Påskdekoration 2022

Dagens inredning och inspiration handlar om påsken! I dagens inlägg visar vi upp massor av fin påskdekoration 2022 som finns i butikerna just nu. Påskdekoration behöver inte vara rörig och plottrig, idag finns massa snygg och stilren dekoration som passar perfekt för påsken men håller en smakfull stil och design.

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic Nest, Åhléns, Newport & Cervera.)

Hej! Det känns nästan lite sjukt att säga men det är bara 5 veckor kvar till påsk. Vad hände med tiden kan man ju fundera en sväng på. Men de flesta av oss älskar ju våren och sommaren så vi låter ju den här kalla tiden springa förbi med glädje. Så länge vi lever och myser och finner glädje däremellan. Och glädje hittar i alla fall vi i inredning och inspiration! Allt som sätter lite guldkant på dagarna är värt att lägga tid och engagemang på. Nog med det snacket. Idag ska vi som sagt hoppa in i påsken 2022. Det vi ska fokusera på är påskdekoration 2022. Det är ju lätt att förknippa både påskdekoration och andra dekorationer inför högtider med plottriga kycklingar, färger och former som skär sig och allt annat än stilren inredning. Idag vill vi visa att det absolut inte behöver vara så.

Påskdekoration 2022 finns i så mycket fina varianter. Nu när det är 5 veckor kvar till påsken är det hög tid att börja fundera över hur just du vill dekorera i påsk. Är du inte intresserad av att sprida ut kycklingar och ägg i hemmet kanske det lockar mer med en fin påskdukning. Butikerna börjar fyllas på ordentligt med påskdekoration för 2022 i olika stilar, färger och former. Alla kan definitivt hitta något man tycker om. Idag ska vi därför visa upp våra absoluta favoriter och guldkorn bland påskdekoration! För nog är det kul att anamma våra traditioner och i alla fall engagera sig litegrann i påsken. Har du barn är det dessutom säkert uppskattat av dom små att lyfta upp och göra något speciellt av alla högtider. Påsken är också tacksam eftersom den är hyfsat kort och därför gör det ingenting om din påskdekoration 2022 får stå lite här och var.

En hel del påskdekoration är i sån snygg design och form och har en riktigt stilren och smakfull finish. De är så fina att man helst skulle ha de framme hela tiden. Det som också är värt att understryka är det faktum att påsken ju är återkommande varje år. Därför är påskdekoration en investering och inte något onödigt köp. De håller ju år in och år ut och får hitta sin plats i hemmet under påsken år efter år! Se till att förvara din påskdekoration på ett bra sätt så att det inte går sönder i källaren.

Vad gäller påskdekoration så tycker i alla fall vi att den kan placeras egentligen var som helst i hemmet. Det är också fullt möjligt att liksom smyga in påsken i hemmet. Det kan göras genom att byta ut kuddfodral till gula kuddar, byta ut en dekorationsvas mot ett dekorationsägg i betong. Eller varför inte byta ut dina serveringsskålar till skålar i form av äggskal. Ytterligare förslag är att ställa ut vaser med gula tulpaner och byta ut ditt pampasgräs mot vita fjädrar. Det finns också många fina vaser som passar bra i påsk, se exempel på en fin gul vas. Det finns enormt mycket påskdekoration 2022 i stort som smått och ett annat sätt att smyga in påsken är dessa jättefina gula sparvar på pinne att sätta ner i dina krukväxter.

Vad gäller påskdukning finns massor av inspiration. Det handlar väl mest om hur mycket all in man vill gå men vill man inte skaffa massa gult porslin så kan man smyga in påsken även i dukningen på lite billigare sätt. Se dessa gula linneservetter till exempel! Superfina i påsk. Men på tal om gult porslin så finns faktiskt enormt mycket fint och det går ju självklart att använda året om. Det kan ju passa perfekt nu till vår och sommar ändå. Vi har några favoriter, bland annat ett magiskt gult fat och en annan galet snygg gul skål från Mateus.

 

Vi har scannat av butikerna och hittat massor av inredning och inspiration till just påskdekoration 2022. Vi har satsat på den mer stilrena, smakfulla påskdekorationen som inte känns för plåttrig. Man vill ju gärna behålla stilen i hemmet även om det vankas påsk såklart! Vi visar upp våra favoriter bland påskdekoration i form av kycklingar, harar och ägg i betong eller keramik. Men också porslin, bordsunderlägg och en stekpanna som gör sig sådär extra bra i påsktider. Något vi vill tipsa om för att undvika ett plottrigt hem i påsktider är att inte addera en massa påskdekoration här och var utan snarare byta ut. Byt ut en dekoration du har idag mot en påskvariant. Byt ut en en kudde du har i soffan mot en gul kudde. Det är så fint såhär i vår med en gul kudde också, så den får gärna vara kvar även efter påsk såklart. Men poängen är alltså – plocka bort något du har idag och addera din påskdekoration. På så sätt kan du behålla ett smakfullt och stilrent hem!

Förutom all sån här typ av påskdekoration vill vi också slå ett slag för att fokusera på blommor och växter. Gula tulpaner är starkt förknippat med påsken, precis som fjädrar och inte minst påskliljor. Det går att skapa mycket känsla bara med hjälp av rätt växter och blommor. Det är också perfekt att använda sig av för att skapa en fin påskdukning. Placerar du en härlig bukett med gula tulpaner, dukar med gula servetter och fjädrar och låter det stå framme en härlig skapelse av påskliljor så är du verkligen hemma. Det behöver givetvis inte vara svårare än så. Men tycker du, precis som vi, det är kul med det där lilla extra så spana in nedan produkter så kan du förhoppningsvis få lite inspiration på inredning såhär i påsktider.

Gillar du vackra dukningar? Inspireras gärna av dessa fina vårdukningar!

Påskdekoration 2022 – påskfint hemma!

 

Tryck på bilden för att göra den större!

Påskdekoration 2022 – Duka fint till påsk

 

Tryck på bilden för att göra den större!

 Vi vill också slå ett slag för att vara ute i god tid när det gäller just påskdekoration. Av erfarenhet vet vi att guldkornen brukar ta slut snabbt och påsken är ju när den är och det finns såklart inte utrymme att vänta på en sen leverans. Hellre ha påskdekorationen klar ett par veckor för tidigt än för sent. 

Hoppas ni fått inspiration till inredning och dekoration inför påsken. Det är inte många veckor kvar nu och sen vet vi ju alla hur det är, efter påsk bara smäller det till så är det sommar! Men fram tills dess kommer vi hinna prata massor av inredning och inspiration såklart. Dela gärna med er i kommentarsfältet av vilken påskdekoration 2022 som är just er favorit! Eller om ni sitter inne på något eget tips när det gäller just påsk och dekoration. 

 

Behöver du inspiration till inredning i hall? Spana in inlägget om hallinredning HÄR  

Ha en superhärlig dag så hörs vi som vanligt snart igen.