Teddy inredning

Dagens inredningsinspiratation handlar om den otroligt mysiga Teddy trenden. Teddy är ett härligt mjukt material som blivit supertrendigt. Det finns på såväl kläder som inredning och på allt från detaljer som kuddfodral och filtar till större möbler. Vi visar upp våra favoriter bland Teddy inredning som finns i butikerna just nu.
Hej på er! Hoppas ni haft en härlig start på veckan. Det är dags för ny inredningsinspiration här i Inredningsinspirationsbloggen. Idag ska vi lyfta en inredningstrend som slagit stort som vi själva verkligen gillar. Det vi pratar om är Teddy trenden och inredning med teddy. Teddy tyg är mjukt, mysigt och inbjudande. Det blir en superläcker kontrast mot andra material i hemmet. Inredning med teddy finns i såväl större möbler som teddy fåtöljer och soffor men också mindre inredningsdetaljer i form av kuddfodral och filtar. En prydnadskudde med teddy kuddfodral bidrar till det där perfekt inbjudande soffhörnet! Mixa gärna såna kuddfodral med kuddfodral i andra material och former för att skapa kontraster och sätta en personlig prägel på hemmet. Här på Inredningsinspiration har vi samlat massor av fina kuddfodral så spana gärna in dem också.

Teddy inredning finns i flera färger men de absolut vanligast förekommande är vit/ljust beige och svart. Den ljusare och vita inredningen skapar en betydligt mjukare känsla. Teddy i svart ger en helt annan känsla då det snälla teddy-tyget ihop med den svarta hårdare färgen ger en ball kontrast. En svart teddy-fåtölj är något vi vill slå ett extra slag för. Att bryta av ett ljust hem med en sån ger en riktigt snygg effekt till hemmet!

Vi har gjort en djupdykning bland den inredning i teddy som finns i butikerna just nu och plockat ut våra personliga favoriter. Det finns så mycket fint så ibland kan det vara svårt att hitta de där guldkornen och just därför vill vi hjälpa er med det. Nedan är både snygga fåtöljer i teddy men också kuddfodral i teddy och en personlig favorit – sittpuff i teddy. Det är en perfekt inredningsdetalj och dessutom en praktisk extra sittplats eller fotstöd. Förena design med nytta. Hoppas ni kan hitta någon inspiration bland produkterna nedan.

Teddy inredning – några guldkorn!

Spana in inlägget om fina prydnadskuddar att matcha teddy-inredningen med!

Hoppas ni fått lite ny inredningsinspiration och att ni gillar denna inredningstrend lika mycket som vi på Inredningsinspiration gör! Teddy inredning och teddy trenden är en inredningstrend vi tror kommer hålla ett bra tag framöver.

Vi hörs snart igen,