det bästa är ju att Halloween och halloweendekorationer ser likadant ut år efter år. Så det är ju faktiskt en investering att köpa på sig lite fina dekorationspumpor i sammet eller porslin. Eller ett gäng kusliga och fina ljusstakar. De ska ju användas nästa år igen! Och året därpå! Och tio år framöver! Så vi tycker inte du ska låta bli att dekorera inför Halloween bara för att det är en högtid som firas under en kortare period. Förvarar du dina halloweendekorationer på ett bra ställe så har dom ingen ålder.

Finns det några rätt och fel när det kommer till halloweendekorationer 2022? Svar nej. Det är ju det som är så roligt! Oftast annars när vi skriver om inredningsinspiration och inredningstips här på Inredningsinspirationsbloggen så skriver vi om trender, tips, idéer och ”dos and dont’s” när det kommer till inredning. Idag släpper vi det helt enkelt. När det kommer till vissa högtider, däribland Halloween, så tycker vi att man gör precis som man vill. Det gör man självklart alltid, men ni förstår poängen. Vill du hålla samma stil på halloweendekorationer som i ditt övriga hem så gör du det. Vill du ha spöken och dödskallar i varenda fönsterbräda och på vartenda bord så har du det. Vill du hänga spindelnät i taklamporna och fylla växterna med plastspindlar så gör du det. Roligare än så blir det ju inte!

Halloweendekorationer 2022 – Halloween dukning

Klicka på bilden för att göra den större!

Halloweendekorationer 2022 – Kusliga dekorationer

Klicka på bilden för att göra den större!

Halloweendekorationer 2022 – Skrämmande och snygga detaljer

Klicka på bilden för att göra den större!
En sak som är extra roligt med Halloween är ju givetvis om du står inför att ha en halloweenfest eller en halloweenmiddag. Det vi är ute efter är närmare bestämt om du ska göra en halloweendukning. En dukning i halloweentema är ju superroligt! Det finns många sätt att få in halloweendekorationer och halloweenkänsla i din dukning utan att behöva köpa mängder av saker till dyra priser. Förutom alla fina produkttips vi har här idag så finns mycket att hitta i naturen och i mataffären. Till exempel är det väldigt fint att duka med minipumpor. Sådana finns i allt från mataffärer till IKEA och blomsteraffärer. Just såna pumpor som bordsdekorationer hittar ni till exempel HÄR.
Förutom dekorationspumpor är det också fint att plocka in höstliga löv i dukningen. På hösten får löven som känt magiska färger i orange och brandgult. Dessa är lika snygga att duka med till en vanlig höstdukning som till en halloweendukning. Det är ju den höstliga, varma och kusliga känslan vi vill åt. Något annat som skapar riktig känsla åt dukningen eller bara som en halloweendekoration på vilken plats som helst i hemmet är en enkel batteridriven ljusslinga. Att slingra den mellan tallrikarna vid dukningen blir superläckert. En sån ljusslinga kan ni till exempel hitta HÄR. Förutom att föra in löv, pumpor och ljusslingor finns det en sak som är ett absolut måste när det kommer till halloweendekoration. Oavsett om det är en halloweendukning eller bara dekoration i stort du är ute efter. Det är förstås ljuslyktor och ljusstakar.

Det finns ljuslyktor som verkligen är halloweendekorationer och skapade för just halloween. Såna som ser ut som dödskallar, skelett eller pumpor. Det finns också mer diskreta varianter. Ljuslyktor som ni kan ha framme hela hösten lång. Vi har tagit med ett gäng av båda dessa varianter bland våra produkttips idag för att just alla ska hitta något man tycker om. Bland de mer diskreta ljusstakarna och ljuslyktorna har vi orange varianter eller ljusstakar som ser ut som gamla grenar och har en kuslig känsla över sig. Ja ni förstår, vi har försökt hitta halloweendekorationer 2022 som ska passa alla. Med levande ljus, inslag av pumpor och höstliga färger och ett och annat spöke eller skelett så har du garanterat den rätta känslan. Det är ju bara halloween en gång om året och i år kommer vi alla förmodligen vara extra mycket hemma så varför inte satsa på lite härliga halloweendekorationer 2022.

Halloweendekorationer 2022 – Att tänka på

  • Det kan inte bli för mycket ljusstakar och ljuslyktor vid halloween
  • Orange är såklart den klassiska färgen att leta efter
  • Det finns både lekfulla halloweendekorationer och riktigt snyggt designade varianter
  • In med naturen i en halloweendukning, grenar och löv är fina dekorationer
  • Välj om du vill gå all in eller hålla halloweendekorationerna avskalade och få
  • Tänk höstliga färger och dekorationer med en kuslig touch
Missa nu inte heller inläggen om..

Vi hoppas ni fått några inredningstips och att ni hittat något ni gillar bland halloweendekorationer 2022 idag. Eller att ni helt enkelt bara blivit lite peppade på denna värmande och tänkvärda högtid. Oavsett vad så får ni gärna slänga iväg några rader här nedanför om ni fick några inredningstips eller om ni hittade någon favoritprodukt bland alla dagens tips på halloweendekorationer 2022. Som alltid är vi nyfikna på att höra om ni har några tips eller önskemål på framtida ämnen vi ska skriva om här på Inredningsinspirationsbloggen så maila gärna oss om ni sitter inne på något guldkorn. Annars hörs vi om bara några dagar igen med ny inredning och inspiration.

Ha en härlig vecka så länge,