Nyheter inredning höst 2021

Inredning för hösten är ett stort ämne. Det är nu vi är hemma extra mycker, umgås med folk vi tycker om och lagar god mat. Då är det extra viktigt att ha det harmoniskt omkring sig och trots att vi för några veckor sen skrivit ett stort inlägg om inredning för hösten 2021 så ska vi idag göra det igen men vi kollar närmare på nyheter för inredning till höst 2021!

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic Nest, Designtorget, Ellos, Åhléns & Inspiri.)

Hej fina ni och välkomna tillbaka till Inredningsinspirationsbloggen! Till alla nya läsare – Här på Inredningsinspiration.com samlar vi inredning och inspiration i högt och lågt. Vi skriver om allt från specifika produktserier och smala inredningstrender till omfattande inlägg om de absolut största inredningstrenderna för säsongen. Vi försöker alltid vara steget före så att du kan gå in här på inredningsbloggen och hitta nyheter och trender precis i början av att de kommit ut. Just för att vi vet hur svårt det kan vara att hitta de där riktiga guldkornen bland alla dessa inredningssidor på nätet. Därför har vi gjort jobbet åt er och skannar av nätet och butikerna på de snyggaste sakerna, trendspaningar och tips. Vi ger mycket inredningstips och idéer på hur ni kan tänka när ni ska inreda era hem, stort som smått och rum för rum. Spana gärna in alla inlägg i bloggen HÄR.

Idag ska vi fortsätta på nyheter inredning för hösten 2021. Vi har tidigare skrivit ett stort inlägg om höstens inredningstrender samt tips och produkter för inredning till hösten 2021 HÄR. Så har du inte redan läst det, kolla gärna in det också. Där började vi gräva oss ner i trenderna för inredningshösten 2021. Vi skrev om allt från vilka färgskalor som gäller för inredning till hösten 2021 till och vilka material som är de absolut trendigaste och vilka produkter ni inte får missa att spana in och inspireras av. Idag ska vi som sagt fortsätta på precis samma spår. Dels för att inredning till hösten är ett jättestort område och är svårt att sammanfatta i bara ett blogginlägg. Dels för att vi hittat massor av nyheter till inredning till hösten 2021 som vi vill dela med oss av till er. Det bara kliar i inredningsfingrarna såhär i hösttider när man är hemma så mycket. Hösten blir lite som ett nyår och även om sommaren hängde kvar länge i år så är vi ju mer än redo att gosa ner oss i hösten och allt som har med inredning till hösten att göra. Det är enligt oss på Inredningsinspiration den absolut roligaste årstiden att inreda på så haka på om du tycker detsamma så hoppas vi kunna dela lite inredning och inspiration till er även idag.

I förra inlägget som också handlade om nyheter och inredning för hösten 2021 skrev vi om några stora inredningstrender. Läs gärna mer om de inredningstrenderna där men vi tänkte börja med att sammanfatta dessa väldigt snabbt igen. I höst handlar det ju om att ta in naturen och jorden i hemmet. Därför är inredningstrenderna hösten 2021 jordnära och naturnära toner i beige, grått, brunt och svart. Materialen som gäller för inredningshösten 2021 är även där naturliga material i betong, sten och trä. En annan supertrend inom nyheter i inredning för hösten 2021 är något som är svårt att missa. Det handlar om inredning i jute, sjögräs, rotting, kork och vattenhyacint. För att nämna några. Dessa material finns på allt från mattor, bordsunderlägg och väggdekorationer till korgar, småförvaring och möbler. Det finns inget stopp, denna typ av inredningstrend är överallt och vi älskar det! Vi har skrivit ett inlägg om fåtöljer i rotting HÄR så för er som gillar den stilen, spana gärna in det inlägget också.

Det är förmodligen inte sista gången vi skriver om nyheter inom inredning höst 2021 här på Inredningsinspirationsbloggen. Det är ju som sagt så mycket att inspireras av i butikerna just nu och därför otroligt svårt att hålla inläggen hanterbart långa. Sist tipsade vi mer specifikt om inredningsdetaljer till köket, dekorationer i form av bland annat ljuslyktor och speglar. Vi tipsade också om möbler som är trendiga i inredningshösten 2021 och sist men inte minst textilier i form av tallriksunderlägg, mattor och plädar. Idag ska vi därför fokusera på fyra andra områden som alla är trendiga nyheter för inredning hösten 2021. Det vi kommer dyka ner mer i idag och fokuserat på är några nyheter för inredning höst 2021 som både följer inredningstrenderna just nu men också är riktigt hållbara guldkorn. Det är det som är så tacksamt när det gäller denna hösts inredning. Att trenderna och nyheterna för inredning hösten 2021 är just avskalat, jordnära och naturliga material. Då håller ju sakerna både sitt fysiska och trendiga skick väldigt länge. Det är väldigt tacksamma både färger och material att blanda upp med annat eftersom de inte sticker ut så mycket. Det är inte heller material som går sönder i första taget och av den anledningen också väldigt tacksamt.

Nyheter inredning höst 2021 – Fina dekorationer

Klicka på bilden för att göra den större!

Nyheter inredning höst 2021 – Värmande textilier

Klicka på bilden för att göra den större!

Nyheter inredning höst 2021 – Läcker belysning

Klicka på bilden för att göra den större!

Nyhet inredning höst 2021 – Mateus Stripes

Klicka på bilden för att göra den större!

Nyheter inredning höst 2021 – Dekorationer, textilier, belysningsdesign och Mateus

Så de nyheter för inredning höst 2021 vi ska dyka ner i idag är närmare bestämt dekorationer, textilier, belysning och Mateus nya kollektion Stripes. Det finns otroligt mycket snygg inredning att inspireras av i butikerna just nu och vi hoppas ni kan hitta lite inspiration till era hem idag. När det gäller nyheter inredning hösten 2021 och dekorationer så har vi fokuserat på några extra viktiga dekorationer. Det är vaser, fat, lanternor, porslin och korgar. Dessa är dekorationer i inredningen som är viktiga att ha på plats och det är också inredningsdetaljer som är lätta att byta ut när andan faller på eller en ny årstid är på ingång. Det andra, textilier, säger väl nästan sig självt. Det finns massor av nyheter i inredning till höst 2021 när det kommer till just textilier. Här syns en av inredningstrenderna för hösten tydligt. Nämligen färgskalorna. Bland inredningsnyheterna och textilierna är det jordnära toner i brunt, beige, camel, senapsgult, grönt, grått och benvitt som dominerar. Kom ihåg att det är otroligt snyggt att blanda såväl material som färger på kuddarna i din soffa eller fåtölj. Några kuddfordral i sammet, någon i jute och någon med tryck är verkligen något som lyfter hela vardagsrummet. Vi hoppas ni hittade lite härlig inredning och inspiration bland de nyheter till inredning hösten 2021 vi tipsade om här ovan.

Fortsättningsvis har vi idag också kollat extra på något så viktigt som belysning. Nu när mörkret faller på och vi går mot ännu mörkare tider är det superviktigt att se över belysningen hemma. Det gäller att ha många ljuskällor i ett rum, snarare än en stor högwattslampa i taket. Många mindre ljuskällor skapar ett harmoniskt och mysigt hem. Då kan du dessutom välja att placera en lampa intill en annan inredningsdetalj, till exempel växt, som du tycker förtjänar lite tid i rampljuset. Hoppas ni hittar något ni tycker om bland dessa nyheter för inredningen till hösten 2021. Sist ut har vi valt att lyfta ett speciellt varumärke som vi tycker mycket om. Det handlar om porslin från Mateus Collection som nu lagom till hösten släpp nyheter lagom till inredning hösten 2021! Dom har gjort det igen om vi säger så. Deras nya serie heter Mateus Stripes och vi ville ge denna härliga porslinsserie ett eget kollage idag. Denna nya serie har rykande åtgång så är du sugen bör du passa på! Vår favorit är de bruna, beige och lila färgerna men som alltid är allting från Mateus magiskt fint. Spana in hela utbudet från nya kollektionen Mateus Stripes HÄR.

Missa nu inte heller inläggen om..

Nu hoppas vi verkligen att ni fått lite härlig inredning och inspiration om du också är sugen på att inreda om och piffa till i hemmet såhär i höstliga tider. Nyheter till inredning höst 2021 har otroligt mycket att bjuda på. Vi har gjort vårt bästa för att skala ner det och visa upp några av våra favoriter i butikerna just nu. Hoppas ni också hittat något ni tycker om. Kommentera gärna här nedanför inlägget om ni hittade någon favorit bland produkterna. Eller om du har någon favorit bland inredningstrenderna eller nyheterna i höstens inredning 2021. Det är alltid roligt att höra vad ni tycker. Vi svarar alltid snabbt på mail också så släng gärna iväg ett mail om ni sitter inne på något önskemål eller fråga. Annars får ni ha det superbra så länge så är vi tillbaka inom kort med ny inredningsinspiration, inredningstips och inredningstrender!

Vi hörs,