Väggdekoration 2022: Inspiration och tips på fina väggdekorationer

Det finns få saker som sätter prägel och personlighet till ett rum på ett sånt sätt som det vi väljer att placera på väggarna. Det första många tänker fylla väggarna är tavlor. Vi vill dock slå ett ordentligt slag för fina väggdekorationer 2022. Väggdekoration 2022 finns i mängder av färger, stilar och storlekar. Det finns definitivt något för alla! Haka på denna trend och hitta dina favoriter. 

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jotex och Reforma.)

Hej på er! Hoppas ni mår bra såhär i coronatider och att ni och era nära får hålla sig friska. Att vi ska hålla oss inne mer än vanligt är ju kanske bara bra, mer tid i hemmet och mer tid att boa och fixa med inredning ju. Man får alltid lov att se det positiva även i såna här tider. Idag ska vi lyfta upp något så roligt som väggdekoration 2022 i rampljuset! Att tavlor är det enda som pryder väggarna i de allra flesta hem är ju så synd. Det finns så mycket fin väggdekoration i mängder av färger, former, stilar och storlekar. Fastna inte i att bara fästa tavlor på en tom vägg utan fundera en vända till om det inte kan ge rummet ännu mer karaktär med en väggdekoration istället.

När det gäller väggdekoration så tycker vi att det passar i precis alla rum i hemmet. Det passar lika bra ovanför sängen i sovrummet som ovanför byrån i hallen eller intill tv:n i vardagsrummet. Provar du byta ut eller addera en väggdekoration istället för tavla kommer rummet få en mer personlig och karaktärsfylld känsla. Vi tror definitivt att dekoration på väggen kommer slå stort mer och mer nu och därmed kommer utbudet i butikerna givetvis följa den ökade efterfrågan. Så haka på denna trend redan nu då flera butiker börjat ta in mer och mer väggdekoration 2022 i olika stilar.

Ett inredningstips är att placera en mindre väggdekoration intill något annat, antingen ovanför en golvblomma, ihop med en vägglampa och/eller en vägghängd grön växt. Det lyfter dekorationen ännu mer! Det är alltid en bra idé att highligtha vackra saker i hemmet med hjälp av belysning. Något annat som trendar just nu är klättrande figurer på väggen – det är en typ av väggdekoration som blir väldigt effektfull.

Här nedan har vi samlat en massa fin tips som finns i butikerna just nu. Det gäller att se möjligheterna. Väggdekoration är dessutom en utmärkt inredningsdekoration att använda sig av för att smyga in en annan stil eller bryta av annan stil i hemmet. Att till exempel placera en väggdekoration i rustik trä i ett i övrigt vitt och avskalat hem lyfter rummet till nya nivåer. Eller att placera tre vita väggdekorationer i grupp för att skapa personlighet och karaktär till ett rum om du inte vill in med massa färg.

 

LÄS OCKSÅ: 12 SNYGGA ORIENTALISKA LAMPOR

 

Sist men inte minst vill vi slå ett slag för att våga testa nya saker när det gäller väggdekorationer 2022. Med det menar vi att inte bara hänga upp väggdekorationer likt de vi tipsar om nedan. Utan även andra saker. Det är superfint att hänga upp en mindre matta på väggen. Även skålar och fat i naturliga material är superfint att hänga upp på väggarna. Häng gärna upp din favoritkamera eller dina favoritklackar på väggen också. Här sätter bara fantasin gränser men allt detta ger en väldigt personlig och unik inredning.

Tips väggdekoration 2022

  • Placera gärna dekorationen i anslutning till en ljuskälla
  • Väggdekoration ger rummet personlighet och liv!
  • Mindre väggdekorationer blir väldigt fina tillsammans i grupp
  • Väggdekorationer är superfint ovanför sängen
  • Våga bryta av en enklare stil med en häftig design
  • Se möjligheterna i de mindre typiska sakerna att hänga upp på väggen, som fat i naturmaterial

Väggdekoration 2022 – Inspiration och produkttips

 

 

Missa inte inlägget om Lodge inredning. En riktigt härlig och ombonad inredningsstil!

 

Det vore kul att höra om ni har någon favoritprodukt bland ovan dekorationen ovan. Eller om ni har några andra bra tips på vad man kan inreda väggarna med förutom tavlor! Vi hörs som alltid inom kort,