Inredning hemmakontor

Vi är många som jobbar hemifrån i dessa tider och vi vill tro att det kommer fortsätta så även efter att denna kris är över. Många företag kommer nog öppna upp dörren för att jobba hemifrån nu när det visat sig att det funkat bra för många. Vi vill därför idag tipsa om hur du får till rätt inredning och den där känslan på just ditt hemmakontor. Oavsett om du har ett helt kontorsrum eller om du sitter vid köksbordet och jobbar. Hoppas ni kan inspireras till att låta hemmakontoret bli en mysig och ombonad plats.
(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Designtorget, Åhléns, Ellos, Nordic Nest & Homeroom.)
Hallå i stugorna! Hoppas ni mår bra och att ni inte fastnat i tristess därhemma. Idag hoppas vi kunna inspirera lite i just dessa hemmasittar-tider som råder just nu. Det finns givetvis de som alltid jobbar eller pluggar mycket hemifrån och därför har ett hemmakontor. Men i dessa tider är det såklart desto fler. För att göra hela situationen lite roligare och göra hemmajobb till något riktigt trevligt så ska vi idag fokusera på inspiration på inredning hemmakontor. För även din kontorshörna där hemma är en del som ska få kärlek. Kanske lite extra kärlek till och med eftersom det är så pass viktigt att få till en plats där man trivs och kan fokusera och få saker gjort. En plats som är lugn och trevlig och som gör det trevligt att sätta sig och jobba helt enkelt.

Oavsett om du har ett helt kontor hemma eller om du har en mer provisorisk hemmajobbs-lösning vid köksbordet eller i gästrummet så är vi här för att inspirera. Låt inte platsen du ska jobba på bli en plats där saker ligger huller om buller och som du inte bryr dig om. De allra flesta av oss spenderar väldigt mycket tid vid datorn och vid jobbet och det är superviktigt att ta hand om den platsen tycker vi. På en vardag är man ju fler timmar framför arbete än vad man har fritid.

Vi alla har såklart olika förutsättningar baserat på hur vi bor och hur mycket plats man faktiskt vill att jobbet ska få ta i hemmet. Därför har vi idag försökt nå ut till alla för att få inspiration till hemmakontor. Vi visar både snygga skrivbord med smarta lösningar och fällbord så att du kan städa undan kontoret men också smarta förvaringslösningar och dekorativa detaljer till hemmakontoret. Är du en av de som bara jobbar hemma tillfälligt så är många av inredningen sådan du antingen behöver i hemmet oavsett, eller kan ta med dig till ditt vanliga kontor sen! Vi tycker i alla fall att livet blir lite roligare när man värnar om vardagsglädjen och ett sätt att göra det på är att satsa på de där detaljerna som du ser i vardagen. Som en snygg tejphållare eller pennställ. Eller varför inte ha en massa personliga foton kring din arbetsplats.

Missa inte inlägget om matplatsinspiration för dig som går i tankar på att köpa ny matplats! HÄR

Att jobba behöver definitivt inte vara tråkigt men vissa dagar kan man behöva lite extra motivation. Och det är klart det blir roligare att sätta sig och jobba om det är en plats där man kan finna inspiration, lugn och motivation. Och att komma undan lite från resten av hemmet. Det är lätt när man jobbar hemma att slänga sig på soffan eller bara slå sig ner vid allt bråte på köksbordet. Men att kunna gå undan eller åtminstone hitta ett hörn i hemmet som är det enda hörnet där det får ske jobb, det tror vi kan göra skillnad. För det är också så lätt att inte avsluta arbetet när man jobbar hemifrån, man stänger liksom aldrig riktigt ner datorn och går förbi och kollar mailen fram till sena kvällen. Men har du en plats som är lite avskild så är det lättare att ”gå hem från jobbet”.

LÄS OCKSÅ: ORIENTALISKA LAMPOR

Idag hoppas vi som sagt att ni ska kunna hitta inspiration till inredning hemmakontor och därmed göra den här hemmaperioden lite roligare. Det kan räcka med en härlig kaffemugg att dricka ditt kaffe ur, eller varför inte en färgglad pläd eller kruka. Tipset är alltså – pigga upp vardagen och arbetsdagen lite med nedan inspiration till hemmakontor! Ett annat tips är att satsa på textilier och att få hemmakontoret att bli just hemtrevligt. Ofta är ju kontor väldigt stela och opersonliga. När du jobbar hemma får du ju chansen att en gång för alla ändra på det och skapa en personlig och mysig plats att jobba på. Det är bara ta chansen! Och en sådan plats är givetvis bra att ha för andra ändamål också. Barnen kan plugga där, du kan gå undan och ta tag i räkningar och pappersarbete. Eller vad det nu kan vara. Det behöver iallafall inte vara onödiga köp om du är en av de som bara tillfälligt jobbar mestadels eller helt hemifrån. Lämna gärna en kommentar här nedan om ni fick några bra idéer och inspiration till hemmakontor eller dela dina bästa tips 😊

Inredning hemmakontor – detaljerna som skapar rätta känslan

Klicka på bilden för att göra den större!

Inredning hemmakontor – skapa din egen jobbstil

Klicka på bilden för att göra den större!
Missa nu inte heller inläggen om..
Ha en fin dag och kom gärna med tips och önskemål på framtida ämnen vi ska skriva om i bloggen. Eller produkter till våra produktsidor. Vi hörs inom kort,