Godisskål Med Lock – 5 Snygga Val!

Vem kan motstå frestelsen av en väl fylld godisskål? Att ha en vacker och funktionell godisskål med lock är ett perfekt sätt att skapa en fin presentation för dina favoritsnacks. Med en sådan skål kan du inte bara hålla dina godbitar färska och skyddade utan också ge en touch av stil till ditt hem.

Här hittar du 5 snygga godisskålar som har lock.

Inlägget innehåller annonslänkar.

5 snygga godisskålar med lock

1. Stor godisskål med lock från Georg Jensen

godisskål-med-lock-1

Den fina godisskålen HK från Georg Jensen är ett mästerverk av design skapat av den hyllade formgivaren Henning Koppel. Denna unika skål är en perfekt förening av värme och kyla med sin harmoniska kombination av ekträ och rostfritt stål.

Materialkompositionen i denna godisskål är både imponerande och stilfull. Den är tillverkad av rostfritt stål som ger den en glänsande och elegant finish. Det varma ekträet ger en naturlig och varm kontrast vilket skapar en unik visuell effekt som fångar uppmärksamheten.

Med en diameter på 16,5 cm och en höjd på 9,5 cm har denna godisskål en perfekt storlek för att rymma en mängd läckra godbitar. Den är lika praktisk som den är vacker och kommer att bli en snygg detalj i hemmet.

2. Lökformad godisskål med lock

godisskål-med-lock-2

Här har vi både stil och praktisk förvaring med den eleganta lökformade godisskålen med lock. Med sin tidlösa design är denna ask mångsidig och passar lika bra för att organisera smycken och nycklar som för att hålla små godsaker i ordning.

Med en diameter på 12 cm och en höjd på 11,4 cm erbjuder denna förvaringsask tillräckligt med utrymme för att rymma dina värdefulla ägodelar eller favoritgodis. Den kompakta storleken gör det enkelt att placera asken på en hylla, på en byrå eller på ett sidobord och den blir både en praktisk och dekorativ detalj i ditt hem.

3. Vit godisskål i modern design

godisskål-med-lock-3

Ge dina småsaker eller godis en stilfull förvaring med den förtjusande Hammershøi asken, även känd som bonbonjär.

Tillverkad av keramik och försedd med en glansig glasyr blir denna ask en elegant detalj i ditt hem. Med en diameter på 11,5 cm och en höjd på 8,5 cm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att förvara smycken, nycklar eller små godsaker på ett organiserat sätt.

Hammershøi asken är inte bara praktisk utan också en vacker dekoration i sig själv. Dess stilfulla design och glaserade yta ger den en tidlös och förtrollande karaktär.

4. Godisskål med lyxig finish

godisskål-med-lock-4

Skapa en trendig och exklusiv atmosfär i ditt hem med den vackra förvaringsburken Miya med lock. Burken mäter 8,5 cm och denna eleganta burk är en perfekt detalj för att höja intrycket från vardagligt till lyx.

Tillverkad av glas utstrålar denna förvaringsburk både elegans och stil. Dess handgjorda tillverkning ger den en unik och personlig karaktär som framhäver dess exklusiva utseende.

5. Glasburk med lock för godis och annan förvaring

godisskål-med-lock-5

Ge dina favoritgodisar, kakor, nötter eller andra läckerheter en iögonfallande och praktisk förvaring med denna glasburk med ett tättslutande glaslock. Denna burk är designad för att både bevara färskheten i dina favoritsnacks och samtidigt visa dem fram på ett elegant sätt.

Den tättslutande glaslådan är tillverkad av glas och ger en tydlig och transparent vy av dess innehåll. Det ger en inbjudande presentation och gör det lätt att välja och ta till sig dina favoritsnacks.

Fördelar med lock till godisskålen

Varför ska man välja en godisskål med lock och vilka fördelar har den egentligen förutom att locket blir en snygg detalj för helheten.

Här är några fördelar med att använda en godisskål med lock:

Förhindrar smuts och damm: Med en godisskål med lock kan du skydda ditt godis från smuts, damm och andra oönskade partiklar som kan göra godiset oaptitligt.

Håller godiset fräscht längre: Genom att förvara ditt godis i en godisskål som har lock kan du hålla det fräscht och färskt längre. Detta är särskilt användbart om du förvarar godiset under en längre tid.

Snygg och organiserad förvaring: En godisskål med lock är inte bara praktisk, den kan också vara en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Genom att välja en godisskål som matchar din inredningsstil kan du få en snygg och organiserad förvaring av ditt godis.

 

LÄS OCKSÅ: GLASBURKAR MED TRÄLOCK

Små och stora godisskålar med lock för olika tillfällen

Små godisskålar och stora godisskålar kan användas på lite olika sätt och beroende på vart skålen är tänkt att användas tycker vi du ska försöka anpassa storleken lite grann: 

Liten godisskål

En liten godisskål med lock är perfekt för att ha på skrivbordet eller i köket. Den är idealisk för att förvara små mängder godis som du vill ha nära till hands, som exempelvis godisbitar eller nötter.

Mediumstor godisskå

En mediumstor godisskål med lock är lämplig för att förvara ett större urval av godis. Den kan vara användbar för att ha på fester eller när du har gäster på besök. Du kan välja en med snygg design som passar din inredning och som kan fungera som en dekorativ detalj i ditt hem.

Stor godisskål med lock

En stor godisskål med lock kan vara användbar om du har många personer som kommer över till ditt hem. Den kan också användas som en lagringsplats för godis som du köpt i mycket som ska räcka över tid. 

godis-bild

Godisskålar i olika material

Förutom storlek så finns det flera material att välja mellan när det gäller godisskålar varav några är mer populära än andra.

Här är några exempel på material som ofta används till godisskålar:

  • Glas: Glas är ett populärt material för godisskålar på grund av dess fina utseende och att det är lätt att se vad som finns i skålen. Godisskålar i glas kan finnas i olika storlekar och former och de passar i alla heminredningsstilar.
  • Keramik: Keramiska godisskålar är tåliga och kan finnas i många olika färger och stilar. De passar bra för en snygg och modern inredning.
  • Plast: Plastgodisskålar är praktiska och lätta att hantera. De finns i en mängd olika färger, storlekar och former och är enkla att rengöra. De är ett prisvärt alternativ och passar bra för att använda utomhus, som på en picknick eller grillfest.
  • Metall: Metallskålar, som exempelvis rostfritt stål eller mässing, ger en mer robust och industriell känsla. De kan vara snygga och eleganta men också praktiska och tåliga. En win win helt enkelt.

Det finns också godisskålar i andra material som exempelvis trä eller betong som ger en mer rustik och naturlig känsla. 

En skål användbar till mer än godis

Avslutningsvis vill vi bara säga att en skål med lock kan vara användbar för mycket mer än bara godis. Det är en allsidig och praktisk förvaringslösning. som kan användas till mer eller mindre vad som helst som får plats där i. 

Här är några exempel på andra saker du kan förvara i en skål med lock:

Snacks – Förutom godis kan du också använda en skål med lock för att förvara snacks. Det kan vara allt från popcorn och chips till torkade frukter och nötter.

Små förvaringsbehållare – En skål med lock kan användas som en liten förvaringsbehållare för små föremål som exempelvis smycken, mynt eller andra små prylar som lätt kan gå förlorade.

Köksredskap – En skål som har lock kan användas för att förvara små köksredskap, som exempelvis tesilar, skedar eller slickepottar. Detta kan hjälpa till att hålla köket organiserat och rent.

Hygienartiklar – Förvaring av hygienartiklar som exempelvis bomullspinnar, tandborstar eller makeup-borstar. Detta är en bra lösning för att hålla hygienprodukterna snyggt organiserade och skyddade från smuts och damm.

Leksaker – Förvaring av små leksaker eller spelkort. 

En snygg godisskål är en underskattad inredningsdetalj som kan få hemmet att kännas lite mer lekfullt och visst är det roligt att servera från något som är fint och genomtänkt istället för att bara ta första bästa skål.

Vi hoppas att du fått lite tips och inspiration på godisskålar med lock och att du hittar något riktigt passande!