Klädkedjornas inredning

Att inredning blivit ett större intresse för fler och fler är något klädkedjorna snappat upp. Flera av de stora klädkedjorna har därför lanserat egna inredningsserier. Många av de har lyckats riktigt bra och har massor av fina både inredningsdetaljer och möbler. Vi går igenom våra favoritmärken och visar upp några guldkorn från klädkedjornas inredning. 

Hej! Idag tänkte vi ta upp någonting som helt klart trendat senaste åren. Något som slagit stort och som vi uppskattar massor. Det vi pratar om är alla de klädkedjor som breddat sitt sortiment och börjat med inredning. En del har till och med gjort helt egna fysiska butiker med bara inredning och andra blandar in inredningen i sina vanliga klädbutiker. Det här om något tyder på den otroliga genomslagskraft inredningen har fått de senaste åren. Det är någonting många bryr sig om minst lika mycket som kläder. Var och varannan person har inredning som intresse och satsar både tid, engagemang och pengar på ett vackert hem. Det är något klädkedjorna snappat upp och därför skapat egen inredning. Vi inredningstokiga älskar det! Både på grund av att man nu kan handla både inredning och kläder på samma gång. Men också för att klädkedjornas inredning går i linje med deras priser i övrigt och därför ofta håller en rimlig prisnivå på inredningen. Det tackar vi inte nej till!

Några av de mest välkända klädkedjorna som börjat med heminredning är H&M Home och Zara Home. Andra kedjor som börjat med heminredning är också Monki, Ellos Home och Gant Home. Dessa härliga inredningsmärken erbjuder all typ av inredning. Både textilier som påslakan, handdukar och mattor men också inredningsdekorationer och detaljer som vackra ramar, ljuslyktor och porslin. Det är en genialisk idé att mixa kläder och inredning i samma varumärke och därför är det något vi vill hylla och lyfta fram.

Vi vill dela med oss av några av våra favoriter från dessa 5 varumärken. Låt er inspireras av de professionella klädkedjornas inredning!

Ellos Home

Ellos Home har otroligt mycket fint i sin kollektion. Det är allt från större möbler och textilier till belysningsdesign och snygga inredningsdetaljer. Det märks att allt i kollektionen är genomtänkt och trendigt. Det finns mycket med enkel men designmässigt snygg finish som hade kunnat komma från vilken dyrare inredningsdesigner som helst. Spana in hela Ellos Home kollektion och hitta dina favoriter.

 

Zara Home

Zara Home har makalöst fin och tidlös inredning. Det är mycket robusta och rustika inredningsdetaljer i jordnära färger och god kvalitet. Zara Home har allt från sidobord och stolar till ramar, vaser och textilier. Allt har en unik touch och är superfint att komplettera ett modernt hem med.

 

H&M Home

Ett ytterligare inredningsmärke från klädkedjorna som definitivt lyckats är H&M Home. Det är mycket stilren inredning i naturnära färgkalor. Det syns tydligt på alla saker att H&M Home ha koll. Alla material, mönster och färger är helt i tiden rent trendmässigt.

 

Gant Home

Gants inredningsserie heter Gant Home. De har massor av fina textilier i lyxiga material och designer. Det är allt från påslakan och kuddar till luxurösa plädar, handdukar och badrumsmattor. Alla produkter finns i mängder av fina färger. Gant Home är verkligen ett märke som utstrålar lyx.

 

Monki 

Även Monki har lanserat en hem-serie. Ännu är den inte så omfattande men det går tydligt att se vilken stil inredningen har. Det är samma lekfulla känsla som kläderna har. En av de stora inredningstrenderna 2020 är just lekfull inredning så vill du haka på denna trend är ett tips att spana in Monkis inredning!

 

 

Det vore kul att höra vilken av dessa som är er personliga favorit. Högst på vår ranking blir nog Ellos Home! Kom också ihåg att maila oss eller kommentera nedan om ni har några idéer eller förslag på blogginlägg för framtiden.

 

Vi hörs snart igen,