Soffbord Med Förvaring 2024 – 15 Smarta Vardagsrumsbord Med Lådor!

Soffbord med förvaring är en underskattad möbel för att enkelt kunna hålla vardagsrummet snyggt och städat. Det är även ett väldigt praktiskt alternativ, speciellt för mindre vardagsrum. Vi visar här 15 smarta soffbord med lådor i olika storlekar, material och prisklasser.

Inlägget innehåller annonslänkar.

15 smarta soffbord med förvaring

1. Hubli soffbord med förvaring

Det här är en möbel som kombinerar både bord och förvaring på ett smidigt sätt. Det är ett runt bord i massivt trä med en fin valnötsfinish. Halva bordsskivan kan öppnas upp för att avslöja ett stort och rymligt förvaringsutrymme inuti. En diskret snidade handtag på sidan gör det enkelt att öppna och lyfta upp bordsskivan. 

2. Svart soffbord i trä med förvaringslåda

Ett svart stilrent soffbord med industriell känsla som har väldigt bra förvaringsmöjligheter. Med hjälp av en lång låda längst med hela bordets långsida finns det väldigt stort utrymme till förvaring. Bordets tidlösa design gör även att soffbordet ständigt känns aktuellt och modernt.

3. Runt soffbord av massiv ek

Bloomingvilles soffbord Ronda har en modern och stilren design med en avtagbar bordsskiva för praktisk förvaring av saker som fjärrkontroller och tidningar. Soffbordet är tillverkat av massiv ek och ekfanér vilket ger det både en robust och elegant känsla. Dess runda form gör att det passar perfekt i vardagsrummet eller i andra sällskapsutrymmen. 

4. Coolt soffbord med inbyggd kyl

Caso har skapat ett unikt soffbord som har flera innovativa funktioner som inte har setts tidigare. Förutom dess eleganta och stilrena design i svart och grått har bordet en inbyggd dryckeskyl och bluetooth-högtalare. Den sofistikerade designen gör att de extra funktionerna är dolda och ger bordet en minimalistisk och modern look. Smart soffbord för de coola hemmet!

5. Snyggt soffbord med förvaringslåda

Soffbord Gloss från Hanah Home är en praktisk och stilren möbel som passar utmärkt i det moderna hemmet. Det rektangulära soffbordet är tillverkat i högkvalitativ MDF med en elegant högblank yta i vitt eller svart som ger en minimalistisk och tidlös design.

 

6. Soffbord med flera förvaringsmöjligheter

Detta eleganta soffbord är ett utmärkt val för den som söker något stilrent, praktiskt och ögonfallande till sitt rum. Tillverkat av högkvalitativt konstgjort trä som ger en jämn yta och ökar dess styrka, stabilitet och motståndskraft mot fukt. Dessutom har det två dolda förvaringsfack som ger gott om plats för böcker och tidningar, samtidigt som de hålls dammfria. En unik egenskap hos bordet är den justerbara mekanismen som möjliggör en lyftbar design av bordsskivan för att ge den perfekta höjden för att läsa, skriva eller dricka. 

7. Runt soffbord i ek

8. Soffbord skandinavisk design

9. Svart kvadratiskt soffbord

10. Soffbord med tygfack

11. Stilrent vitt soffbord

12. Soffbord unik design

14. Litet vitt soffbord

15. Soffbord i spegelglas

16. Soffbord i rotting

Soffbord med förvaring – praktiskt val för det mindre vardagsrummet

Soffbord med förvaring passar alla olika typer av vardagsrum men kanske är det så att det lilla vardagsrummet ändå har lite mer nytta av ett soffbord med förvaring än ett större. Det större vardagsrummet har förmodligen plats för ett sidobord eller en byrå vilket det lilla vardagsrummet eventuellt inte har. Då är det bra att kunna förvara ägodelarna i soffbordet istället för att sprida ut sig lite överallt. 

Har du ett litet mindre vardagsrum med begränsad plats är ett soffbord med förvaring ett tips att kika på när det är dags att skaffa ett nytt soffbord. Det är både smarta och praktiska och det finns faktiskt massor av fina varianter som passar olika typer av inredningsstilar. Soffbord med förvaring i glas, ek, runda, ovala eller fyrkantiga.. Nästan alla varianter finns att välja på!

Soffbord med förvaringslådor eller andra förvaringsmöjligheter gör även att det är mycket lättare att hålla ordning i vardagsrummet och det blir att kännas mer städat. Istället för att tv-dosan, tidningen eller tändstickorna ligger framme och stökar ner så är det bättre att gömma prylarna i soffbordet. 

Att hitta smarta och praktiska förvaringsmöjligheter, oavsett det är i soffbordet eller någon annan möbel, är ett väldigt bra knep för att maxa ytorna i hemmet. Vissa gillar att ha mycket prylar, möbler och annat krimskrams framme för att få det att kännas riktigt ombonat hemma medan andra hellre har ett mer stilrent hem. Vi föredrar det sista alternativet och då är det bra att snabbt och enkelt kunna gömma undan saker när det börjar bli för stökigt.

soffbord-med-forvaring

5 anledningar att välja ett smart soffbord med förvaring

Alla har vi olika tycke och smak vad gäller soffbord. Vissa älskar glasbord, andra kanske marmor eller ek. En del vill ha runda soffbord medan andra föredrar ovala. På samma sätt finns det dom som älskar soffbord med förvaring och ser dom praktiska fördelarna med det medan andra avskyr det. Det finns så klart inget rätt eller fel men här är i alla fall 5 anledningar till att välja ett soffbord med förvaring som vi tycker är värdefulla egenskaper. 

1. Samla småsaker på samma ställe 

Att förvara saker i eller under soffbordet ger dig så klart en väldigt begränsad yta att ha dina saker i. Det är inte direkt risk för att du tappar bort något om du inte har ett soffbord stort som en fotbollsplan. Att samla alla småsaker som hör vardagsrummet till är perfekt för att inte tappa bort fjärrkontrollen, tändstickorna, läsglasögonen eller tidningarna. 

2. Lättare att hålla städat

Vi har tidigare varit inne på att en av dem största fördelarna med förvaringsmöjligheter i soffbordet är att det är mycket lättare att hålla vardagsrumsbordet städat. Det är väldigt lätt hänt att allting blir liggandes på bordet och snabbt blir det direkt att kännas som hela hemmet är stökigt. Göm alla mindre fina småprylar så fort dom inte används så får du direkt ett mer städat och stilrent hem. 

3. Spar plats 

Bor du litet eller har ett vardagsrum som kanske inte rymmer både vardagsrumsbord, en bokhylla och byrå så kan du välja bort det ena alternativet och komplettera med ett soffbord som har förvaring istället. Givetvis kommer du inte få lika stort förvaringsutrymme men det är ett bra komplement när vardagsrummet har platsbrist i övrigt. 

4. Ett ekonomiskt val

Den här punkten hänger lite ihop med nummer 4 och är en sanning med modifikation – det beror så klart på hur dyrt bordet i sig är. Det finns soffbord mellan 500kr – 50.000kr så det behöver naturligtvis inte alltid vara ett ekonomiskt val. Däremot får du ofta “mer bord” för pengarna och ibland kan du dessutom spara in på en extra möbel som ett sidobord eller en byrå då förvaringen i soffbordet fyller den funktionen du kanske eftersträvade från dom andra två alternativen. 

5. Du vet vart grejerna är

Visst är det irriterande när tv-dosan är borta och favoritprogrammet har börjat för tre minuter sen.. Den är ju också omöjlig att hitta när man behöver den som mest. Det är inte helt ovanligt att den letat sig in mellan två soffkuddar där det absolut inte ska gå att trycka ner en tv-dosa?! Hur som helst, det är skönt att veta vart grejerna är och ett soffbord med låda ger exempelvis fjärrkontrollen en naturlig plats att vara på när den inte används så man slipper raseriutbrottet ett par gånger i veckan i alla fall. 

Avslutningsvis hoppas vi att du fått lite tips, idéer och inspiration på soffbord med förvaring och att du hittar något som faller dig i smaken. Det finns så klart massor av fler alternativ runt om på dom olika inredningssidorna så gillar du inget av borden vi visar här så är vi säkra på att du kommer hitta ett soffbord som faller dig i smaken.