Snygga kaffemuggar

Dagens inredningsinspiration handlar om något så viktigt som kaffemuggar. För många är morgonkaffet en av de härligaste stunderna på hela dagen. Kaffet smakar dessutom som allra bäst i en snygg kaffemugg. Vi har samlat ett gäng snygga kaffemuggar i läcker design ni inte får missa! Hoppas ni kan hitta en mugg just ni tycker om.
(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic Nest, Urban Living, Åhléns och Designtorget.)

Hej! Idag ska vi fokusera på något så viktigt som snygga kaffemuggar. Få saker är så härligt som den där första koppen kaffe på morgonen. Rykande färskt kaffe med en skvätt mjölk eller en slät kopp svart kaffe om du föredrar det. Oavsett så smakar kaffet som allra godast i en snygg kaffemugg. Kaffemuggen ska både vara god att dricka ur och ha en snygg design. Det blir ju ändå en del av inredningen när kaffemuggen står framme på köksbordet eller vardagsrumsbordet. Vi tycker inte heller att det behöver finnas några regler gällande att kaffemuggen måste matcha med resterande porslin. Kaffemuggen spelar i en helt egen liga!

Det finns väl egentligen två subgrupper och de är kaffemuggar utan öra och kaffemuggar med öra. Det är helt och hållet en smaksak vad just du föredrar. En förutfattad mening är kanske att kaffemuggar utan öra blir för varma för att hålla i men så behöver det absolut inte vara. Välj istället den design du tycker bäst om! Det finns stora kaffemuggar och mindre varianter och alla möjliga designer. Det finns också många billiga kaffemuggar så att byta ut de behöver absolut inte kosta en förmögenhet. Eftersom det finns en sånt stort utbud av kaffemuggar i butikerna så har vi samlat några riktiga guldkorn för er som är på jakt efter nya kaffemuggar. För det går ju inte att sticka under stolen med att en kopp kaffe smakar betydligt mycket godare ur en fin kopp!

 

LÄS ÄVEN: BÄSTA KAFFEKOKAREN

 

Snygga kaffemuggar – utvalda guldkorn!

 

Gör arbetsdagen lite roligare med en snygg kaffemugg

Inte för att vara sån, men visst är väl kaffemuggarna på arbetsplatser ofta väldigt tråkiga? Det är dem där klassiska, billiga muggarna som det köps in massor av men som ingen gillar. Ni vet dem där tråkiga och fantasilösa kaffemuggarna som efter några månader får en brun avlagring på insidan. Nej tack, säger vi. Då är det bättre att kosta på sig en mugg som kollegorna blir avundsjuka på eftersom du dels kommer ha den snyggaste kaffemuggen på företaget, men också den enda kaffemuggen på hela bygget som är fräsch på insidan. Ryktet går att mycket av ens person sitter just i vilken typ av kaffemugg man väljer och då finns ju här två val. Är du den där tråkiga och fantasilösa som är brun på insidan eller är du den där som är snygg på utsidan och fräsch på insdan?

Skämtosido, självklart sitter inte ens person i vilken typ av kaffemugg man väljer men vi tror du förstått poängen. En snygg kaffemugg på arbetsplatsen kommer ge dig lite mer status och det kommer vara lite roligare att komma till jobbet varje dag.

 

LÄS OCKSÅ: BÄSTA TERMOSMUGGARNA

 

Vi hoppas ni fått inspiration och tips på kaffemuggar!