Inredningsinspirationsbloggen – Nu kör vi!

Vi kände att det var hög tid att utveckla sidan och ge den ännu mer personlig touch. Vi har så mycket vi vill dela med oss av och förhoppningsvis inspirera er med när det kommer till inredning. Här kommer vi skriva om inredningstrender, inredningstips, heta designers, inredningsstilar och mycket mycker mer. Häng på!

Välkommen till bloggen!

God jul och god fortsättning! Vi på Inredningsinspiration.com kände som sagt att det var hög tid att ta tag i bloggen här på sidan. Det är för att skapa en mer personlig sida där vi kan gå in på djupet i inredningssnacket. Här kommer vi bland annat skriva om de senaste trenderna, gräva oss in på djupet i mer specifika inredningsområden, tipsa om inredning inför högtider och årstider men också mer alldagliga inlägg och snapshots från saker vi stöter på i vardagen. Vi tar med öppna armar emot tips och idéer kring ämnen ni vill att vi tar upp här i bloggen, släng bara in en kommentar nedanför eller skicka ett mail till oss.

Första ”riktiga” inlägget som dyker upp är ett inlägg om inredningstrender 2020.  Där kommer vi ta upp de härligaste trenderna inför året och ge inredningstips som är relaterade till alla nya trender.
Några exempel på andra inlägg som kommer framöver är en djupdykning i manchestertrenden, barnrelaterad inredning, nya varumärken på inredningsmarknaden och självklart mycket annat!

Inredningsinspirationsbloggen kommer uppdateras regelbundet och målet är att posta minst ett eller två nya inlägg varje vecka

Ni är varmt välkomna hit till Inredningsinspirationsbloggen, nu kör vi.
Vi hörs snart igen med inredningstrender 2020 – det får ni inte missa!

Ha en fortsatt fin dag,