Adventskalender Rituals 2023 – Årets Fräschaste Julkalender!

Här hittar du alla adventskalendrar från Rituals 2023. 

Sedan sin start har Rituals varit känt för att kombinera skönhet och välbefinnande i sina produkter. I centrum för detta står en strävan efter balans – inte bara i kroppen utan även för sinnet. Varje produkt, oavsett om det är en duscholja, ett doftljus eller en body lotion är skapad med tanken att erbjuda en stunds reflektion, avkoppling och närvaro.

Med närvaron av en Rituals-produkt i ditt hem omvandlas vardagliga rutiner till betydelsefulla ritualer. Duschen blir inte bara en snabb tvätt utan en stund av avslappning och återhämtning. Att tända ett doftljus blir en inbjudan att pausa och andas.

Det är denna filosofi av djupare meningsfulla upplevelser som har gjort Rituals adventskalendrar till den populäraste skönhetskalendern av dom alla. Istället för en enkel nedräkning till jul blir varje dag en inbjudan till en stunds närvaro och skönhet. Rituals Adventskalender 2023 är inget undantag, och här kommer vi att dyka djupt ner i varför en julkalender från Rituals är ett bra val!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Rituals Adventskalender 2023

rituals-advetnskalender-2

The Ritual of Advent 3D 2023

rituals-advetnskalender-1

The Ritual of Advent 2D 2023

rituals-advetnskalender-3

Survival Kit Busy Men 2023

Från Rituals första adventskalender till 2023 års upplaga

Rituals är som sagt känt för sina välbefinnande- och skönhetsprodukter och har med tiden blivit en återkommande aktör inom ”adventskalendermarknaden”. Med en unik kombination av kvalitetsprodukter och meningsfulla budskap har varje års kalender erbjudit en annorlunda och lyxig nedräkning till jul.

Första stegen: Rituals introducerade sin första adventskalender som en del av sitt bredare engagemang att transformera vardagliga rutiner till mer meningsfulla ritualer. Denna första julkalender innehöll en spännande blandning av deras mest populära produkter, paketerade snygga förpackningar.

Följande år: Varje år har adventskalendern blivit mer och mer sofistikerad och anpassad till kundernas önskemål. Med feedback från trogna kunder har kalendern förbättrats med nya produkter och överraskningar.

Återkommande teman: En gemensam nämnare genom åren har varit teman som anknyter till avkoppling, reflektion och skönhet. Rituals har medvetet valt att inte bara fokusera på produkternas fysiska egenskaper utan också på den känsla och atmosfär de skapar.

2023 års upplaga: Rituals har inte släppt sin adventskalender för 2023 än (när texten skrivs) men om vi får ta fram spåkulan är här några förväntningar. Rituals kommer förmodligen återigen förbättrat och finjusterat produkterna baserat på tidigare års feedback. Utöver gamla favoriter introduceras nya produkter, allt paketerat i en design som reflekterar både tradition och modernitet. 

För dem som har följt Rituals genom åren är det tydligt att varje adventskalender är mer än bara en produkt – det är en årlig tradition som bjuder in till en resa av upptäckter, skönhet och inre balans.

LÄS OCKSÅ: BÄSTA TEKALENDER 2023

adventskalender-rituals1

Nedräkning till jul med Rituals julkalender ger en daglig dos av lyx och avkoppling

Njut av ögonblicket

Julen handlar om mer än bara gåvor och festligheter; det handlar om att stanna upp och verkligen njuta av ögonblicken. Rituals adventskalender erbjuder en chans att göra just det. Varje dag, när du öppnar en ny lucka, ges du en stund av paus och reflektion, en liten påminnelse om att ta hand om dig själv mitt i högsäsongens brus.

Kvalitet över kvantitet

I en tid när kommersialismen kan kännas överväldigande erbjuder Rituals en annorlunda upplevelse. Istället för en överflöd av saker, betonar de vikten av kvalitet och genomtänkta val. Varje produkt i kalendern är noggrant utvald för att ge maximal njutning, vare sig det handlar om en lugnande kroppsolja, ett väldoftande ljus eller en exfolierande skrubb.

Ett dagligt avbrott

I den hektiska vardagen kan det vara svårt att hitta tid för sig själv. Med Rituals adventskalender får du en daglig påminnelse om att stanna upp, andas och unna dig lite egen tid. Det kan vara så enkelt som en fem minuters meditation medan du andas in doften av en ny eterisk olja, eller en längre stund av avkoppling i ett bad fyllt med väldoftande badsalter.

Förbindelse med tradition

Även om Rituals tar en modern och lyxig vinkel på adventskalendern, finns det också en stark koppling till traditionen. Adventskalendern som vi känner den idag har sina rötter i Tyskland på 1800-talet och har sedan dess blivit en älskad del av nedräkningen till jul i många kulturer. Genom att fortsätta denna tradition, men med en ny och fräsch vinkel, förenar Rituals det bästa av två världar.

Så när december närmar sig och dagarna blir kortare på grund av mörkret, kom ihåg att det inte bara är en tid av förberedelse och festligheter. Det är också en tid att reflektera, ta hand om dig själv och njuta av de små ögonblicken. Med Rituals adventskalender 2023 kan du göra just det, en dag i taget.

 

LÄS ÄVEN: CHOKLADKALENDER 2023

Presenttips: Ge Rituals adventskalender 2023 till skönhetsfantasten

Många kanske tänker på adventskalendrar som något som bara kan ges precis innan december börjar, men att ge en julkalender till någon i present ännu tidigare kan faktiskt vara en ännu större överraskning. Varför inte ge bort den i början av november?

Några tips för att göra presenten ännu roligare:

Vackert inslagen:
Även om Rituals adventskalender redan är vackert förpackad, kan en extra omsorg i inslagningen göra en stor skillnad. Använd fint inslagspapper, silkesband och kanske några torkade blommor eller kottar för att ge det en höstkänsla.

Kombinera med en upplevelse
För att göra din gåva ännu mer minnesvärd kan du kombinera den med en upplevelse. Till exempel, om du ger bort adventskalendern i november kan du planera en dag i december där du och mottagaren spenderar tid tillsammans, kanske besöker en julmarknad, går på en spa-dag eller har en julfilmmaraton hemma.

Att ge bort Rituals adventskalender är redan en omtänksam gest i sig, men genom att tänka igenom när och hur du presenterar den kan du göra upplevelsen ännu mer speciell för mottagaren!

adventskalender-rituals2

Mer om företaget Rituals

Rituals Cosmetics, oftast kallad enbart ”Rituals”, är ett nederländskt varumärke som grundades år 2000 av Raymond Cloosterman med visionen att förvandla vardagliga rutiner till meningsfulla ritualer. Rituals var det första märket i världen att kombinera hem- och kroppsprodukter, vilket skapar en helhetlig upplevelse för användaren.

Här är några nyckelpunkter om företaget:

  • Produktfilosofi: Rituals fokuserar på att skapa produkter som inte bara är av hög kvalitet, utan också bidrar till välbefinnande. De använder sig av ingredienser som är inspirerade av gamla asiatiska traditioner vilket leder till en unik blandning av parfymer som är både uppfriskande och avkopplande.
  • Sortiment: Rituals erbjuder en mängd produkter från hudvård, kroppsvård, och makeup till hemprodukter som doftljus och parfymer. Varje produktlinje eller kollektion är ofta baserad på en särskild kulturell ritual, som Ayurveda, Sakura eller Hammam.
  • Hållbarhet: Företaget har en hållbarhetsstrategi och har tagit steg för att säkerställa att deras produkter är både miljövänliga och etiskt framställda. De har till exempel återvinningsprogram och fokuserar på att använda förnybara och naturliga ingredienser där det är möjligt.
  • Global närvaro: Från sitt ursprung i Amsterdam har Rituals expanderat globalt och har butiker i flera länder över hela världen.
  • Märkesidentitet: Rituals fokuserar på konceptet av självomsorg och avkoppling, och detta reflekteras i deras butiksdesign, produktdesign och marknadsföring. De skapar en atmosfär där kunderna kan ta en paus från sin hektiska vardag och stanna upp en stund för att njuta av en meningsfull ritual.

Rituals har blivit populärt eftersom det erbjuder en unik kombination av lyx och tillgänglighet. Genom att blanda traditionella asiatiska skönhetsritualer med modern design och marknadsföring har de lyckats skapa ett varumärke som lockar en bred publik och erbjuder en liten stund av lyx i vardagen.

Vanliga frågor och svar

Vad är skillnanden på Rituals julkalendrar?

Rituals brukar släppa tre olika julkalendrar – Stor, mellan och liten. De olika alternativen innehåller bland annat olika storlekar på produkterna men produkterna kan även skilja sig åt. 

Priset är förstås också en stor skilland liksom förpackningen.

Vilken Ritualskalender är bäst 2023?

Vilken som är den bästa Ritualskalendern är förstås en smak sak men som med mycket annat så får man ofta vad man betalar för. 

Vad kostar en adventskalender från Rituals 2023?

En adventskalender från Rituals brukar kosta mellan 800 kr – 1.200 kr beroende på storlek.