12 Snygga Tandborstmuggar – Förvara Tandborsten Med Stil!

När det kommer till inredning av hemmet har badrummet ofta en tendens att bli bortglömt. Men varje rum i ditt hem förtjänar en dos av din personliga stil och badrummet är inget undantag. Ett sätt att lägga till personlig charm i ditt badrum är genom att välja rätt tandborstmugg. 

Här visar vi några fina tandborstmuggar som garanterat kommer ge badrummet lite extra charm.

Inlägget innehåller annonslänkar.

8 Snygga Tandborstmuggar

1. Läcker tandborstmugg från Ferm Living

hushållspappershållare-1

Bendum tandborstmugg från det danska varumärket Ferm Livning är en förtrollande kombination av natur och design som resulterar i en unik och praktisk tandborstmugg. Med sin perfekta storlek på 8,8 cm i diameter och 10,8 cm i höjd är denna mugg enastående i både utseende och funktionalitet.

2. Tandborstmugg i rostfritt stål

tandborstmugg-2

Modo tandborstmugg från det tyska märket blomus är den ultimata kombinationen av minimalistisk design, stil och praktiskitet när det gäller att förvara hela familjens tandborstar. Med sin storlek på 5,5 cm i längd, 5,5 cm i bredd och 12 cm i höjd är denna tandborstmugg perfekt för de allra flesta badrum.

3. Tandborstmugg i marmor

tandborstmugg-3

Denna lyxiga tandborstmugg utstrålar en naturlig skönhet med sin marmordesign och är perfekt för att komplettera alla typer av heminredningar. Varje mugg är unik i sitt utseende, tack vare marmorns naturliga variationer, vilket gör varje exemplar till en unik konstnärlig skapelse.

4. Lyxig tandborsthållare Portia

tandborstmugg-4

Ge din tandborstning en uppgradering genom att byta ut den tråkiga tandborstmuggen mot en lyxig och elegant variant – Portia, skapad av det danska varumärket Lene Bjerre. Tillverkad av keramik med detaljer i stål är denna tandborstmugg en perfekt kombination av stil och funktionalitet. 

5. Tandborsthållare i keramik

tandborstmugg-5

Ge din tandborsthörna en touch av elegans med Marion tandborstmugg. Muggen har en höjd på 10,5 cm. Tillverkad av enastående vacker keramik imponerar denna mugg med sin utsökta design och detaljer. Det eleganta diamantformade mönstret ger den en unik visuell appell som garanterat kommer att lysa upp ditt badrum. 

6. Tandborsthållare med gummifinish

tandborstmugg-6

Förvandla ditt badrum med LOTUS badrumsserie, där de mjuka och organiska formerna skapar en iögonfallande kontrast mot den djupa  färgen. Tillverkad av keramik är LOTUS en kollektion som utstrålar både stil och funktion. Varje produkt är belagd med en unik matt gummi finish, vilket ger dem en modern och sofistikerad look.

7. Tandborstglas från Mette Ditmer

tandborstmugg-7

Uttrycksfulla och fascinerande Glasserien Vision, en enastående badrumstillbehörskollektion tillverkad av färgat glas. Varje stycke i denna serie är unikt och fångar uppmärksamheten med sina slående detaljer. Facetterna i glaset spelar en central roll genom att bryta och reflektera ljuset på ett magnifikt sätt som skapar en fantastisk visuell effekt. 

8. SONO Tumbler/Tandborstmugg

tandborstmugg-7

Ge ditt badrum en stilfull uppdatering med SONO Tumbler / Tandborstmugg, som kommer att bli en fantastiskt fin detalj. Denna tandborstmugg är inte bara estetiskt tilltalande utan också mycket praktisk när det kommer till rengöring.

Vad är en tandborstmugg?

En tandborstmugg är ett praktiskt verktyg som används för att hålla tandborstar, tandkräm och ibland även andra tandhygienprodukter som tandtråd och tandpetare. Det primära syftet med en tandborstmugg är att tillhandahålla en ren och organiserad plats för dina tandhygienprodukter. Tandborstmuggar finns i alla former och storlekar, allt från enkla cylinderformade muggar till mer konstnärligt utformade behållare. När det gäller material, kan du hitta tandborstmuggar tillverkade av allt från keramik och plast till rostfritt stål och glas.

När kommer tandborstmuggar till användning?

Tandborstmuggar kommer till användning varje dag i nästan varje hushåll. I huvudsak används de i badrummet för att ge en organiserad och hygienisk plats för tandborstar och andra tandvårdsprodukter. Genom att lagra dina tandborstar i en mugg istället för att låta dem ligga löst på hyllan eller handfatet, kan du hålla dem rena och skydda dem från bakterier och smuts. Dessutom hjälper en tandborstmugg till att förhindra att tandborstar faller ner på golvet, vilket kan vara särskilt viktigt om du har små barn hemma.

 

LÄS OCKSÅ: FINA RUNDA BADRUMSMATTOR

Vad ska du tänka på när du köper en tandborstmugg?

När det är dags att köpa en tandborstmugg för ditt badrum finns det flera faktorer du bör ta i beaktning. Till att börja med, tänk på material och design. Kanske föredrar du en traditionell keramisk mugg för dess tidlösa charm, eller kanske du föredrar en rostfri stålmugg eller en glasmugg för en mer modern och elegant look.

Storleken på muggen är också en viktig faktor att tänka på. Om du bor i ett stort hushåll med flera tandborstar att förvara, kan du behöva en större mugg. Om du däremot bor ensam eller om utrymmet på din badrumshylla är begränsat, kan en mindre mugg vara mer lämplig.

Ett annat viktigt övervägande är hur lätt muggen är att rengöra. Eftersom tandborstmuggar regelbundet kommer i kontakt med vatten och tandkräm, kan de snabbt bli smutsiga. Därför är det viktigt att välja en mugg som är enkel att rengöra, antingen för hand eller i diskmaskin.

tandborstmugg-bilden

Hur kan snygga tandborstmuggar bli en del av inredningen i badrummet?

Trots att en tandborstmugg framför allt är ett praktiskt verktyg, behöver det inte betyda att det inte kan vara snyggt. En välvald tandborstmugg kan faktiskt bli en chic del av ditt badrums inredning. Genom att välja en mugg som kompletterar ditt badrums färgschema, mönster och stil, kan du skapa en harmonisk och estetisk look. En snygg tandborstmugg kan även agera som en intressant kontrast eller ett statement piece i ditt badrum.

Vilka olika typer av tandborstmuggar och tandborsthållare finns det?

Marknaden är full av olika typer av tandborstmuggar och tandborsthållare för att passa olika stilar och behov. Några populära typer inkluderar fristående muggar, som är mest vanliga och kan placeras var som helst på badrumshyllan eller handfatet. Det finns även väggmonterade tandborsthållare, som kan vara ett bra alternativ om du har begränsat utrymme eller om du vill hålla ditt handfat rent och organiserat. Vissa tandborsthållare kommer med extra funktioner som inbyggda tandkrämshållare eller hyllor för andra tandhygienprodukter. När det kommer till design och färg, är variationerna nästintill oändliga – allt från minimalistiska vita muggar till färgglada och mönstrade muggar finns att välja bland. Så oavsett vilken stil du har i ditt badrum, finns det en tandborstmugg som passar perfekt.