Vårdukningar

Skapa härliga och fina vårdukningar med vackra porslin och toner

Här har vi samlat lite olika förslag på snyggt porslin och tillbehör som passar perfekt när du ska ge dig på en härlig vårdukning. Bjud hem några nära och kära på middag och överraska med en snygg dukning! 

Blått och krispigt!

Härlig dukning i blåa och varma beige toner. Komplettera med en stor bukett vita krispiga tulpaner.

Varmt och ombonat!

Vacker ombonad dukning som får gästerna att känna sig välkomna. Lägg gärna ett pampasgräs ihop med servetterna på tallriken för en naturnära känsla.

 1. Vin- eller vattenkaraff med träkork
  2. Grågröna ljuslyktor
  3. Servettring i rotting
  4. Tallriksunderlägg i rotting
  5. Grön tallrik
  6. Mossgröna dricksglas
  7. Vinglas
  8. Brungrön skål

Pastell!

Pastellfärger är starkt förknippat med våren. Här är en i rosa och beige toner som passar perfekt i vårsolen.

Bjud in familj och vänner på middag i vår

Finns det något så mysigt som att både bli bortbjuden på och bjuda in till härliga middagar. Att umgås med sina nära och kära och samlas kring matbordet, god mat och fina samtal. Extra härligt är det nu när våren står bakom hörnet och solen lyser lite längre på dagarna. Bjud in några du tycker om och skäm bort dina gäster med en varm, välkomnande och fin vårdukning. Att komma hem till någon som ansträngt sig för att just du ska komma ger en inbjudande känsla. Ett sätt att uppnå det, förutom att bjuda på hemlagad mat, är att satsa extra på en fin dukning. Därför har vi gjort denna sida som fokuserar på just vårdukningar. För det är härligt att följa årstiderna i dukningen och nu när det går mot vår passar det bra med pastelliga färger, blått och att ta in naturen i dukningen.

Ta in naturens våriga färger och rekvisita

Vi hoppas ni ska finna inspiration i någon av dessa tre tips på vårdukningar. En dukning i blå och beige nyanser som känns vårig och krispig. En varmare dukning i jordnära färger och mycker grönt. Sist men inte minst en pastelligt rosa vårdukning som känns elegant och lyxig. Glöm inte bort att det inte behöver vara dyrt med en fin dukning. Naturen har mycket fint att erbjuda i form av vackra löv, blommor och kvistar. Nu håller vi tummarna för att ni hittat något att inspireras av och kom ihåg att det går bra att mixa och matcha färger och stilar till din egna fina dukning. Hör gärna av er till oss via mail om ni har önskemål på andra dukningar och teman ni vill att vi tipsar om. Spana också in våra andra dukningar!