Frederik Bagger – Det danska stjärnskottet!

Dagens inredningsinspiratör och designer är ingen mindre än Frederik Bagger. En begåvad dansk designer som skapar magi med sin inredning. Vi fokuserar på glas från favoritserien Crispy som är en unik serie som osar elegans och klass. Vi visar också upp våra absoluta guldkorn ur serien!

 

Hej vänner och inredningälskare!

Idag kände vi att det är dags att hylla och lyfta ett varumärke och en specifik serie som enligt oss fått för lite uppmärksamhet. Varumärket vi pratar om är den danske designern Frederik Bagger och serien är Crispy. Frederik är son till den världskände designern Erik Bagger och han går i sin fars fotspår gällande det fantastiska danska hantverket. Frederik lanserade sina två första produkter online i slutet av 2014 och de dök upp i fysisk butik i början av 2015. Dessa två produkter blev startskottet på den serie vi vill belysa extra idag – Frederik Baggers Crispy Series. Crispy har fortsatt växa sedan den dagen. Det är en serie som till absolut största del består av vackra och dekorativa dricksglas men även vaser, skålar och andra vackra glasdekorationer.

Det som är så unikt med Crispy serien är dels glasens iögonfallande, läckra och välskapta design men också att glasen är gjorda av miljövänligt kristallglas genom att använda en glasmassa som inte innehåller skadliga tillsatser och bly som kristallglas normalt sätt innehåller.

Glasen i denna Crispy serie passar lika bra till vardags som till festligare tillfällen. De skapar liv och elegans till alla dukningar. De är även glas som är perfekta att ha i ett vitrinskåp eller i köksskåp med öppna luckor, eftersom de är så snygga får det gärna bli en del av inredningen. Glasen finns i flera utföranden, dels som vanliga klara glas men också som färgat glas i mossgrönt, mörkblått, rosa, grått och senapsgult. Det är supersvårt att välja sina favoriter i denna härligt krispiga serie men här nedan är några av våra absoluta guldkorn.

Glasen säljs i 2-pack och priset på glasen ligger fr. 399 kr.

RoyalDesign har mycket produkter ifrån serien Crispy, du kan spana in sidan där om du vill se mer av kollektionen Crispy och Frederik Bagger. 

 

Hoppas ni blivit inspirerade och gillar detta proffs till designer precis lika mycket som vi på Inredningsinspiration gör!

 

Vi hörs snart igen,