Bästa Diskmedelspump 2024 – 12 Snygga Diskmedelspumpar (Bäst i Test)

Här hittar du 8 snygga diskmedelspumpar och 4 praktiska diskmedelspump set som kommer förgylla diskbänken framöver. En smart diskmedelspump är ett bra hjälpmedel när det är dags att handdiska och vi har försökt hittat ett gäng som kombinerar design och funktion på ett fördömligt sätt.

Inlägget innehåller annonslänkar.

12 snygga diskmedelspumpar

Diskmedelspump – Våra 4 favoriter!

1. Bäst i test: Smart diskmedelspump från Bosign

diskmedelspump-1

En kombination av fin design och smart funktion, det är precis så vi tycker en bra diskmedelspump ska vara. Den här smarta varianten från Bosign ser till att du doserar rätt mängd diskmedel varje gång vilket är bra både för miljön och plånboken.

Placera diskmedelspumpen på en praktisk plats på diskbänken och låt den bli en naturlig del av köksinredningen. 

Kapacitet 0,2l.

2. Snygg diskmedelspump i stengods

diskmedelspump-5

Hur fin är inte den här diskmedelspumpen från Cult Design? Det blir en lika snygg inredningsdetalj på diskbänken som användbar tvålpump. Med sin moderna design passar den utmärkt i ett kök med mer modern inredningsstil. Tvålpumpen kan matchas med produkter från samma serie.

 

3. Vit tvålpump i stilren design

diskmedelspump-3

Tvålpump i stilren och enkel design som passar alla olika typer av kök. Den här vita diskmedelspumpen blir ett välkomnande tillskott på diskbänken och kommer underlätta massor när det är dags att diska. Går med fördel att matcha pumpen med andra produkter från Cult Design:s Kub-serie.

4. Praktiskt diskmedelspump set i svart

pannkakslagg-4

Diskmedelspump set i 4 delar som innehåller: Förvaringslåda, diskborste, tvålpump och microfibertrasa. Ett praktiskt alternativ för att hålla ordning och reda på diskbänken. Utbytbart borsthuvud på diskborsten och en hygienisk microfibertrasa som hjälper till att hålla diskbänken torr.

Förenkla handdisk med diskmedelspump

En diskmedelspump kan definitivt göra handdisken enklare och mer bekvämt än att ta diskmedel direkt från flaskan. Genom att ha en diskmedelspump pådiskbänken kan man dosera den exakta mängden diskmedel som behövs för att rengöra kärlen på ett effektivt sätt. Detta kan minska mängden slöseri och överdosering av diskmedel vilket är bra både för miljön och för din plånbok.

En diskmedelspump kan också göra det enklare att applicera diskmedel jämnt och effektivt. Genom att pumpa ut en liten mängd diskmedel på borsten eller tallriken kan man fördela diskmedlet jämnt och undvika att det rinner eller spill över.

Slutligen kan en diskmedelspump göra handdisk mindre rörigt och smidigare. Genom att alltid ha diskmedlet tillgängligt på diskbänken bredvid diskhon slipper man öppna och stänga diskmedelsflaskor med blöta händer.

LÄS OCKSÅ: 8 SNYGGA GJUTJÄRNSPANNOR

pannkakor

Bra att tänka på när du köper diskmedelspump

Inför ett köp finns det några saker som är bra att tänka på för att hitta den bästa diskmedelspumpen som passar just dig och ditt kök. Här är några tips:

Kapacitet – Tänk på hur mycket diskmedel du brukar använda när du diskar och välj en diskmedelspump med tillräcklig kapacitet så att du inte behöver fylla på den för ofta.

Material – Diskmedelspumpar finns i olika material som exempelvis rostfritt stål, plast, keramik, glas och trä. Fundera på vilket material som passar din köksinredning och vilket material du tror du kommer gilla bäst över tid. 

Pumpmekanism – Vissa diskmedelspumpar har en manuell pumpmekanism, medan andra har en automatisk pumpmekanism som aktiveras när du trycker på en knapp eller startar via rörelsesensor. Tänk på vilken typ av pumpmekanism du föredrar och vilken som är mest praktisk för dig.

Design – Tänk på vilken design som passar din köksinredning och stil. Det finns många olika färger, mönster och stilar att välja mellan, så välj en som du tycker om och som passar dina behov.

 

pancakes-amerika

Snygga diskmedelspumpar bäst i test – Så bestämde vi vilka

En diskmedelspump ska inte bara vara funktionellt, det ska vara snyggt också! Diskningen blir så himla mycket trevligare men snygga köksprodukter men som naturligtvis också är väldigt bra att använda. 

Så hur gjorde vi vårt bäst i test av snygga diskmedelspumpar? 

Genom att analysera olika tvålpumpar vid olika återförsäljare och gå igenom betyg och recensioner från tidigare köpare kunde vi sålla ut de tvålpumpar som fått bäst omdömen. Av de diskmedelspumparna som fått bäst betyg gjorde vi sedan ett eget urval av de pumpar som vi tycker har bäst design och blir ett snyggt tillskott till diskbänken. Efter den andra gallringen blev det några utvalda diskmedelspumpar kvar som fick bilda vår bäst i test-lista av diskmedelspumpar.

Att utgå från vad flera av de tidigare köparna och nuvarande användarna tycker om diverse tvålpumpar ger en rättvis bild där fler åsikter vägs in. När vi inte har möjlighet att testa hela marknadens utbud av diskmedelspumpar själva tycker vi det här är rätt väg att gå.

Vanliga frågor och svar

Vilken är den bästa diskmedelspumpen?

Den bästa diskmedelspumpen tycker vi just nu är pumpen från Bosign. Det är en bra kombination av elegant design och funktion vilket gör att diskmedelspumpen även blir en fin inredningsdetalj på diskbänken.

Vilken är den snyggaste diskmedelspumpen?

Kub Deco Tvålpump 19 cm är den snyggaste diskmedelspumpen just nu tycker vi. Med sin moderna design och ett material av stengods blir det ett snyggt tillskott till diskbänken.

Vad kostar ett diskmedelspump set?

Priset på diskmedelspump set kan variera väldigt mycket men priset burkar vara någonstans mellan 200 kronor – 700 kronor.