Lodge inredning – Fixa stilen!

Dags att ta ett ordentligt grepp om en mysig Lodge inredning.. Det är en inredningsstil som utstrålar värme, harmoni och trygghet. Tre saker alla hem mår bra av! Vi går igenom tips för att lyckas med stilen och ger våra absolut bästa tips på de finaste inredningsssakerna i typisk lodge-stil.
(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hulténs, Reforma och Newport).
Hej! Idag går vi igenom allt du behöver veta och de finaste produkterna för att fixa den mysiga lodge-stilen.

En inredningsstil vi ser mer och mer av och gillar skarpt är Lodge inredning. Det är en inredningsstil som skapar lugn och harmoni. Stilen gör att man känner sig hemma och blir avslappnad och är det ett ord som beskriver lodge-stilen väl så är det värme. Stilen är mer tillåtande och avslappnad än den tillfixande stilen vi ofta ser i de tillrättalagda hemmen i stan. Det här är en stil som passar utmärkt i fjällstugan men den gör sig precis lika bra i hemmet i stan.

Antingen går man all in i en inredningsstil eller också så plockar man ut sina favoriter. Om du inte vill skapa ett helt hem i lodge inredning stil är det en perfekt stil att plocka delar och inspiration av för att addera värme och harmoni till din befintliga stil. Ett ombonat hem är ett hem att trivas i och är det mer sånt du eftersöker är det här verkligen en inredningsstil för dig.

 

 

För att lyckas med den här lodge-stilen samlar vi ihop det här till några tips och stilnycklar:

Mörka träslag dominerar på allt från mat- och soffbord till mindre detaljer som fotoramar och handtag.

– Plädar och prydnadskuddar i päls (imitation). Behövs för att skapa den mjuka, avslappnade och naturnära känslan.

– En öppen brasa eller kamin! Om du har möjlighet förstås. Det sätter pricken över i:et för denna stil.

Långhåriga mattor för att få till myskänslan.

Jordnära färger är a och o för denna stil. Tänk brunt, grått, beige och mixa sen dessa!

– Stora härliga ljuslyktor. Helst både i golvhöjd och på borden.

– Inspireras av djurlivet i skogen. Lyktor, väggdekorationer och lampor inspirerade av älghorn är en klassisk och fin detalj.

Det finns mängder av både större möbler och mindre inredningsdetaljer i vacker lodge stil. Stilen är applicerbar i såväl vardagsrum och matsal som i badrummet, sovrummet och på uteplatsen. Vi har samlat våra absoluta favoriter i lodge stil nedan. Vi hoppas ni inspireras till att plocka in mer värme till ert hem eller fjällstuga. Såväl familjemedlemmar som gäster kommer i alla fall garanterat uppleva ett välkomnande och inbjudande hem med hjälp av inslag från denna härliga inredningsstil.

 

 

 

 

Vi hörs om några dagar igen med nytt inredningssnack,