MUUBS inredning

Idag vill vi sätta ett av våra personliga favoritmärken i fokus. Det danska varumärket MUUBS inredning har allt. Det är äkta inredning som känns äkta, orginell och jordnära. Skapa ett hem med karaktär och personlighet med inredning från denna vackra inredning. Vi delar med oss av våra personliga favoriter och guldkorn från MUUBS.
(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic Nest.)

Hej! Hoppas allt är bra med er såhär i vinterrusket. I såna här mörka och kalla tider finns inte mycket som är så rofyllt för själen som att komma hem till ett varmt och ombonat hem. Ett hem där det syns att det finns någon som bryr sig. Det vi ska prata om idag är ett speciellt varumärke med produkter som förmedlar just denna känsla. Det här är ett varumärke som vi fullkomligt älskar och som vårt eget hem har flera inslag av. Det vi pratar om är det danska varumärket MUUBS.

MUUBS inredning har en stark känsla av hantverk och äkthet. Inredningen känns äkta och personlig tack vare de charmigt grova ytorna, operfekta formera och naturliga materialen. Det känns att alla produkter är skapade med omsorg och är väl genomtänkta. Massproduktion är det sista ordet som dyker upp i huvudet när man spanar in MUUBS inredning. Alla produkter har ett tydligt originellt uttryck och sticker ut ur mängden samtidigt som de jordnära färgskalorna gör att produkterna är tidlösa och evigt självklara. Produkterna har en unik, rå och rustik look som passar i de allra flesta hem. Du som gillar känsla av den nordiska naturen och vacker robust inredning som håller år efter år har hittat rätt. Vi tycker inte att MUUBS inredning har fått tillräckligt med rampljus och därför vill vi lyfta fram detta magiska varumärke idag. Vi delar med oss av några av våra absoluta favoritprodukter och hoppas ni kan finna inspiration.

LÄS OCKSÅ: STORA VITA KERMIKVASER

MUUBS inredning – våra favoriter!

 

 

MUUBS inredning är verkligen något alldeles extra och unikt. Perfekt att komplettera ett hem med mycket rena linjer och clean finish för att skapa en mer personlig och naturlig touche. Vi hoppas ni blivit inspirerade och tycker lika mycket om varumärket som vi gör. Kom jättegärna med tips om ni vill att vi djupdyker i ett annat varumärke eller något helt annat inredningsrelaterat!

 

Missa inte spana in inlägget om snygga uppläggningsfat från Mateus!

 

Vi hörs inom kort med nytt inredningssnack,