Inredningsinspiration

Välkommen till Inredningsinspiration – din samlingsplats för inredning och inspiration online!

Här på Inredningsinspiration har vi en stor förkärlek och passion till allt som har med heminredning, trädgård och hemmet i övrigt att göra. Vi tror att varje hem är en spegelbild av de människor som bor där. Det är en plats där minnen skapas, historier berättas och personliga stilar får uttryck. Och det är just det vi vill förmedla genom vår hemsida – inspirationen att skapa ett hem som känns genuint dig.

Sedan starten 2019 har vi samlat på oss en djup kunskap och expertis inom inredningsvärlden. Vare sig du letar efter de senaste trenderna, traditionella stilar eller något unikt som bryter mönstret är vi här för att guida och inspirera. 

Vi strävar efter att tipsa om kreativa idéer, praktiska lösningar och en kontinuerlig ström av inspiration för att hjälpa dig att skapa ditt drömhem.
Vi ger även köpråd och tipsar om våra egna inredningsfavoriter! 

Men vi är inte bara en källa för inredningsinspiration och tips. Vi är också en plats där likasinnade kan komma samman, dela idéer, ställa frågor och drömma stort. 

Så oavsett om du renoverar ditt hem, inreder en ny bostad eller bara letar efter den perfekta dekorationen till din bokhylla hoppas vi att det finns något här för dig.

Välkommen till vår inredningsvärld. Låt oss inspirera dig och tillsammans skapa vackra och unik hem som har det där lilla extra!

/ Teamet på Inredningsinspiration.com

om-oss-inred

Vilka är vi som jobbar här?

Vi är stolta över att ha ett team av dedikerade och passionerade individer som delar ett gemensamt intresse till inredning, design, färger och form. Idag är vi fyra stycken som regelbundet arbetar med sidan, sedan tar vi in lite extra folk vid behov:

lisa-bild

Lisa

Medgrundare och skribent.
Med en bakgrund inom både inredning och design är Lisa en mångfacetterad talang i vårt team. Hon startade Inredningssinspiration med förhoppningen att kunna sprida sina inredningsfavoriter och sin inspiration till så många som möjligt för att bidra till mer hemtrevliga hem.

Inredningsstil:
Rustikt med mycket naturmaterial

frida-bild

Frida

Medgrundare, skribent och inredningsarkitekt.
Frida har varit en del av inredningsvärlden i mer än 15 år. Sedan arkitektexamen 2011 har Frida arbetat i divers inredningsprojekt men alltid haft en önskan om att göra något eget. När hon fick frågan om Inredningsinspiration tvekade hon inte en sekund.

Inredningsstil:
Har ingen specifik favorit utan älskar att blanda olika stilar.

walle-bild

Walle

Medgrundare och IT-expert.
Walle är vår stjärna när det gäller de tekniska bitarna. Allt från att bygga hemsida till SEO och bildhantering. Walle har en examen inom Systemvetenskap och ett genuint intresse för allt inom det digitala.

Inredningsstil:
Modernt och minimalistiskt

tilde-bild

Tilde

Skribent.
Tilde har ett brinnande intresse heminredning och främst när det kommer till trädgård och utomhus. Tilde jobbar heltid som trädgårdsmästare men på kvällar och helger är hon en del av teamet här på Inredningsinspiration. 

Inredningsstil:
Rustikt och bohemiskt

lisa-bild

Övriga

Vi har även ett gäng med skribenter och IT-konsulter som jobbar lite extra ibland när vi behöver ta in extra resurser. 

Ingen nämnd, ingen glömd.

Hur vi jobbar

Vi försöker alltid att tipsa, inspirera och informera när vi publicerar artiklar, gärna allt i en och samma artikel. Vi försöker alltid visa våra egna inredningsfavoriter inom ämnet i kombination med inspiration, information och tips & trix. Det kan vara allt från hur produkten används på bästa sätt till hur den kan matchas med övrig inredning. 

Internt bollar vi alltid idéer om intressanta och aktuella ämnen innan vi bestämmer vad vi ska skriva om. Beslutet kan emellanåt även vara datadrivet då vi ser att det finns en stor sökvolym och ett intresse runt ett specifikt ämne.

Vi utgår mestadels från vår egen tycke och smak när det kommer till inredningstips men vi försöker också tänka utanför boxen lite då och då eftersom vi vet att våra läsare har olika inredningsstil.

Ibland skriver vi även “Bäst i test”-artiklar och de är skapade på så sätt att vi går igenom en mängd olika produkter som vi själva tycker om, sedan jämför vi exempelvis produkternas pris, kundrecensioner, design och funktioner. Vi lägger stor vikt vid kundrecensionerna för att endast tipsa om produkter som tidigare köpare är nöjda med. 

Detta är ett så kallat “metatest” där vi samlar extern information och sedan gör en egen bedömning om de produkter vi tror kan skapa mest värde för dig som läsare.

Samarbetspartners och annonser

Inredningsinspiration drivs som ett hobbyprojekt och vi erbjuder våra läsare kostnadsfria tips, inspirationer och information om allt som berör inredningsvärlden. Vi är en helt oberoende sida och inga inlägg eller artiklar är köpta av någon annonsör eller varumärke. I så fall märks det tydligt upp i inlägget (exempel “Denna artikel är i betalt samarbete med [FÖRETAG]”). 

Däremot jobbar vi med affiliatelänkar och får en liten ersättning av återförsäljaren på ditt köp om du klickar på en länk till en produkt vi tipsar om. För dig som läsare (eller köpare) påverkas du ingenting vad gäller pris, leverans osv. 

Detta gör att vi kan fortsätta dela med oss av våra rekommendationer och expertis helt gratis.

Återförsäljare

Som du säkert redan vet finns det en uppsjö av återförsäljare inom inredningsbranschen och det går att hitta allt från nischade e-handlare till butiker med bredare sortiment. 

Vi väljer endast att länka till pålitliga återförsäljare som vi vet garanterar säker betalning och säker leverans. Självklart ska även produkterna hålla en hög kvalité och de ska ha goda rutiner när det gäller retur och reklamation.   

Reservationer

Vi på Inredningsinspiration reserverar oss för att eventuella felskrivningar kan förekomma. Även om vi har god kunskap inom ämnet och alltid gör en noggrann research kan det bli fel ibland. 

Vi rekommenderar därför att du som läsare alltid på egen hand kontrollerar viktiga uppgifter om du står inför ett köpbeslut. 

Skulle du som läsare hitta något fel i våra artiklar får du mer än gärna kontakta oss så vi kan se över det så snart som möjligt.