Vaser

Mängder av vackra unika vaser till hemmets alla rum

Vaser kan verkligen få ett tråkigt fönster att bli rummets häftigaste plats. Även maffiga golvvaser kommer dra uppmärksamheten till sig när du har gäster på besök. Här har vi samlat våra favoriter som garanterat kommer göra dina rum mer spännande.

Vas djurinspirerad

Avlång svart vas

Vas med taggar

Unik modern vas

Glasvas med struktur

Cylinderformad glasvas

Glasvas på fot

Rund matt vas

Grön vas blåsfisk

Vas av Carl-Philip

Brun vas med bubblor

Stor vas med bubblor

Avlång glasvas

Bananvas i guld

Elegant vas från Orrefors

Bågformad vas DBKD

Vas ”Carat” Orrefors

Modern vit vas

Vas handform

Glasvas Marimekko

Grön vas från Iittala

Vas från Kähler

Hjärtformad vas

Svart vas på fötter

Mörkgrön vas

Vit vas korallrev

Grön vas i glas

Ljusgrön glasvas

Glasvas med ställning 

Stilig vit vas med läppar

Vas kattdjur 

Vas giraff

Apformad vit vas

3 små glasvaser

Vas i terrakotta

Rund guldfärgad vas

Skapa ett dekorativt hem med snygga vaser

Det kan kännas svårt att hitta den perfekta vasen men här ger vi dig en hjälp på traven. Vaser är något som skapar en dekorativ, ombonad känsla till hemmet och speciellt när du fyller vasen med en vacker bukett färska blommor eller med trendiga torkad kvistar eller pampasgräs. Just eftersom vasen fylls med blommor så får den en ny känsla beroende på om du fyller den med romantiskt lantliga rosor, bohemiska operfekta buketter eller moderna vita liljor. Bara fantasin sätter gränser men oavsett är en snygg vas ett måste i alla hem.

Vasen är en inredning i sig

Självklart är en vas otroligt vacker och pampig med en bukett i sig men de flesta vaserna idag är så ståtliga, unika och personliga i sig att vasen är en snygg inredningsdetalj i sig. Det är också snyggt att bara fylla en transparent vas med en batteridriven ljusslinga för en stämningsfull dov belysning. Vaser finns i alla möjliga former, storlekar och färger. De runda vaserna gör sig suveränt på ett runt köksbord eller på en köksö. En rektangulär vas sprider ut blommorna i sidled och är därför utmärkta i fönster eller på en längre byrå. En cylinderformad vas är perfekt i alla sammanhang och något utav ett måste eftersom de allra flesta blombuketterna gör sig snygga i en cylinderformad vas. Det finns även vaser med silver- eller gulddetaljer som är perfekt att ha i hemmet för att plocka upp andra detaljer i silver eller guld. Det skapar en röd tråd i inredningen och en genomtänkt känsla.

En ytterligare sak att ha i åtanke när du ska välja vas är storleken på hålet. Ett litet hål skapar en tät, maffig bukett medan en vas med stor öppning skapar en luftig och mer spretig bukett. Det finns även ett antal vaser som är väldigt små som passar utmärkt med bara en enkel blomma i sig som del av ett stilleben. Vaser är väldigt snygga i grupp även om de ofta förknippas med att stå ensamma. Ställ till exempel tre vaser i olika höjder, bredder och färgskalor ihop på bordet och du har direkt fått en dekorativ inredningsdetalj.

På denna sida har vi samlat allt från billiga vaser till mer exklusiva designvaser. Stora vaser och mindre vaser, genomskinliga och färgade. Allt för att du ska få en chans att hitta din favorit i den djungel av vaser som finns. Tveka inte att höra av dig om du har önskemål på vaser eller andra tips och frågor!