Smått & Gott

En mix av mindre inredningsdetaljer för ett personligt hem

Precis som rubriken lyder samlar vi här lite smått & gott inom inredning. Allt från praktisk och snygg förvaring till dekorationer och andra inredningsdetaljer ni inte får missa.

Superfin och söt förvaringsbox med tillhörande sorteringsfack som går at plocka ut om man så önskar. Perfekt för att hålla koll på alla dina småsaker med stil. Dessutom en snygg detalj att ha framme i hemmet.

Butik: Oscar & Clothilde

En stor, vacker dekorationsskål i benvitt. Skålen har en diameter på ca 35cm. Bikupornas honungskakor är inspirationen bakom denna snygga kreation som för tankarna till naturen och lugnet.

Butik: Jotex

Det här är helt klart en sådan sak man behöver i sitt hem för att förenkla livet litegrann. En väggspegel från WOUD med inbyggd förvaringsskål undertill. Supersnygg dessutom! Finns i flera olika  storlekar och färger.

Butik: RoyalDesign

Nybridgefat i vackert dekorativt mönster som passar de flesta inredningsstilar. Låt den stå på bordet som den är eller använd den som fruktskål eller uppläggningsfat. Finns i flera färger och storlekar.

Butik: Cervera

Smart genomtänkt brandsläckare. Alla ska ha en brandsläckare hemma och att designa en brandsläckare som är fin att låta stå framme är ju perfekt. Finns i flera utföranden så du kan välj den som passar ditt hem bäst.

Butik: RoyalDesign

Läcker och dekorativ dekorationsfigur i form av ett guldfärgat lejon. Denna blir en ståtlig inredningsdetalj i vilket rum den än placeras i. Utmärkt för att bryta av en opersonlig inredning med för att sätta lite karaktär åt rummet.

Butik: Jotex

Förstklassigt och rejält skohorn från Edblad. Glöm skohorn som viker sig med den här varianten i kraftig aluminium. Köp till den tillhörande hängaren och låt den bli en väggdekoration i hallen.

Butik: RoyalDesign

Riktigt fräna och karaktärsfyllda bokstöd i förstenat trä. Med andra ord trä som har förvandlats till sten. Färgerna är magiska och dessa blir garanterat en unik och vacker inredningsdetalj till din bokhylla.

Butik: Newport

Läcker ljuslykta från stilsäkra MUUBS i svart bambu. Ljuslyktan gör sig lika bra inomhus som utomhus. Perfekt att bryta av en ljus inredning i jordnära färgen men ändå behålla den naturliga känslan.

Butik: RoyalDesign

Som tur är tiden förbi då det var omöjligt att hitta fin elektronik och man fick försöka gömma den så gott det gick. Den här fina portabla högtalaren är ett bevis på det. Finns även i svart och vitt.

Butik: Designtorget

Inga fler diskreta dörrmattor. Med denna dekorativa och trendiga dörrmatta i zebramönster skapas en känsla av design så fort du kliver in genom dörren. Finns i flera olika djurmönster och färgskalor.

Butik: Åhléns

Stilrent och smakfullt bokstöd i akryl som ser ut som glas. Det känns ordentligt och ståtligt. Lägg din favoritbok i bokstödet eller bara en vacker coffee table-bok så kommer hela bokhyllan få sig ett lyft.

Butik: Newport

Prydliga och fina cylinderformade krukor. De gör sig som bäst i grupp om tre i olika storlekar med gröna växter i. Passar bra i såväl vardagsrum som sovrum eller kök så de är väldigt lätt anpassade.

Butik: Granit

Maffig och elegant ljuskrona för 6st kronljus. Denna ljuskrona finns även i guld och vitt. Variera kronan genom att ha olika färger på ljusen vid olika tillfällen. Superläcker ovanför matsalsbordet.

Butik: Jotex

Läckert vägghängt vinställ från Blomus. Perfekt för dig som gillar ett gott glas vin. Det är dessutom en elegant och personlig inredningsdetalj som gör sig perfekt i matsalen eller vardagsrummet. Fyll med extra snygga flaskor!

Butik: Nordic Nest

Mörkgrå dekorationsask som är lika praktisk som den är snygg. Perfekt inredningsdetalj som får stå framme på tex tv-bänken eller byrån i hallen. Dessutom en utmärkt förvaring för saker du inte vill tappa bort.

Butik: Jotex

Pampig, snygg och spektakulär beskriver nog denna golvljusstake bäst. Den mäter 97cm ovanför marken och finns i svart, guld och vitt. Låt den ta sin plats i förslagsvis vardagsrummet eller hallen. Så fin!

Butik: Jotex

Här är en klassiker om något. Denna vackra ljuslykta från Orrefors har fått namnet Hallon, inte helt osökt efter sin hallonformade design. Skenet från ljuslyktan är magisk, den sprider skenet runt sig på ett otroligt vis.

Butik: Åhléns

Vi känner väl lite såhär.. ska man ändå tvingas upp på morgonen kan man väl få göra det med stil! Detta bordsut och väckarklocka i retrostil blir lika mycket en inredningsdetalj som ett ont måste för att vakna om morgonen.

Butik: Åhléns

En snygg vattenkanna som gärna får stå framme som en del av inredningen i hemmet. Mattsvart läcker design som känns både modern och industriell. Med denna blir det ett nöje att vattna blommorna i hemmets alla hörn.

Butik: Åhléns

Stilren och praktisk förvaringsask i lack med smakfullt svartvit design. Finns i flera olika storlekar och snyggast blir dom ihop eller som ett stilleben med ljuslyktor eller kanske några minikaktusar på.

Butik: Oscar & Clothilde

Elegant bricka med spegel i botten och silverdetaljer. Spegeln ger en snygg effekt och det blir fint att ställa några levande ljus på fatet. Finns i fler storlekar och färger, det här är den stora som är 42cm i diameter.

Butik: Jotex

En klassisk bricka är något alla hem borde ha. Perfekt när du ska servera frukost eller fika. Den här varianten från Eva Solo har handtag, vilket är både praktiskt och snyggt. En stilig bricka kan gärna stå framme också.

Butik: Cervera

Dekorationsfigurer som föreställer två män som klättrar upp för en vajer. Det här är en lite unik och kul inredningsdetalj att hänga på väggen istället för en tavla! Säljs i 2-pack och finns flera olika varianter.

Butik: Jotex

Småsaker, bra att ha och vackra inredningsdetaljer

Det är lätt att glömma bort hur mycket de små detaljerna gör för helhelskänslan. Att inte lägga någon kärlek på valet av förvaringsburkar, serveringsfat, bokstöd eller speglar. Faktum är ju att hur fint det än är i det stora hela så kommer inte de där sista bitarna falla på plats om man förbisett detaljerna. Inredningsdetaljer är därför superviktigt för att skapa ett personligt, genomtänkt och omfamnande hem. Eftersom detaljerna i ett hem är lätta att byta ut, till skillnad från stora möbler och dyra mattor, så är de dessutom ett enkelt och billigt sätt att förnya ditt hem på. Ett annat tips är att byta plats på den befintliga inredningen i hemmet. Växla mellan rummen och vips så får du en helt ny känsla utan att ha köpt något nytt. Vi har på den här sidan samlat inredningsdetaljer för alla olika rum och ändamål.

Smått & gott är en kategori med köptips på inredningsdetaljer som har det där lilla extra. Det är alltifrån fina askar, korgar och annan snygg förvaring till bra-att-ha saker i snyggare format. Som till exempel snygga bokstöd, en snygg brandsläckare eller ett vackert bokstöd. Det är saker som många av oss har hemma men kanske aldrig ägnat en tanke åt. Det kommer finnas inredningsdetaljer i trä, silver, guld. Inredningsdetaljer i mässing och i rotting. Inredningsdetaljer är även något som uppdateras snabbt och trenderna kommer och går, just eftersom detaljer är lätt utbytbara. Därför uppdateras och kompletteras denna sida med inredningsdetaljer ofta.

Inredningsdetaljer stort som smått

Inredningsdetaljer är många gånger förknippat med större rummen som vardagsrum, matsal eller sovrum. Här vill vi dock slå ett slag för inredningsdetaljer i barnrum såväl som inredningsdetaljer i kök och badrum. Det finns massa snygg inredning till barnrummen i form av vackra väggdekorationer precis som det finns snygga badrumsaccessoarer i form av tvålpumpar och toalettborstar. På denna sida lämnar vi ingenting åt slumpen. Mer specifika inredningsdetaljer för varje rumstyp finns under kategorin inredning – rumstyper.

Ställ gärna frågor eller kom med feedback och önskemål gällande vad vi ska fylla denna sida med. Eller är det något ni vill se mer av. Tveka inte att höra av er till oss via mail!