Lampa ekorre: 3 Gulliga Lampor Med Ekorremotiv!

Här hittar du 3 snygga lampor med ekorremotiv. Ekorrelampor är gullig typ av lampa som passar lika bra i vardagsrummeteller sovrummet som i hallen eller barnrummet. Genom att inreda med lampor med ekorrar får man en naturlig och naturnära känsla i rummet som andra lampor har svårt att matcha!

Vi har hittat 3 gulliga lampor här som vi tycker är väl värda att tipsa om! Det finns massor av fina djurlampor att ta del av så skulle du inte något passande här, kika gärna på våra andra tips vad gäller djurlampor. 

Inlägget innehåller annonslänkar.

3 gulliga lampor ekorre

Vad är en ekorrelampa?

En lampa med ekorremotiv är en lampa som har ett dekorativt motiv av en ekorre på sin skärm eller i dess design. Ofta finns motivet av en ekorre i form av en illustration eller en utskärning på skärmen eller kroppen av lampan. Det kan finnas olika typer av lampor med ekorremotiv som bordslampor, golvlampor och taklampor. Dessa lampor är ett populärt val för att skapa en naturlig och lekfull inredning i ett rum. De är särskilt populära i barnrum eller i rum med en inredningsstil som inspireras av naturen.

LÄS OCKSÅ: SNYGGASTE GOLVLAMPORNA!

Lampa ekorre – Tips för att inreda med takpendel och bordslampa

Att inreda med en bordslampa och en takpendel med ekorremotiv är som sagt ett utmärkt sätt att ge ditt hem en naturlig touch. Här är några tips på hur du kan inreda med dessa lampor.

  • Placera bordslampan på ett sidobord eller en hylla bredvid en soffa eller fåtölj där du ofta sitter. På så sätt kan du njuta av dess varma och mjuka ljus när du läser en bok eller tittar på TV samtidigt som ekorren sprider en härlig naturkänsla.
  • Om du har flera bordslampor med ekorremotiv kan du placera dem i grupp på en byrå eller en hylla för att skapa en sammanhängande inredningsstil. Det ger ett maffigt intryck och blir den naturliga fokuspunkten i rummet.
  • När det gäller takpendeln med ekorremotiv kan du hänga den i ett rum där du dels vill ha extra belysning, men också där du vill ha lite mer lekfull och gullig inredning..
  • För att skapa en enhetlig inredningsstil kan du matcha bordslampan och takpendeln med andra dekorationer med naturtema, som kuddar med ekorremotiv eller tavlor av skogsmotiv.
  • Tänk på att välja en lämplig ljuskälla för bordslampan och takpendeln så att de ger ifrån sig ett varmt och mjukt ljus som passar in i den avslappnade och naturliga miljön och ger ekorren riktigt rättvisa.
salladskål-bild

Ekorrmotiv och annan inspiration från skogen för mer naturkänsla

Att använda lampor med motiv av ekorrar är en bra idé för att få in mer naturkänsla i hemmet. Ekorrar är en del av naturen och deras söta och lekfulla utseende kan bidra till att skapa en avslappnad och behaglig atmosfär oavsett i vilket rum lampan placeras.

Förutom lampor med motiv av ekorrar kan du också använda andra typer av naturinspirerade lampor för att få in mer naturkänsla i ditt hem. Till exempel kan du använda lampor med motiv av fåglar, blommor eller träd för att nämna några exempel.

Du kan också använda ljusstakar och ljuslyktor med naturmotiv för att skapa en avslappnad och naturlig atmosfär i ditt hem. Tänk på att välja varma och mjuka ljuskällor som ger ett naturligt och mjukt ljus för att skapa en inbjudande och behaglig atmosfär.

LÄS ÄVEN: SNYGGA KOTTELAMPOR FÖR ALLA HEM

Lampa med ekorremotiv – Gullig lampa även till barnrum

En lampa med ekorremotiv är utmärkt för att skapa en lekfull och naturlig inredning i hemmet. Men det är också en lampa utmärkt för barnrum.
Placera lampan på ett sidobord eller en hylla bredvid sängen eller läshörnan i barnrummet så att den kan användas som nattbordslampa eller läslampa. Det ger barnet en trygghet och en gullig lampa att använda vid behov. 

Ett tips är att till barnrum alltid välja en lampa med en mjuk och diffus belysning för att skapa en varm och behaglig atmosfär i rummet. Ljussättning är viktigt i ett barnrum så tänk på att välja en lampa med justerbar ljusstyrka så att den kan anpassas efter olika aktiviteter och tid på dygnet.