Barnrumsinredning 2021

Det finns otroligt mycket fin barnrumsinredning 2021. Några inredningsmärken har verkligen lyckats med den perfekta balansen mellan snyggt designad inredning men samtidigt bibehållt lekfullheten. Vi har samlat några av våra absoluta favoriter här som förhoppningsvis kan inspirera dig som inredningsintresserad förälder!

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera, Reforma och Åhléns.)

Hej inredningsvänner och välkomna till Inredningsinspirationsbloggen igen!

Dagens inlägg riktar sig kanske speciellt till föräldrar eller blivande föräldrar men också till er som är ute efter fin barnrumsinredning 2021 och fina barnsaker av andra anledningar. Du kanske är på jakt efter att köpa en present till nyblivna föräldrar, doppresent, födelsedagspresent till ett syskonbarn eller vad det nu kan vara. Vi hoppas iallafall på att få med er allihopa på dagens inlägg som fokuserar på barnen!

Så, idag ska vi som sagt prata om barnrumsinredning 2021, designad barninredning och helt enkelt det faktum att barnsaker inte behöver vara förenat med skrikiga färger och osnygg design. Den tiden är nämligen förbi. Idag finns ett stort utbud av snyggt designade barnmöbler och barninredning på marknaden. Företagen har helt enkelt sett att det finns en efterfrågan på designade och fina barnsaker. Därför tänker vi idag samla saker som är lika uppskattade och tilltalande för de små barnen som för de inredningsintresserade föräldrarna. Att det hos föräldrar skapats ett större intresse för designade barnmöbler och barnrumsinredning går troligtvis hand i hand med att många har fått ett större intresse för inredning och ett vackert hem i stort. För låt oss vara ärliga, har du småbarn är det med största sannolikhet barnleksaker och pinaler både här och där i hemmet och då kan det åtminstone störa lite mindre om sakerna i alla fall är fina.

Den vi vill fokusera på idag är inte designade leksaker i första hand utan designad barnrumsinredning skapad av duktiga designers. Det finns nämligen allt från fina barnsängar och snygga barnmöbler till vackra barntapeter, mattor och fina barnsängkläder. Det gäller bara att leta på rätt ställen när det är dags att köpa fina barnsaker och det vill vi gärna hjälpa er med genom att tipsa om våra favoritmärken och produktserier i den djungel av barninredning och barnsaker som finns på webben.

Done By Deer – det danska bidraget

Vi börjar med det danska varumärket Done By Deer. Företaget startade 2014 och varumärkets produkter, som riktar sig till barn, har en tydligt stilren och modern design med söta mönster, dova färger och dessutom god kvalitet. Vi har här nedanför samlat våra favoriter från söta Done By Deer.

Kolla in hela kollektionen av gulliga barnsaker hos Cervera som många saker från varumärket Done By Deer.

 

Kids Concept – mycket jordnära färger

Ett annat helt fantastiskt varumärke som har mängder av gullig barnrumsinredning är Kids Concept. De har en härlig mix av mer jordnära färger och lekfulla kulörer i smakfull design. Rum21 har massor av fin barninredning och barnsaker, spana in hela Kids Concept kollektion där.  

Bloomingville – en favorit inom barnrumsinredning 2021

Det här är en av våra personliga favoriter när det kommer till snyggt designad barnrumsinredning 2021. Bloomingville lyckas behålla lekfullheten men ändå skapa en designmässigt fin och stilren look på sina barnsaker. Bloomingville barn är perfekt för er föräldrar som vill hålla barnrummet i naturnära färger men behålla den barnsligt söta känslan.

Det finns massor av fina barnsaker och barnrumsinredning på Reforma så spana gärna in mer av Bloomingville och annat barnrelaterat där.

 

Garbo & Friends – barnrumsinredning 2021 med extra touch

Garbo & Friends har barn- och inredningsprodukter med den där lilla extra touchen. Märket känns väl igenom genom de unika illustrationerna, dekorativa mönstren och små smakfulla och söta detaljer. Garbo & Friends har en mängd påslakan och andra textilier men även andra barnprodukter.

RoyalDesign sitter inne på en massa fint från Garbo & Friends produkter

 

Design Letters – lekfullt och lärorikt

Design Letters har verkligen karaktäristiska och stilrena barnprodukter. Det som är så bra är att produkterna även är lekfulla och lärorika. Alla saker har alfabetet och/eller siffror tryckta på sig vilket gör att barnet samtidigt som de till exempel äter får chansen att på ett naturligt sätt öva på bokstäver och siffror. Åhléns har ett stort utbud från Design Letters sortiment.  
    Det där var ett urval av några fina, lekfulla och designmässigt snygga barninredningssaker som finns att få tag i just nu. Alla märken har fokus på hållbarhet och bra material och barnsakerna är slitstarka. Vi hoppas ni inredningsintresserade föräldrar blivit inspirerade. Eller att du som är ute efter presenter till nyblivna föräldrar eller varför inte doppresenter också lyckats hitta något fint. Det viktigaste av allt är att komma ihåg att låta barn vara barn men att barnsaker och barnrumsinredning också kan vara stilfulla och gå i linje med inredningen i resten av hemmet om du vill det.   Ha nu en fin dag så hörs vi snart igen,