Bästa Babynest Med Handtag  2023 – 5 Fina Babybäddar! (Bäst i Test)

När det kommer till att ge ditt nyfödda barn en trygg och bekväm plats att sova på kan ett babynest med handtag vara ett utmärkt val. Ett babynest är utformad för att ge en mysig och säker sovplats för spädbarn, och med ett handtag kan du enkelt flytta babynesten runt i ditt hem eller ta den med på resor.

Här hittar du 5 fina babynest med handtag som garanterat kommer underlätta småbarnslivet lite extra.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Bästa Babynest Med Handtag – Sammanfattning

 

Bästa babynest med handtag –
Våra favoriter!

1. Bäst i test: Elodie Babynest med handtag

babynest-med-handtag1

Det här mjuka och fina babynestet med handtag i Vanilla White från Elodie är det perfekta tillskottet till din lilla ängels sovplats!

Med dess generösa mått på 45x78x16 cm är det tillräckligt rymligt för att ge din bebis en bekväm och trygg plats att vila på. Det är tillverkat av bomull och polyester vilket gör det både mjukt och hållbart.

När det blir smutsigt behöver du inte oroa dig eftersom det kan tvättas i maskin på 40 grader. Dessutom uppfyller det de högsta säkerhetsstandarderna så att du kan ha fullständig trygghet när din bebis vilar i detta mysiga babynestet.

2. Flexibelt babynest med justerbar längd

babynest-med-handtag2

Få det bästa av två världar med detta mångsidiga babynest och lift, komplett med praktiska handtag för att enkelt kunna ta med dig det på resande fot eller bära bebisen med.

Med ett innermått på 26×63 cm och yttermått på 45×84 cm ger det tillräckligt med utrymme för att din baby ska kunna sova bekvämt och tryggt.

Överdraget är tillverkat av 100% ekologisk bomull som ger en mjuk och skön känsla, medan fyllningen av 100% polyester (Oeko tex) och madrassen av 100% polyurethane ger optimal komfort och stöd.

För att ta hand om det och hålla det rent rekommenderas att tvätta  överdaget på 30 grader och att undvika torktumling. 

 

3. Snyggt babynest med handtag från Liewood

babynest-med-handtag3

Det här babynestet är designat med både stil och funktionalitet i åtanke. Det är utrustat med praktiska handtag som gör det lätt att bära med dig när du är på språng. Stoppningen är avtagbar så att du enkelt kan anpassa det efter dina behov och tvätta klädseln när det blir smutsigt. Madrassen är också löstagbar för enkel rengöring.

Det är tillverkat av hållbart odlad ekologisk bomull som ger en mjuk och bekväm plats för din baby att sova på. Dessutom har det ett avtagbart bräde av trä för extra stabilitet och stöd.

När det behöver rengöras kan du enkelt ta av klädseln och tvätta det i maskin. Med detta babynest kan du vara säker på att ditt barn kommer att sova bekvämt och tryggt, oavsett var du är.

4. Babynest med lekbåge

babynest-med-handtag4

Ge din baby en mjuk och mysig plats att sova med detta fina babynest från CarloBaby. Det är utformat med högsta kvalitet och komfort i åtanke och har ett avtagbart tyg i bomull för enkel rengöring. För att underhålla och stimulera din bebis ingår en lekbåge med tre leksaksdjur som kan hänga ovanför babynestet och roa din lilla älskling.

Babynestet är utformat med en barriär på 8 cm och en bredd på 28 cm för att hålla din baby trygg och säker medan den sover. Med en innerlängd på 65 cm är det tillräckligt rymligt för att ge din bebis gott om utrymme att röra sig fritt. Detta babynest rekommenderas för användning från nyfödd ålder.

 

5. Babynest från Voksi

babynest-med-handtag5

Med detta babynest som är utformat för att växa med ditt barn kan du ge din lilla älskling en trygg och bekväm plats att sova på under många år framöver. Genom att enkelt öppna bältet och vika ner förlängningsdelen kan du anpassa storleken på babynestet efter ditt barns behov och ge dem ännu mer utrymme att röra sig fritt.

Yttertyget på detta babynest är tillverkat av 100% OEKO-TEX 100 bomull vilket ger en mjuk och skön känsla för din bebis. Innertyget är också tillverkat av 100% OEKO-TEX 100 bomull för att ge optimal andningsförmåga och komfort. Fyllningen är gjord av 100% oeko-tex-certifierad polyester vilket gör den hållbar och miljövänlig.

Madrassen är också tillverkad av 100% polyester för optimal komfort och stöd. Med detta babynest kan du vara säker på att barnet sover tryggt och bekvämt hela tiden.

babynest-1 - kopia

Vad är ett babynest med handtag?

Ett babynest med handtag är en mjuk, bärbar sovplats för spädbarn. Babynestet är utformat för maximal bekvämlighet och ger en trygg och bekväm plats för barnet att sova eller vila på.

Handtaget gör det enkelt att flytta babynestet från rum till rum, eller ta med på resor och utflykter. Det finns olika typer av babynest med handtag, vissa är utformade för att vara lätta och bärbara medan andra kan ha fler funktioner som en utdragbar sufflett eller extra förvaringsfickor.

Varför ett babynest med handtag?

Ett babynest med handtag tycker vi utökar användningsområdet rejält och det gör det enkelt att transportera i hemmet eller när man är på resande fot. Här är några anledningar till varför vi tycker du bör ha ett babynest till din bebis, och i första hand förespråkar vi såklart en variant med handtag. 

Portabilitet: Babynest med handtag är bärbara och enkla att flytta från rum till rum. Det gör det enklare för dig som förälder att ha barnet nära till hands och samtidigt utföra andra uppgifter.

Säkerhet: Babynestet är en trygg och bekväm plats för barnet att sova eller vila. Handtaget gör det också enkelt att hålla koll på barnet och ha det nära till hands.

Bekvämlighet: Babynestet är en mjuk och behaglig plats för barnet att vila eller sova. Det ger också en känsla av trygghet genom att efterlikna känslan av att vara i mammas mage.

Mångsidighet: Babynest med handtag kan ha flera användningsområden, inklusive att användas som en bärbar säng, en plats för lek och en trygg plats för bebis att ligga medan föräldrarna utför andra uppgifter.

 

LÄS OCKSÅ: BÄSTA UTEMÖBLER FÖR BARN

När kan man behöva ett babynest med handtag?

Ett babynest är en väldigt användbar produkt som du som småbarnsförälder kommer ha mycket nytta av när du minst anar det. Det finns flera situationer där ett babynest med handtag kan vara särskilt praktiskt, här är några exempel:

Sova i samma rum

Föräldrar som vill ha barnet nära i samma rum på natten kan använda ett babynest  som en bärbar säng att använda i sin egna säng.

Resa

Ett babynest med handtag kan vara ett praktiskt alternativ när man reser med spädbarn då det är lätt att packa och ta med sig.

Utföra hushållsarbete

Föräldrar kan använda ett babynest med handtag som en säker plats för barnet att sova eller vila medan de utför andra uppgifter i hemmet.

Besöka vänner och familj

När man besöker vänner eller familj kan ett babynest med handtag ge en bekväm och trygg plats för barnet att vila.

  hoppgunga-bild-barn3

  Olika typer babynest

  Det finns olika typer av babynest, med olika funktioner och finesser som kan vara bra att känna till. Här är några tips på olika babynest: 

  Standard babynest: Dessa babynest är den vanligaste typen och är utformade för att efterlikna känslan av att vara i mammas mage. De är vanligtvis gjorda av mjuka och bekväma material och har höga kanter för att hålla barnet på plats.

  Babynest med avtagbar sufflett: Babynest med avtagbar sufflett har en utdragbar tak som skyddar mot solljus och vind. Suffletten kan också hjälpa till att minska störningar och skapa en lugnare miljö för barnet.

  Babynest med vibrationer: Dessa babynest är utrustade med en vibration funktion som kan hjälpa till att lugna ner barnet och göra det lättare att somna. Vibrationer efterliknar rörelsen som barnet kände när de var i mammas mage.

  Babynest med justerbara kanter: Babynest med justerbara kanter kan anpassas efter barnets storlek och ålder. De kan också användas längre än standard babynest eftersom kanterna kan justeras för att passa ett större barn.

  Babynest med handtag: Babynest med handtag är bärbara och enkla att ta med sig på resor eller använda i olika rum i huset. Handtaget gör det också enkelt att hålla koll på barnet och ha det nära till hands.

  Babynest med extra förvaring: Babynest med extra förvaringsfickor kan vara praktiska för föräldrar som vill ha en bekväm plats för barnet att sova samtidigt som de kan förvara nödvändiga tillbehör eller leksaker i fickorna.

  Babynest med handtag – i olika material

  Att välja material på ditt babynest kommer påverka dels bekvämligheten, men också hur enkelt det är att göra rent, hur det ser ut och enkelt det är att ta med sig. Här är några olika materialval:

  • Bomull: Babynest i bomull är vanligt förekommande eftersom det är mjukt, bekvämt och andningsbart. Bomull är också lätt att tvätta och torka.
  • Polyester: Babynest i polyester är lätta, slitstarka och torkar snabbt. De är också mindre benägna att krympa eller skrynklas efter tvätt.
  • Ekologiskt material: Babynest med handtag som är tillverkade av ekologiskt material är ett bra val för föräldrar som vill ha en mer miljövänlig produkt. Ekologisk bomull eller bambu är vanliga alternativ.
  • Ull: Babynest med handtag i ull är mjuka, varma och andningsbara. Ull har också naturliga antibakteriella egenskaper som kan hjälpa till att hålla babynestet rent och fräscht.
  • Linne: Babynest med handtag i linne är också ett populärt val eftersom det är mjukt, slitstarkt och andningsbart. Linne är också känd för att vara allergivänligt och antibakteriellt.
   hoppgunga-bild-barn2

   Bra att tänka på när du väljer babynest med handtag

   Ett babynest är en relativt dyr investering och vi tycker du ska tänka igenom ditt köp noggrant innan du bestämmer dig för vilket babynest som passar bäst för er. Här är några saker vi tycker du ska ha i åtanke:

   Säkerhet

   Se till att babynestet är säkert för ditt barn att sova i. Kontrollera att det är tillverkat av säkra material och att det har genomgått säkerhetstester. Se också till att babynestet inte har några lösa delar eller kuddar som kan utgöra en kvävningsrisk.

   Storlek

   Babynestet ska vara tillräckligt stort för ditt barn att sova och röra sig bekvämt i. Tänk också på att barnet kommer att växa, så välj ett babynest som kan anpassas efter barnets storlek och ålder.

   Material

   Välj ett babynest som är gjort av ett mjukt och bekvämt material som andas och inte överhettar ditt barn. Tänk också på att välja ett material som är lätt att rengöra och torka.

   Handtag

   Handtaget på babynestet ska vara starkt och hållbart så att du kan bära babynestet tryggt och säkert. Tänk också på var handtaget är placerat på babynestet för att undvika att det skaver mot barnets kropp.

   Design

   Välj en design som passar dina tycken och smak och som kan matcha ditt hem och andra babyprodukter. Tänk också på att välja en färg eller mönster som är lugnande för ditt barn.

   LÄS OCKSÅ: BÄSTA NAPPFLASKAN

   Rengöring och underhåll

   För att hålla babynestet rent och fräsht för ditt barn är det viktigt att följa riktlinjerna för rengöring och underhåll från tillverkaren. Här är några allmänna tips:

   Tvätta babynestet regelbundet: Tvätta babynestet regelbundet enligt tillverkarens instruktioner. De flesta babynest kan tvättas i maskin, men se till att använda ett skonsamt tvättmedel och tvätta på lägre temperaturer för att undvika skador på materialet.

   Torka av fläckar: Torka av eventuella fläckar eller spill med en fuktig trasa och mild tvål. Undvik att använda starka kemikalier eller blekmedel som kan skada materialet eller irritera barnets hud.

   Lufttorka: Låt babynestet lufttorka efter tvätt eller rengöring. Undvik att torktumla babynestet eftersom värmen kan skada materialet eller förändra dess form.

   Kontrollera babynestet: Kontrollera babynestet regelbundet för eventuella skador eller tecken på slitage, som lösa trådar eller trasiga sömmar. Om du märker några problem, sluta använda babynestet och kontakta tillverkaren för att få hjälp eller ersättning.

   Förvara babynestet på rätt sätt: Förvara babynestet på en torr och ren plats när det inte används. Undvik att förvara det i fuktiga eller dammiga områden som kan påverka babynestets kvalitet och säkerhet.

   Fina babynest för mysigare användning

   Förutom att vara praktiskt och funktionellt kan ett snyggt babynest också vara en fin inredningsdetalj i hemmet och skapa en mysig atmosfär för barnet att sova eller vila i. Vi tycker därför att designen på babynestet är väldigt viktigt och här kommer några tips för att hitta rätt gällande design! 

   Välj en fin design: Babynest kommer i olika mönster och färger, så välj en design som passar din stil och inredning hemma. En mjuk och pastellfärgad design kan skapa en lugn och avslappnad atmosfär för ditt barn att sova i.

   Välj ett mjukt och bekvämt material: Välj ett babynest som är gjort av mjukt och bekvämt material som ditt barn kommer att tycka om att sova i. Material som bomull eller linne är populära val eftersom de är mjuka och andningsbara.

   Lägg till personliga detaljer: Lägg till personliga detaljer som matchar ditt hem, som en fin speldosa, en mjuk filt eller en kudde i samma färg som babynestet.

   Använd babynestet som en del av inredningen: Placera babynestet på en fin och lämplig plats i hemmet, som i en barnvagn eller på en fin barnmöbel. På så sätt kan babynestet bli en del av inredningen och skapa en mysig och varm atmosfär.

   hoppgunga-bild-barn1

   Frågor och svar

   Hur länge använder barn babynest?

   Vanligtvis kan babynest användas från nyfödd ålder upp till cirka sex månader, beroende på barnets storlek och utveckling.

   Vad kostar ett babynest med handtag?

   Kostnaden för ett babynest med handtag kan variera beroende på kvalitet, märke och var du köper det. Generellt sett kan priset för ett babynest med handtag variera från cirka 500 kr upp till cirka 2000 kr eller mer.

   Babynest med handtag bäst i test – Så bestämde vi vilka

   Våra bäst i test-babynest har vi sammanställt genom att utgå från tre olika kriterier. 

   1. Funktion.

   2. Design.

   3. Betyg och recensioner.

   Till skillnad mot många andra sidor har vårt bäst i test inte enbart utgått från funktion, utan vi tycker även att design och recensioner från tidigare användare är minst lika viktigt. Det är babynestet som helhet som ska bedömas och inte enbart vilken funktion den har.

   Vi har analyserat massor av babynest vid flera olika återförsäljare och genom egna erfarenheter samt en mängd betyg, recensioner och kommentarer från användare bildat oss en uppfattning om vilka som är de bästa babynesten på marknaden just nu utifrån våra tre grundkriterier. 

   Resultat sammanställer vi här vilket resulterar i en lista med de babynest med handtag vi tycker är bäst i test.