Kaffeglas med handtag och dubbelvägg

Det vi tittar närmare på idag är något så snyggt som kaffeglas. Närmare bestämt framförallt kaffeglas med handtag och dubbelvägg. Att dricka sin kopp kaffe ur glas är både snyggt och smakar gott. Det ser ju så läckert ut när kaffets härliga ton syns igenom glaset. Speciellt med lite skummad mjölk på.. Vi har letat fram de absolut snyggaste kaffeglasen idag!
(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns, Bagaren och Kocken, Nordic Nest, Cervera, KitchenTime & Jotex.)
Hej alla härliga inredningsintresserade! Hoppas ni har en härlig vecka och att ni njuter av den friska och rena höstluften vi har nu. Hösten är verkligen en årstid att njuta av, av så många anledningar. Inte bara för att det är en magisk årstid för inredning och inspiration i hemmet utan också för att det är en nystart. Vi på inredningsinspiration är i alla fall rörande överens om att hösten mer är ”nyår” än vad det riktiga nyåret i slutet av året är. Det är nu man vill starta om sitt nya friska liv efter sommar och semester. Det är nu man vill boa in sig hemma och inreda inför hösten 2020. Läs gärna om inredning för hösten 2020 och de stora hösttrenderna 2020 i inlägget HÄR.
En av alla saker som hör hösten till är förstås varma drycker och varm mat. Blir man inte alldeles varm i kroppen av att tänka på höstliga grytor och stora te- och kaffekoppar. Idag ska vi därför gräva ner oss i en varm dryck och det är nämligen kaffe och det vi dricker kaffet ur. Idag är det närmare bestämt kaffeglas. Kaffeglas med handtag för att vara exakta. Kaffeglas är otroligt snyggt att dricka ur och blir faktiskt en snygg inredningsdetalj på bordet. Det är dock inte bara snyggt med kaffeglas utan också väldigt gott att dricka ur. Det är ju något alldeles extra när man ser kaffet och skummet genom glaset på kaffeglasen. Idag har vi letat fram ett stort gäng av de absolut snyggaste bland utbudet av kaffeglas med handtag. För även om kaffeglasen (i de allra flesta fall) är gjorda i ett glas som inte blir kokheta att hålla i så är det både praktiskt och snyggt med kaffeglas med handtag.
Kaffeglas med handtag och dubbelvägg, och kaffeglas över lag finns i en uppsjö av varianter i butikerna. Därför kan det vara svårt att dels hitta i djungeln dels svårt att hitta en variant som sticker ut. Det är ju detaljerna som gör det, precis som alltid. Så även i detta fall med kaffeglas med handtag. Det finns ju varianter av kaffeglas, det finns stora och små kaffeglas och det finns kaffeglas med handtag och utan handtag. Det finns kaffeglas som är höga och perfekta för en kaffe latte och det finns små varianter av kaffeglas med handtag perfekta för espresson. Dessutom finns kaffeglas i mängder av stilar. Det kan vara lätt att tänka att ett kaffeglas med handtag ser ut på ett visst sätt men inte det. Även en sån ”snäv” inredningsdetalj som kaffeglas finns i flera stilar. Det finns stilrena kaffeglas med en nätt och enkel design men det finns likväl varianter med unika detaljer eller kaffeglas i färgat glas. Idag har vi samlat ihop en stor hög med olika varianter. Allt för att just du ska hitta en favorit. För smaken är som känt som baken 😊

Kaffeglas med handtag

Klicka på bilden för att göra den större!

Kaffeglas med handtag – utstickande design

Klicka på bilden för att göra den större!

Kaffeglas med dubbelvägg

Klicka på bilden för att göra den större!

Kaffeglas med handtag – olika stilar samma grunddesign

Som vi tidigare nämnt finns det olika varianter på dagens inredningsämne. Även om det i grunden handlar om kaffeglas med handtag så är variationen näst intill oändlig. Spontant kanske kaffeglas för tankarna till en minimalistisk design eftersom de upplevs avskalade och enkla i sin design. Denna variant finns definitivt att hitta och är en av alla varianter som finns. Dock ska kaffeglas inte uteslutande passa er som föredrar denna minimalistiska stil. Det finns precis lika mycket kaffeglas med handtag som passar ett retrohem, ett gammeldags shabby chic hem, ett bohemiskt hem eller varför inte ett hem med varm harmonisk Lodge stil. Söker du den ”klassiska” varianten av kaffeglas med handtag har vi ett gäng alternativ till dig ovan. Söker du istället en mer bohemisk stil kanske en variant av kaffeglas i färgat glas faller dig bättre i smaken. Eller vill du åt en gammeldags servis med den känslan så har vi något även för dig.

Kaffeglas – bjuder in till fluffiga kaffeskum

En sak som givetvis är de allra bästa med kaffeglas är att glasen uppenbarligen är genomskinliga. Därför synd drycken igenom dessa kaffeglas och det bjuder in till att skapa vackra kreationer av skummad mjölk. Så fram med mjölkskummaren och kardemumman om du vill skapa en ännu lyxigare variant av din kopp kaffe. Kaffeglas med hantag får dig helt enkelt att känna dig som en riktig barista! Dessutom passar dessa glas alldeles perfekt till kaffedrinken efter maten också. En kaffedrink är det perfekta komplementet till efterrätten efter middagen på helgen. Servera den snygga i läckra kaffeglas med handtag. Idag har vi även samlat ett gäng kaffeglas som är mer vardagliga och några varianter som känns mer festliga. Vi har kaffeglas i ett och samma material på glaset och handtaget. Vi har också varianter där själva kaffeglaset är i glas och handtaget är i till exempel rostfritt stål. Vi har också ett gäng varianter där underlägg och/eller sked ingår. Lyxigare blir det inte!

 

Se även: Fina dricksglas

 

Kaffeglas med dubbelvägg

Sist men inte minst har vi som ni ser kaffeglas med dubbelvägg. Nu tar vi kaffeglasen till nästa nivå och det här är en favorit hos oss på inredningsinspiration. Dessa kaffeglas med dubbelvägg ger ett helt unikt utseende och design och är otroligt smakfullt. Denna design känns modern, lyxig, genomtänk och smart på samma gång. Vi har sökt igenom butikerna efter de absolut snyggaste kaffeglasen med dubbelvägg och samlat de i kollaget ovan. För även dessa glas finns att hitta i en mängd varianter men det gäller att leta ut de läckraste på marknaden. Därför har vi gjort det åt er helt enkelt. Dessa kaffeglas med dubbelvägg finns både med och utan handtag, beroende på hur just du föredrar att dricka ditt kaffe. Även dessa finns som stora, små, höga och låga kaffeglas.
Missa nu inte heller inläggen om..
Vi på inredningsinspiration hoppas verkligen nu fått lite ny härlig inspiration och tips på inredning idag. Ibland handlar ju inredning inte om det stora i hemmet som soffor, fåtöljer, sängar och matplatsmöbler. Utan det som faktiskt sätter personlighet och prägel på hemmet sitter i detaljerna. Kaffeglas med handtag och kaffeglas med dubbelvägg är en av alla dessa inredningsdetaljer som ger hemmet en viss känsla. Vi hoppas att ni hittat något ni tycker om och om inte annat att ni inspirerats. Kanske kan detta vara den perfekta presenten till den nyinflyttade. Spana gärna in fler presenttips till nyinflyttade HÄR. Missa inte heller det passande inlägget om snygga kaffemuggar HÄR.

Släng mer än gärna iväg en kommentar här nedan om vilken som var just din favorit av ovan kaffeglas. Eller skicka ett mail till oss om förslag, önskemål, tips eller funderingar. Vi svarar alltid snabbt och tycker det är roligt att ha kontakt med er läsare! Ha nu en härlig fortsatt vecka så hörs vi ju om några dagar igen,