Inflyttningspresenter

En blandning av fina och unika inflyttningspresenter till de nyinflyttade

Att få inflyttningspresenter är alltid uppskattat! Kanske är du på jakt efter en inflyttningspresent till någon som precis flyttat hemifrån, eller till ett par som precis flyttat till sitt första hus? Oavsett vad har vi samlat några fina inflyttningspresenter här som garanterat kommer göra succé.

Vas i stengods HouseDoctor

Rolig gjutjärnsgryta tomat

Lyxiga handdukar Lexington

Coctailglas från Iittala 2-p

Handdammsugare Roidmi

Väggdekoration i lergods

Golvlykta med läderhandtag

Keramikfat från Mateus 

Flaskunderlägg med hjort

Knivset japanska knivar

Knivblock från Eva Solo

Praktisk sladdgömma i vitt

Mäktig svart lejonstaty

Taklampa från By Rydéns

Vacker dekorationsskål

Ljusstakar i unik design

Ljusstake från Skultuna

Väggdekoration av palmblad

Väggdekoration giraff

Tallrik skandinavisk design

Senapsgul pläd i 100% lin

Tallriksunderlägg i rotting

Dekorationsfigur tre hundar

Salt- och pepparkvarn i ek

Eldfat i rustik design

Svart vinställ

Karaff med handtag i guld

Träfigurer från Artwood

Vedvärmare i modern finish

Staty från Cooee Design

Skålar från Rosendahl 4-p

Pastamaskin Anders Petter

Inflyttningspresenter – alltid en uppskattad present

Att köpa inflyttningspresent till någon kan kännas som en utmaning. Att köpa presenter över huvud taget kan kännas svårt och man vill ju åt den där perfekta och unika presenten. Inflyttningspresenter är definitivt inte ett undantag. Man vill hitta en inflyttningspresent som personen eller personerna kommer att komma ihåg. Det ska vi försöka hjälpa er med just med hjälp av denna sida. Inflyttningspresenter får ju gärna vara något lite speciellt och unikt. Något som personen eller personerna som är nyinflyttade kan minnas och som inte går ur tiden. Även om det givetvis inte finns några rätt och fel när det gäller inflyttningspresenter så finns det ändå några bra utgångspunkter och bra saker att tänka på. Det är ju så lätt att köra fast. Till att börja med är det bra att tänka på just det faktum vi nämnde ovan. Att inflyttningspresenter gärna får vara något som inte går ur tiden, något som den eller de nyinflyttade kan komma ihåg att de fick från just dig. Därför kanske inte en lyxig choklad eller en flaska vin är det allra bästa om du vill att inflyttningspresenten ska vara något som lever kvar. Givetvis beror det dock på hur väl du känner de nyinflyttade. Är du mer bara en nära bekant som blivit inbjuden på en inflyttningsfest är det en annan femma. Då kanske en schysst flaska vin eller en lyxig choklad är en perfekt inflyttningspresent. Idag utgår vi dock från att du letar efter den perfekta inflyttningspresenten till någon eller några du håller kär.

Inflyttningspresenter som passar alla

Det svåraste med att hitta en inflyttningspresent är förstås att hitta något som personen eller personerna inte redan äger och iså fall kanske faktiskt inte ens behöver. Även om vi tror att de allra flesta uppskattar vad man än får så är det självfallet roligare att ge något unikt eller något som personen inte har hemma sedan tidigare. Alternativt en ny uppgraderad version på något de redan har. På denna sida har vi försökt vårt bästa för att du ska inspireras och hitta den perfekta inflyttningspresenten oavsett vem du ska ge presenten till. Kanske är du ute efter en inflyttningspresent till bästa kompisen, till mamma och pappa, kusinen, brorsan eller kanske arbetskamraten. Oavsett vem du letar inflyttningspresent till har vi helt enkelt försökt skapa en sådan stor bredd på presentförslag vi bara kan tänka oss. Vi har skapat en bredd i såväl utbud och produktgrupper som prisklasser. Vad gäller produkter har vi sett till att ha med inflyttningspresenter som passar alla olika kön, åldrar, intressen och inredningsstilar. Allt handlar ju givetvis om vem mottagaren av presenten är och vad den personen skulle uppskatta och var i livet personen är. Det spelar självklart avgörande roll vad den personen har för personliga intressen. Kanske är det en person som föredrar något estetiskt vackert i form av en inredningsdetalj. Kanske är det snarare en person som tycker om att vara ute i naturen och ogillar massor av överflöd i hemmet.
Förutom att vi försökt skapa en så stor bredd som möjlig i produktutbudet här på sidan har vi även tänkt på en bred prisklass. Det är ju inte bra frågan om vilken typ av person du letar inflyttningspresent till och vad den personen eller personerna har för behov och stil. Det är ju också så att vi i de allra flesta fall har en egen prisklass att förhålla oss till. De flesta har inte möjlighet att köpa något svindyrt speciellt inte om det är många presenter som ska köpas hit och dit. Ett bra tips där är att det är perfekt att gå ihop några stycken och köpa inflyttningspresent ihop. Gör ni det har ni ett mycket större utbud eftersom ni antingen kan gå upp i prisklass eller också köpa flera saker. Antingen kan man då slå på stort och köpa exklusiva ljusstakar eller en exklusiv tavla. Det är också ett bra tips att då passa på att köpa en hel uppsättning av någon typ av glas som inflyttningspresent. Kanske har personen några trötta champagneglas som inte hör ihop. Då kan just finare champagneglas i kristall vara en perfekt inflyttningspresent att gå ihop och köpa. Oavsett hur just du gör så har vi sett till att ha med förslag och tips på inflyttningspresenter i en bred prisklass. Allt för att just du ska hitta den perfekta inflyttningspresenten!

Anpassa inflyttningspresenten efter personens behov

Vi har tänkt stort som smått. Vi har tagit med inflyttningspresenter i form av mindre saker som skålar, dekorativa inredningsdetaljer, salt- och pepparkvarn, ljusstakar och flaskunderlägg. Vi har också slagit på stort i form av större saker som blir en del av hemmets inredning. Däribland har vi saker som taklampor, påslakanset, väggdekorationer, fåtöljer och eldfat. Det beror givetvis helt på hur personen eller personerna bor som flyttat. Är det en familj som flyttat till sitt första hus eller är det en nyinflyttad student i en studentlägenhet. Behoven är givetvis olika och därmed också vilken inflyttningspresent som gör sig bäst. Till en familj som flyttar till sitt första hus med tomt kanske en grill, en loungestol, en hängmatta med stativ eller en stor utekruka med en stor härlig växt kan vara lämpliga inflyttningspresenter. Till en nyinflyttad student i en studentlägenhet kanske det är lämpligare med porslin, glas, vackra ljusstakar eller en lyxig pläd. Till ett par som precis flyttat ihop kanske en bra inflyttningspresent kan vara läckra ljusstakar, lyxiga påslakan, nya kaffemuggar eller varför inte en snygg karaff till alla kommande parmiddagar. Anpassa inflyttningspresenten efter behov helt enkelt. En klockren inflyttningspresent vore förstås om du skulle komma på ett behov som personen eller personerna har och fylla det. Utan att dom själva ens hade uppmärksammat det själva! Till exempel om du ska ge en inflyttningspresent till någon som gillar matlagning men alltid står och harvar med sin skärbräda i plast från mataffären. Då är en genialisk inflyttningspresent att köpa en riktigt snygg och rejäl skärbräda i massiv trä. Just en sån typ av skärbräda är så pass snygg också så det blir till och med en del av inredningen i köket eftersom den gärna får ligga framme hela tiden.

Tips när du ska köpa inflyttningspresent

Om du upplever att personen som ska få en inflyttningspresent har allt den behöver så försök tänka lite utanför boxen. Även om han eller hon till exempel har glas, ljusstakar, knivar, fat och skålar så kanske du kan hitta den där unika inredningsprylen som sticker ut. Ett par riktigt vassa knivar i snygg design, ett stort läckert fat i marmor eller en skulptur i unik design i just den personens inredningsstil. Det vi menar är att du egentligen inte behöver köpa något personen inte har utan kanske kan hitta något i en ny, unik design. Framförallt tycker vi du ska leta efter en inflyttningspresent i form av något som personen själv aldrig hade köpt till sig själv. Något unikt, något roligt eller något exklusivt. Det beror helt på vad du är ute efter och vilka preferenser du har.

Syftet med denna sida är egentligen att ni ska tänka i nya banor när det gäller att hitta en perfekt inflyttningspresent. Det är lätt att hamna i gamla hjulspår och alltid gå på samma saker. Vilket ofta är säkra kort såklart. Dock vill man ju gärna komma med den där inflyttningspresenten som är svårslagen och som inte glöms bort i första taget. Då behöver man tänka nytt och tänka utanför det man brukar köpa. Tänk unikt, tänk personligt och tänk med hjärtat. Bäst blir det som sagt om inflyttningspresenten är anpassad efter mottagaren. Är det en livlig person, en lugn person, en festprisse, en hemmamysare, en träningsgalning eller kanske en skogsmulle som älskar att grilla? Utgå från personen och anpassa inflyttningspresenten så kommer du ro detta i hamn oavsett.

Inspiration till inflyttningspresenter

Även om du inte skulle hitta den perfekta inflyttningspresenten bland våra tips här på denna sida så hoppas vi iallafall att vi kunnat bringa lite inspiration. Inspiration till att tänka nytt och våga på dig något unikt, roligt, vackert eller exklusivt. Vi vet helt enkelt att inflyttningspresent inte alltid är en lätt uppgift och vill underlätta litegrann och hjälpa till på traven. Vi vill också slå ett slag för våra andra produktspecifika sidor här på Inredningsinspiration.com. Vi har sidor där vi samlat de riktiga guldkornen inom specifika produktkategorier. Till exempel vaser, kökselektronik, fåtöljer och belysningsdesign. Vi har också en kategori som heter Smått & Gott där vi samlat just det som namnet antyder, smått och gott inom inredning. Vi är övertygade om att ni som är ute efter inflyttningspresenter även kan hitta något bland dessa kategorier. Om ni inte hittade det ni sökte här alltså.
Skulle det vara så att just du sitter inne på den perfekta inflyttningspresenten som du fått är det väldigt välkommet att dela med dig. Eller har du kanske gett bort en inflyttningspresent som blivit sådär extremt uppskattad som du vill dela med dig av? Det vore guld värt och iså fall är det bara att slänga iväg ett mail till oss på Inredningsinspiration.com så ser vi till att dela det vidare och utöka sidan med era tips och förslag.