Bästa Utemöbler För Barn 2024: 6 Gulliga Trädgårdsmöbler!

När det gäller att inreda utomhusmiljön för familjen är det viktigt att välja rätt utemöbler som passar för både vuxna och barn. Att ha lämpliga utemöbler för barn kan inte bara hjälpa till att skapa en säker och bekväm plats att hänga på utan kan också ge en rolig och interaktiv plats för barnen att leka och njuta av naturen på.

Här hittar gulliga utemöbler till barn i olika storlekar, design och utföranden.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Utemöbler till barn –
Våra favoriter!

1. Bäst i test: AXI Picknickbord för barn

utemöbler-barn6

Barnen kommer att ha många roliga middagar med det stiliga Orion-picknickbordet från AXI, utrustat med bekväma bänkar och ett avtagbart parasoll för skydd mot solen.

Bordet är tillverkat av robust trä och mäter 141 x 141 x 62 cm (L x B x H), medan bordsskivan har en diameter på 70 cm och en höjd av 62 cm. Sittplatserna är 37 cm höga och kan hålla en maximal viktbelastning på 200 kg (50 kg per sittplats). Det avtagbara parasollet är gjort av polyester och har måtten 16 x 18 cm (Diam. x H).

Produkten är lämplig för barn mellan 6 och 10 år och kommer att vara en underbar tillägg till deras varma sommardagar.

2. Utemöbel för barn från Hillerstorp

utemöbler-barn2

Denna lilla möbel är precis vad dina små behöver! En solid och hållbar design som kan motstå deras lekar och äventyr. Finns tillgänglig i två storlekar och presenteras här i en elegant vitlaserad kärnfuru som ger en fräsch och modern känsla i rummet.

Med en vikt på 11.5 kg, höjd på 50 cm, bredd på 106 cm och längd på 90 cm, kommer detta möbelstykke passa perfekt i ditt hem. Sitthöjden är justerad till 29 cm, vilket är perfekt för barnen att sitta bekvämt på.

Hillerstorp är en tillverkare som är välkänd för sin höga kvalitet och fokus på detaljer.

 

3. Förvaringsbänk för utomhusbruk

utemöbler-barn4

AXI Corky förvaringsbänk Grå/vit är inte bara en praktisk möbel utan också en snygg inredningsdetalj med sin eleganta och sneda design. Det är en förvaringsbänk som döljer ett smart förvaringsutrymme för alla ditt barns leksaker, böcker och andra småsaker.

Bänken har en bekväm sitthöjd på 40 cm och kan bära en maxvikt på 100 kg. Tillverkad av FSC 100% hemlock trä som kommer från hållbart skötta skogar. Hemlock är ett träd som är naturligt resistent mot väderpåverkan som regn och därför är det också resistent mot träröta. Detta gör bänken hållbar och långvarig.

Dessutom är monteringen enkel tack vare de delvis förmonterade delarna, så att du kan sätta upp bänken på nolltid. Denna förvaringsbänk är ett perfekt val för att organisera barnens rum på ett stilfullt sätt med hjälp av smart förvaring.

4. Picknickbord med bänkar och parasoll för barn

utemöbler-barn1

Det här fantastiska 2-i-1 picknickbordet med bänk i trä är en perfekt lösning för att låta dina barn njuta av lek och avkoppling tillsammans med sina vänner utomhus. Tillgängligt i fyra livliga färger, röd, gul, blå och grön, kommer detta bord att bli en favorit bland barnen.

Tillverkat av furu, är detta picknickbord robust och hållbart för regelbunden användning. Parasollet är tillverkat av furuträ och polyester och har en diameter på 120 cm, vilket ger tillräckligt med skugga för soliga dagar. Med en storlek på 75 x 85 x 52 cm (L x B x H), rymmer detta picknickbordet upp till 60 kg.

Tillverkat av 100% polyester, är detta picknickbord både hållbart och lätt att rengöra. Men viktigast av allt, det ger dina barn en bekväm och säker plats att äta, spela spel eller bara koppla av i friska luften.

5. Fatboy Junior-sittsäck

utemöbler-barn3

Ge dina barn en chans att känna sig som en del av den ikoniska Fatboy-loungen med Junior-sittsäcken för barn. Denna sittsäck ger samma bekvämlighet och stil som den populära sittsäcken från Fatboy.

Tillverkad av högkvalitativ bomull, är Junior-sittsäcken mjuk och bekväm att sitta i. Med en bredd på 98 cm, höjd på 100 cm och längd på 130 cm är det en perfekt passform för barn i alla åldrar.

Sittsäcken är inte bara en perfekt plats för barnen att koppla av och läsa en bok utan fungerar också som en snygg inredningsdetalj i barnens rum eller lekrum. Den finns tillgänglig i olika färger för att passa alla stilar och smaker.

6. Möbler för barn i 3 delar

utemöbler-barn3

Upptäck det extra robusta 3-delade picknicksetet från AXI, i en stilren grå och vit design. Det här setet är perfekt för barnen och kommer att ge en säker och bekväm plats för dem att äta och leka på.

Tillverkat av hemlockträ är detta picknickset både hållbart och pålitligt. Med en bordstorlek på 70 x 70 x 48 cm (L x B x H) och pallstorlek på 30 x 30 x 30 cm (L x B x H) är detta set en perfekt passform för dina små.

Setet är behandlat med en vattenbaserad färg utan kemikalier och flisar inte sig, vilket gör det tryggt att använda för dina barn. Det är också väderbeständigt och röttåligt så det kommer att stå pall för alla typer av väder.

Varje pall och bord kan hålla upp till en maximal vikt på 100 kg vilket gör det till en bra möbel för både utomhus och inomhus användning.

utemöbler-barn

Olika typer av utemöbler till barn

Det finns olika typer av utemöbler som är särskilt utformade för barn att använda och njuta av.  Här är några typiska exempel på utemöbler för barn som gillar:

Picknickbord

Ett picknickbord är en perfekt utemöbel för barn att äta, dricka och leka på. De är vanligtvis tillverkade av tåliga material som trä eller plast och finns i olika storlekar och färger.

Trädgårdsstolar

Det finns trädgårdsstolar speciellt designade för barn som är tillverkade av tåliga material som trä eller plast och finns i olika storlekar och färger. Trädgårdsstolar ger en bekväm plats för barnen att sitta och koppla av utomhus.

Sittsäckar

Sittsäckar är en mjuk och bekväm möbel som barn kan koppla av på utomhus. De finns i olika färger och mönster och är lätta att flytta runt för barnen.

Solstolar

Solstolar är en utmärkt utemöbel för barn att luta sig tillbaka och koppla av i solen. De finns i olika storlekar och material och är en perfekt utemöbel för poolområdet eller trädgården.

 

LÄS OCKSÅ: KLOCKOR TILL BARNRUMMET

Bra att tänka på innan köp

När du väljer utomhusmöbler för barn är det viktigt att tänka på några faktorer för att göra det säkert, bekvämt och lämpligt för barnen att använda. Nedan är några tips vi tycker är bra att ha i åtanke och som kan hjälpa dig att välja rätt utomhusmöbler för dina barn:

Säkerhet: Beroende på barnets ålder. Tänk på säkerheten när du väljer utomhusmöbler för barn. Kontrollera att möblerna inte har vassa kanter och att de inte kan välta eller röra sig lätt.

Storlek och passform: Välj utomhusmöbler som passar för barnens storlek. Till exempel om du köper ett picknickbord, se till att det är tillräckligt stort för att rymma dina barn och att det har rätt höjd för att passa deras ålder.

Material: Tänk på materialvalet när du köper utomhusmöbler för barn. Säkerställ att möblerna är tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga för utomhusbruk. Material som är enkla att rengöra är också en fördel, särskilt om det kommer att användas av småbarn.

Funktionalitet: Tänk på funktionen av möblerna när du väljer utomhusmöbler för barn. Till exempel kan du välja en picknickbänk med extra förvaringsutrymme eller ett parasoll för att skydda dina barn från solen. Tänk också på att möblerna ska vara användbara för en rad olika aktiviteter och ändamål.

 

LÄS ÄVEN: BÄSTA UV-TÄLT FÖR BARN

flätade-picknickkorgar