Smått & Gott

En mix av mindre inredningsdetaljer för ett personligt hem

Precis som rubriken lyder samlar vi här lite smått & gott inom inredning. Allt från praktisk och snygg förvaring till dekorationer och andra inredningsdetaljer ni inte får missa.

Förvaringsbox med fack

Stor vit dekorationsskål

Olja- och vinägerflaska

Fat från Nybridge

Grytlappar i mocka

Dekorationsfigur lejon guld 

Bordstablett från Lind DNA

Bokstöd av förstenat trä

Kurvig väggspegel

Portabel högtalare

Ljusstakar i tre höjder

Bokstöd i akryl

Salt- och pepparkar hundar

Rökfärgad karaff

Vägghängt vinställ

Glasunderlägg Morris & Co

Rustik golvljusstake

Ljuslykta från Orrefors

Väckarklocka retro

Svarta bestick från Muubs

Förvaringsask i lack

Bricka med spegel

Serveringsbricka handtag

Dekorationsfigurer

Småsaker, bra att ha och vackra inredningsdetaljer

Det är lätt att glömma bort hur mycket de små detaljerna gör för helhelskänslan. Att inte lägga någon kärlek på valet av förvaringsburkar, serveringsfat, bokstöd eller speglar. Faktum är ju att hur fint det än är i det stora hela så kommer inte de där sista bitarna falla på plats om man förbisett detaljerna. Inredningsdetaljer är därför superviktigt för att skapa ett personligt, genomtänkt och omfamnande hem. Eftersom detaljerna i ett hem är lätta att byta ut, till skillnad från stora möbler och dyra mattor, så är de dessutom ett enkelt och billigt sätt att förnya ditt hem på. Ett annat tips är att byta plats på den befintliga inredningen i hemmet. Växla mellan rummen och vips så får du en helt ny känsla utan att ha köpt något nytt. Vi har på den här sidan samlat inredningsdetaljer för alla olika rum och ändamål.

Smått & gott är en kategori med köptips på inredningsdetaljer som har det där lilla extra. Det är alltifrån fina askar, korgar och annan snygg förvaring till bra-att-ha saker i snyggare format. Som till exempel snygga bokstöd, en snygg brandsläckare eller ett vackert bokstöd. Det är saker som många av oss har hemma men kanske aldrig ägnat en tanke åt. Det kommer finnas inredningsdetaljer i trä, silver, guld. Inredningsdetaljer i mässing och i rotting. Inredningsdetaljer är även något som uppdateras snabbt och trenderna kommer och går, just eftersom detaljer är lätt utbytbara. Därför uppdateras och kompletteras denna sida med inredningsdetaljer ofta.

Inredningsdetaljer stort som smått

Inredningsdetaljer är många gånger förknippat med större rummen som vardagsrum, matsal eller sovrum. Här vill vi dock slå ett slag för inredningsdetaljer i barnrum såväl som inredningsdetaljer i kök och badrum. Det finns massa snygg inredning till barnrummen i form av vackra väggdekorationer precis som det finns snygga badrumsaccessoarer i form av tvålpumpar och toalettborstar. På denna sida lämnar vi ingenting åt slumpen. Mer specifika inredningsdetaljer för varje rumstyp finns under kategorin inredning – rumstyper.

Ställ gärna frågor eller kom med feedback och önskemål gällande vad vi ska fylla denna sida med. Eller är det något ni vill se mer av. Tveka inte att höra av er till oss via mail!