Prydnadskuddar

Läckra prydnadskuddar att mixa och matcha

Snygga prydnadskuddar kan verkligen lyfta ett helt rum. Blanda färger, former och material på dina prydnadskuddar så kommer hela rummet få en helt ny känsla. Att använda prydnadskuddar som en del av inredningen är en superenkel detalj för att såväl skapa, som att förnya känslan i hela rummet. 

Fint kuddfodral i viskos

Kuddfodral zebramönster

Vitt kuddfodral med tofsar

Prickigt vitt kuddfodral

Stil mönstrad grå kudde

Kuddfodral från Artwood

Blått kuddfodral i sammet

Blå mönstrad kuddfodral

Vitt handvävt kuddfodral

Avlångt beige kuddfodral

Lyxigt svart kuddfodral

Grått kuddfodral fransar

Kuddfodral i brunt skinn

Vitt kuddfodral pom pom

Kuddfodral brunvit fuskpäls

Blått avlångt kuddfodral

Vitt rutmönstrat kuddfodral

Stiligt flerfärgat kuddfodral

Kuddfodral från Marimekko

Grönt sammetskuddfodral

Kuddfodral grå fårskinn

Brunt kuddfodral pom pom

Grönt kuddfodral tiger

Kuddfodral lammskinn

Inred ditt rum och sätt prägel med snygga prydnadskuddar

Att snygga prydnadskuddar mer eller mindre är ett måste i en soffa är inte en nyhet. De syns i nästan alla hem och gör både din soffa, säng och fåtölj mer personlig. Prydnadskuddar är också ett billigt inredningstips eftersom du kan hitta billiga prydnadskuddar och därmed byta ut accentfärger i hemmet utan att det måste kosta en förmögenhet. På den här sidan har vi samlat en härlig mix av olika prydnadskuddar. Matcha kuddarna med varandra men också med andra saker i rummet så som tavlor, växter, vaser eller färger i gardinen. Bara fantasin sätter gränser men våga mixa och matcha olika stilar och material på prydnadskuddarna.

Prydnadskuddar finns i en mängd material, storlekar, färger och mönster. Det finns prydnadskuddar med tofsar och med fransar, med pärlor och med tryck. Våga blanda dessa olika stilar för det skapar ännu mer liv i din inredning. Bland materialen finns allt från kuddar i sammet till kuddar i fårskinn, jeanstyg eller siden. Sammetskuddar är omåttligt populärt just nu och du kan känna dig trendsäker om du har såna i din soffa. Vidare finns en del olika mått på prydnadskuddar där 50x50cm är standard, men tänk utanför boxen. Att blanda sådana kuddar med rektangulära kuddar som är 60x40cm blir jättefint. Ett annat vanligt mått på prydnadskuddar är 60x60cm. De är perfekta antingen i en fåtölj eller i en soffhörna för ännu mer myskänsla. Att blanda prydnadskuddar i olika storlekar och material är ett hett inredningstips. Glöm heller inte bort att jobba med färger och mönster. Att bryta av beige prydnadskuddar med en senapsgul kudde eller att bland massa grå prydnadskuddar slänga in en marinblå eller zebrafärgad kudde är också ett inredningstips.

Anpassa prydnadskuddarna efter års – och högtider

En ytterligare sak som är så bra med prydnadskuddar är att du kan byta ut fodralen så att det passar högtiderna. Röda och gröna prydnadskuddar till jul eller varför inte gula kuddar till påsk eller sprakande silvriga kuddar till nyårsfirandet. Eller bara pastelliga prydnadskuddar till våren och höstliga orange och rostiga färger till hösten.

Oavsett stil och smak så har vi samlat en gäng snygga och trendiga prydnadskuddar på denna sida. Här hittar du alla möjliga färger, storlekar och material i olika prisklasser. Kom också ihåg att det många gånger finns billigare alternativ om du till exempel hittar en Chhatwal & Jonsson-prydnadskudde. De större inredningskedjorna brukar inte vara sena med att ta in liknande varianter. Har ni tips på fler varianter av prydnadskuddar eller om ni tycker att vi missat någon självklar godbit så tveka inte att maila oss!