Babynest Med Handtag 2024 – 5 Fina Babybäddar! (Bäst i Test)

När det kommer till att ge ditt nyfödda barn en trygg och bekväm plats att sova på kan ett babynest med handtag vara ett utmärkt val. Ett babynest är utformad för att ge en mysig och säker sovplats för spädbarn, och med ett handtag kan du enkelt flytta babynesten runt i ditt hem eller ta den med på resor.

Här hittar du 5 fina babynest med handtag som garanterat kommer underlätta småbarnslivet lite extra.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Babynest med handtag –
Våra favoriter!

1. Bäst i test: Elodie Babynest med handtag

babynest-med-handtag1

Det här mjuka och fina babynestet med handtag i Vanilla White från Elodie är det perfekta tillskottet till din lilla ängels sovplats!

Med dess generösa mått på 45x78x16 cm är det tillräckligt rymligt för att ge din bebis en bekväm och trygg plats att vila på. Det är tillverkat av bomull och polyester vilket gör det både mjukt och hållbart.

När det blir smutsigt behöver du inte oroa dig eftersom det kan tvättas i maskin på 40 grader. Dessutom uppfyller det de högsta säkerhetsstandarderna så att du kan ha fullständig trygghet när din bebis vilar i detta mysiga babynestet.

2. Flexibelt babynest med justerbar längd

babynest-med-handtag2

Få det bästa av två världar med detta mångsidiga babynest och lift, komplett med praktiska handtag för att enkelt kunna ta med dig det på resande fot eller bära bebisen med.

Med ett innermått på 26×63 cm och yttermått på 45×84 cm ger det tillräckligt med utrymme för att din baby ska kunna sova bekvämt och tryggt.

Överdraget är tillverkat av 100% ekologisk bomull som ger en mjuk och skön känsla, medan fyllningen av 100% polyester (Oeko tex) och madrassen av 100% polyurethane ger optimal komfort och stöd.

För att ta hand om det och hålla det rent rekommenderas att tvätta  överdaget på 30 grader och att undvika torktumling. 

 

3. Snyggt babynest från Liewood

babynest-med-handtag3

Det här babynestet är designat med både stil och funktionalitet i åtanke. Det är utrustat med praktiska handtag som gör det lätt att bära med dig när du är på språng. Stoppningen är avtagbar så att du enkelt kan anpassa det efter dina behov och tvätta klädseln när det blir smutsigt. Madrassen är också löstagbar för enkel rengöring.

Det är tillverkat av hållbart odlad ekologisk bomull som ger en mjuk och bekväm plats för din baby att sova på. Dessutom har det ett avtagbart bräde av trä för extra stabilitet och stöd.

När det behöver rengöras kan du enkelt ta av klädseln och tvätta det i maskin. Med detta babynest kan du vara säker på att ditt barn kommer att sova bekvämt och tryggt, oavsett var du är.

4. Babynest med lekbåge

babynest-med-handtag4

Ge din baby en mjuk och mysig plats att sova med detta fina babynest från CarloBaby. Det är utformat med högsta kvalitet och komfort i åtanke och har ett avtagbart tyg i bomull för enkel rengöring. För att underhålla och stimulera din bebis ingår en lekbåge med tre leksaksdjur som kan hänga ovanför babynestet och roa din lilla älskling.

Babynestet är utformat med en barriär på 8 cm och en bredd på 28 cm för att hålla din baby trygg och säker medan den sover. Med en innerlängd på 65 cm är det tillräckligt rymligt för att ge din bebis gott om utrymme att röra sig fritt. Detta babynest rekommenderas för användning från nyfödd ålder.

 

5. Babynest från Voksi

babynest-med-handtag5

Med detta babynest som är utformat för att växa med ditt barn kan du ge din lilla älskling en trygg och bekväm plats att sova på under många år framöver. Genom att enkelt öppna bältet och vika ner förlängningsdelen kan du anpassa storleken på babynestet efter ditt barns behov och ge dem ännu mer utrymme att röra sig fritt.

Yttertyget på detta babynest är tillverkat av 100% OEKO-TEX 100 bomull vilket ger en mjuk och skön känsla för din bebis. Innertyget är också tillverkat av 100% OEKO-TEX 100 bomull för att ge optimal andningsförmåga och komfort. Fyllningen är gjord av 100% oeko-tex-certifierad polyester vilket gör den hållbar och miljövänlig.

Madrassen är också tillverkad av 100% polyester för optimal komfort och stöd. Med detta babynest kan du vara säker på att barnet sover tryggt och bekvämt hela tiden.

Vad är ett babynest med handtag?

Ett babynest med handtag är en mjuk, bärbar sovplats för spädbarn. Babynestet är utformat för maximal bekvämlighet och ger en trygg och bekväm plats för barnet att sova eller vila på.

Handtaget gör det enkelt att flytta babynestet från rum till rum, eller ta med på resor och utflykter. Det finns olika typer av babynest med handtag, vissa är utformade för att vara lätta och bärbara medan andra kan ha fler funktioner som en utdragbar sufflett eller extra förvaringsfickor.

Fördelar att välja babybädd med handtag

Ett babynest med handtag tycker vi utökar användningsområdet rejält och det gör det enkelt att transportera i hemmet eller när man är på resande fot. Här är några anledningar till varför vi tycker du bör ha ett babynest till din bebis, och i första hand förespråkar vi såklart en variant med handtag. 

Portabilitet: Babynest med handtag är bärbara och enkla att flytta från rum till rum. Det gör det enklare för dig som förälder att ha barnet nära till hands och samtidigt utföra andra uppgifter.

Säkerhet: Babynestet är en trygg och bekväm plats för barnet att sova eller vila. Handtaget gör det också enkelt att hålla koll på barnet och ha det nära till hands.

Bekvämlighet: Babynestet är en mjuk och behaglig plats för barnet att vila eller sova. Det ger också en känsla av trygghet genom att efterlikna känslan av att vara i mammas mage.

Mångsidighet: Babynest med handtag kan ha flera användningsområden, inklusive att användas som en bärbar säng, en plats för lek och en trygg plats för bebis att ligga medan föräldrarna utför andra uppgifter.

 

LÄS OCKSÅ: BÄSTA UTEMÖBLER FÖR BARN

hoppgunga-bild-barn3

Då kommer det till användning

Ett babynest är en väldigt användbar produkt som du som småbarnsförälder kommer ha mycket nytta av när du minst anar det. Det finns flera situationer där ett babynest med handtag kan vara särskilt praktiskt, här är några exempel:

Sova i samma rum

Föräldrar som vill ha barnet nära i samma rum på natten kan använda ett babynest  som en bärbar säng att använda i sin egna säng.

Resa

Ett babynest med handtag kan vara ett praktiskt alternativ när man reser med spädbarn då det är lätt att packa och ta med sig.

Utföra hushållsarbete

Föräldrar kan använda ett babynest med handtag som en säker plats för barnet att sova eller vila medan de utför andra uppgifter i hemmet.

Besöka vänner och familj

När man besöker vänner eller familj kan ett babynest med handtag ge en bekväm och trygg plats för barnet att vila.

  hoppgunga-bild-barn2

  Bra att tänka på när du väljer babynest med handtag

  Ett babynest är en relativt dyr investering och vi tycker du ska tänka igenom ditt köp noggrant innan du bestämmer dig för vilket babynest som passar bäst för er. Här är några saker vi tycker du ska ha i åtanke:

  Säkerhet

  Se till att babynestet är säkert för ditt barn att sova i. Kontrollera att det är tillverkat av säkra material och att det har genomgått säkerhetstester. Se också till att babynestet inte har några lösa delar eller kuddar som kan utgöra en kvävningsrisk.

  Storlek

  Babynestet ska vara tillräckligt stort för ditt barn att sova och röra sig bekvämt i. Tänk också på att barnet kommer att växa, så välj ett babynest som kan anpassas efter barnets storlek och ålder.

  Material

  Välj ett babynest som är gjort av ett mjukt och bekvämt material som andas och inte överhettar ditt barn. Tänk också på att välja ett material som är lätt att rengöra och torka.

  Handtag

  Handtaget på babynestet ska vara starkt och hållbart så att du kan bära babynestet tryggt och säkert. Tänk också på var handtaget är placerat på babynestet för att undvika att det skaver mot barnets kropp.

  Design

  Välj en design som passar dina tycken och smak och som kan matcha ditt hem och andra babyprodukter. Tänk också på att välja en färg eller mönster som är lugnande för ditt barn.

  LÄS OCKSÅ: BÄSTA NAPPFLASKAN

  hoppgunga-bild-barn1

  Frågor och svar

  Hur länge använder barn babynest?

  Vanligtvis kan babynest användas från nyfödd ålder upp till cirka sex månader, beroende på barnets storlek och utveckling.

  Vad kostar ett babynest med handtag?

  Kostnaden för ett babynest med handtag kan variera beroende på kvalitet, märke och var du köper det. Generellt sett kan priset för ett babynest med handtag variera från cirka 500 kr upp till cirka 2000 kr eller mer.

  Babynest med handtag bäst i test – Så bestämde vi vilka

  Våra bäst i test-babynest har vi sammanställt genom att utgå från tre olika kriterier. 

  1. Funktion.

  2. Design.

  3. Betyg och recensioner.

  Till skillnad mot många andra sidor har vårt bäst i test inte enbart utgått från funktion, utan vi tycker även att design och recensioner från tidigare användare är minst lika viktigt. Det är babynestet som helhet som ska bedömas och inte enbart vilken funktion den har.

  Vi har analyserat massor av babynest vid flera olika återförsäljare och genom egna erfarenheter samt en mängd betyg, recensioner och kommentarer från användare bildat oss en uppfattning om vilka som är de bästa babynesten på marknaden just nu utifrån våra tre grundkriterier. 

  Resultat sammanställer vi här vilket resulterar i en lista med de babynest med handtag vi tycker är bäst i test.