Bubbelvas: 8 Trendiga Vaser Med Bubblor

Här hittar du 8 snygga bubbelvaser som garanterat kommer ge vardagsrummet, sovrummet eller varför inte köket ett rejält lyft. Bubbelvaser har blivt väldigt trendigt på senare år och det dyker upp nya varianterer titt som tätt. Här är några av våra favoriter när det kommer till bubbliga vaser!

Vaserna med bubblor som vi visar här nedan är i olika storlekar, design och prisklasser. Flera vaser finns även i andra storlekar och färger så man kan hitta sin alldeles egna favorit!

Inlägget innehåller annonslänkar.

8 snygga bubbelvaser

Mer om några utvalda favoriter

1. Munblåst bubbelvas i blå färg

äggkopp-djurmotiv

Munblåst bubbelvas från Markhbein i blått glas som garanterat kommer bli den nya skönheten i vardagsrummet. Bubbelvasen kombineras med fördel med fler produkter från samma serie. Vasen finns i fler färger.

2. Stilig bubbelvas från Lene Bjerre

äggkopp-djurmotiv

Sätt lite karaktär på vardagsrummet, sovrummet eller varför inte i hallen med denna munblåsa bubbelvas från Lene Bjerre. Vasen finns i fler färger och storlekar så du kan hitta en vas som verkligen passar hemma hos dig.

3. Charmig bubbelvas från ByOn

äggkopp-djurmotiv

Med sitt varma och bubbliga uttryck blir vasen från ByOn en ny favorit i fönstret. Vasen finns i ett gäng olika färger så du kommer garanterat hittta din alldeles egna favorit!

Dekorativa vaser med bubblor

På senare år har vaser med bubblor blivit väldigt populärt och vi förstår varför. Det är en väldigt snygg och dekorativ vas som har mycket karaktär och blir en fin inredningsdetalj i alla rum. Med sina dekorativa bubblor sticker vasen ut från mängden och drar snabbt blickarna till sig. Det är fint att fylla bubbelvaser både med färska blommor och med torkade grenar. 

Vart är det bäst att placera bubbelvaser då? Fönsterbrädan eller vardagsrumsbordet är självklara alternativ för bubbelvasen. Men också på tv-bänken, byrån eller på ett brickbord. Det finns så klart massor av alternativ i hemmet där vaser med bubblor passar utmärkt och det är bara fantasin som sätter gränser för vart vasen kan användas någonstans. 

Under varmare säsong kan bubbelvasen med fördel även användas på balkongen eller i uterummet. De runda små bubblorna passar utmärkt i utemiljö och blir en naturlig del av uteplatsens övriga inredning omgående. 

Vill du piffa till hemmet och skaffa lite unik inredning som på egen hand kan sätta ordentlig prägel på ett rum så är vaser med bubblor helt klart ett passande val. 

LÄS OCKSÅ: 7 SNYGGA KLOTVASER

Olika typer av vaser med bubblor

I takt med trenden som varit under de senare åren vad gäller bubbelvaser så har utbudet ökat och sortimentet blivit allt större. Nya bubbelvaser dyker upp titt som tätt och det går att förnya sig inför varje säsong om man vill det. Olika typer av vaser med bubblor är bland annat vaserna i glas och vaserna i keramik. Vi tänkte kika lite på mer på dessa här. 

Bubbelvas glas 

Bubbelvaser i glas är otroligt eleganta och inger ett lyxigt intryck till rummet. De finns vaser med bubblor i olika färger, storlekar och design så det går att hitta en vas som passar just ditt hem och den plats där du tänkt placera vasen. Många av glasvaserna med bubblor är munblåsta så det är med andra ord ett proffsigt hantverk man väljer att inreda hemmet med. 

Bubbelvas keramik 

Bubbelvaser i keramik är en vas som passar både den moderna inredningen men också inredning i mer gammaldags stil. Vaser i keramik är tacksamma att inreda med då det är ett material som går ihop med nästan all annan inredning. Vad gäller vas med bubblor i keramik så finns det massor av olika modeller i ett gäng olika färger och storlekar. 

LÄS OCKSÅ: VATTENKARAFF MED LOCK

klotvas-bld

LÄS OCKSÅ: 12 SNYGGA KRUKOR PÅ FOT

 

Kombiner bubbelvaser med liknande produkter

Det är inte bara vaser som blivit populärt att dekorera med bubblor utan det finns en hel del andra saker till hemmet som också blivit trendigt att sätta bubblor på. Det finns exempelvis hela serier där just bubblorna kännetecknar serien. 

Karaffer och skålar är det vi främst tänker på här men också dricksglas och kaffemuggar kan införskaffas med bubblor på. Att kombinera flera delar av sin inredning och porslin med bubbel-relaterade produkter kan vara väldigt fint, men det kan också bli för mycket av det goda. 

Att duka med en karaff som har bubblor och använda en skål från samma serie kan till exempel bli supersnyggt på matbordet! Om det däremot står en bubbelvas i fönstret och att dricksglasen också har karaktärstarka bubblor ja, då kan det snabbt gå överstyr. 

Hur som helst så älskar vi bubbelvaser och det blir ett spännande tillskott i hemmet som sticker ut lite från den övriga inredning. Vi hoppas att du fått lite tips och inspiration på vaser med bubblor här och att du hittar något fint som kan förgylla hemmet framöver.