Girafflampa: 6 fina lampor med giraffer

Här hittar du 6 snygga girafflampor som kommer göra hemmet både mer lekfullt och spännande. Lampor med giraffmotiv blir lika mycket en snygg inredningsdetalj som en användbar lampa. Här visar vi girafflampor i form av bordslampor, vägglampor och golvlampor.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Varför en girafflampa?

Den gulliga bordslampan med giraffmotiv eller den mäktiga giraff-golvlampan förmedlar sina uttryck på lite olika vis, men en sak är säker. Girafflampan går ingen obemärkt förbi. Det är en uppseendeväckande lampa som med sitt unika och gulliga uttryck blir ett härligt tillskott i hemmet oavsett i vilket rum den placeras. 

Girafflampor bidrar med lekfullhet till inredningen och ger hemmet mycket liv. Vill man få lite afrikanska inslag eller helt enkelt skapa ett djungel/safari-känsla i ett rum bör girafflampan vara självklar! 

Eftersom giraff lampor finns både som golvlampa, bordslampa och vägglampa kan man själv välja vilket var och hur man använder lampan för att få mest effekt och känsla till det övriga hemmet. 

6 snygga girafflampor

Mer om några utvalda favoriter

1. Stilig bordslampa med dekorativ giraff

äggkopp-djurmotiv

Stilig bordslampa med en dekorativ giraff som sätter pricken över i:et. Den guldfärgade bordslampan blir lika mycket en fin inredningsdetalj som användbar dekorationsbelysning.

2. Bordslampa Giraffe

äggkopp-djurmotiv

Bordslampan Giraffe kommer bli en dekorativ och välkomnande kompis oavsett i vilket rum den placeras! Den eleganta bordslampan i i syntet med fina detaljer i mässing passar de flesta inredningsstilar.

3. Mäktiga vägglampan Giraffe

äggkopp-djurmotiv

Det här är en extra elegant vägglampa utöver det vanliga! Den ståtliga vägglampan kommer knappast gå någon obemärkt förbi. Den stora giraffen med en lykta i munnen blir en stark fokuspunkt i alla rum.

3. Golvlampa med giraff 

äggkopp-djurmotiv

Unik golvlampa med otroligt mycket karaktär. Den här girafflampan sätter verkligen prägel på ett rum och kan göra vilket rum som helst till hemmets mest spännande.

Girafflampan i olika modeller

På senare tid har girafflampan blivit allt mer populär och som med allt annat  – ju större efterfrågan, ju större utbud. Numer finns lampor med giraffmotiv i mer eller mindre alla de vanliga lamptyperna. Vi har dock inte hittat någon taklampa med giraff ännu men det dyker förmodligen upp förr eller senare det också. 

Bordslampa

Bordslampan är det vanligaste alternativet och här finns det lite olika alternativ att välja på både vad gäller storlek och färgval. Bordslampor med giraff blir en snygg dekorativ inredningsdetalj som sprider ett behaglig sken. 

Golvlampa

Den maffiga golvlampan som efterliknar en giraff är verkligen något som kan förvandla ett helt rum. Det blir det självklara samtalsämnet när gäster kommer på besök och den kan på egen hand få ett helt rum att lyfta till nya spännande nivåer.

Vägglampa

Giraff-vägglampan är en stor och unik vägglampa med extra elegans. Det blir en garanterade fokuspunkten i rummet och med en höjd på hela 191 cm går den knappast någon obemärkt förbi.

LÄS OCKSÅ: SNYGGA TAKKRONOR MED HORN

Ge hemmet lite afrikanska influenser

Genom att använda girafflampor skapas direkt en speciell känsla i rummet. Nästan alla skulle nog förklara denna känsla som “djungelsk” eller en känsla med mycket afrikanska influenser. 

Det är i alla fall den känslan vi får av girafflampor.

Så är du mycket för att ha olika teman i hemmet och vill åt en lite mer afrikanskt tema är lampor med giraffer en bra början. Det finns även snygga aplampor för att spinna vidare på temat ytterligare. 

Hur som helst så är giraffalampan en unik lampa med mycket karaktär. Det är en lampa/inredningsdetalj som absolut drar uppmärksamhet till sig och blir ständigt ett samtalsämne när nya gäster kommer på besök.

LÄS OCKSÅ: SNYGGA TAKLAMPOR TILL SOVRUM